HWSW Informatikai Kerekasztal: Flipper - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Flipper ...ki játsza még melyiket hol... Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 09. 17:22

Idézet: Arkhon - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 14:02

Nekem most critical error-ral elszáll az oldal... Talán majd később...  :up:

Mi a fene... Ilyen még nem igazán volt....

Egyébként:

Idézet

Üdvözlet,

Sajnos tegnap tévesen lett kiküldve a rendezvény tervezett dátuma. Tehát a flipperek éjszakái OKTÓBER 14-15.-én (péntek szombat) kerül megrendezésre. Csak, hogy mindenki szabaddá tudja tenni magát..... :)

Sorry,

Liti

#162 Felhasználó inaktív   Arkhon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 10. 07:15

Idézet: Litium - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 18:22

Mi a fene... Ilyen még nem igazán volt....

Csak egy átmeneti hiba lehetett.  :respect:
Egyébként én is a "rézbélás" korszakban flipperezgettem utoljára, akkor a következő gépek voltak kint:

Sharpshooter (Ez volt életem legelső flippere)
Multimilliomos (Volt egy felső terasz is két kis fliperrel)
Phantom (jó volt a hangja meg a "végelszámolás sistergése", meg a multiball
Locomotion ( A kis középső SPECIAL házikóból hogy szeretett zsinórban lemenni a golyó...)
Eightball (ezt szerettem a legjobban, többféle, összetett special-küldetés, többfokozatú pörgők stb..)
Devil Riders (Felső terasz céltáblákkal)
Heavy Metal (közepes)
Kentaur (állati jó megjelenése volt)
Hot Wheels (ez nagyon primitív volt, amolyan unaloműző csitt-csatt)
Black Knight
Road Kings
Tomcat
FirePower

Tud ezekről valaki linket? kb. 20 éve nem láttam őket...

Szerkesztette: Arkhon 2005. 08. 10. 07:31 -kor

Gigabyte EP35-DS3R - Core Quad Q9550@3650MHz - 2x2GB OCZ 1113MHz 5-5-5-15 DDR2- Gigabyte HD4870X2 2GB - 2xRAID0 Samsung F1 750GB - Coba Nitrox 750W tápegység - Chieftec BB ház

EVEREST Mem: 9251MB/s   WinRAR: 2617kB/s   3DMark2005: 24133  3DMark2006: 20835

#163 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:53

Idézet: Arkhon - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 7:15

Csak egy átmeneti hiba lehetett.  :respect:
Egyébként én is a "rézbélás" korszakban flipperezgettem utoljára, akkor a következő gépek voltak kint:

Sharpshooter (Ez volt életem legelső flippere)
Multimilliomos (Volt egy felső terasz is két kis fliperrel)
Phantom (jó volt a hangja meg a "végelszámolás sistergése", meg a multiball
Locomotion ( A kis középső SPECIAL házikóból hogy szeretett zsinórban lemenni a golyó...)
Eightball (ezt szerettem a legjobban, többféle, összetett special-küldetés, többfokozatú pörgők stb..)
Devil Riders (Felső terasz céltáblákkal)
Heavy Metal (közepes)
Kentaur (állati jó megjelenése volt)
Hot Wheels (ez nagyon primitív volt, amolyan unaloműző csitt-csatt)
Black Knight
Road Kings
Tomcat
FirePower

Tud ezekről valaki linket? kb. 20 éve nem láttam őket...

A Locomotion ott lesz a valószínűleg a flipperek jszakáin :)

Az összes gépről képet lehet találni itt:

www.ipdb.org

#164 Felhasználó inaktív   Arkhon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:40

Idézet: Litium - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 11:53

A Locomotion ott lesz a valószínűleg a flipperek jszakáin :)

Az összes gépről képet lehet találni itt:

www.ipdb.org

1000 thanks!!
Legjobbak a sötétben világító képek!
Ahová jártam játékterembe, villany nem is volt, csak a flipperek és a pénzbedobálós játékautomaták világítottak... Oltári jó volt a hangulat.
A gépeket meg annyira teleraktuk szabadjátékkal, hogy szinte csak az első játékért dobtunk, aki be akart szállni, a bélást meg nekünk adta, mi meg nyomtunk neki egy játékot... :-) Az Eightball számlálóját volt, hogy 3-szor átpörgettem egyetlen golyóval...
Hűha... Kezdek bekattanni... Meg kell néznem azt a flipper bajnokságot  :D  :juggle:

Szerkesztette: Arkhon 2005. 08. 10. 13:47 -kor

Gigabyte EP35-DS3R - Core Quad Q9550@3650MHz - 2x2GB OCZ 1113MHz 5-5-5-15 DDR2- Gigabyte HD4870X2 2GB - 2xRAID0 Samsung F1 750GB - Coba Nitrox 750W tápegység - Chieftec BB ház

EVEREST Mem: 9251MB/s   WinRAR: 2617kB/s   3DMark2005: 24133  3DMark2006: 20835

#165 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:33

Idézet: Arkhon - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:40

1000 thanks!!
Legjobbak a sötétben világító képek!
Ahová jártam játékterembe, villany nem is volt, csak a flipperek és a pénzbedobálós játékautomaták világítottak... Oltári jó volt a hangulat.
A gépeket meg annyira teleraktuk szabadjátékkal, hogy szinte csak az első játékért dobtunk, aki be akart szállni, a bélást meg nekünk adta, mi meg nyomtunk neki egy játékot... :-) Az Eightball számlálóját volt, hogy 3-szor átpörgettem egyetlen golyóval...
Hűha... Kezdek bekattanni... Meg kell néznem azt a flipper bajnokságot  :D  :juggle:

Most nem bajnokásg lesz hanem egy 36 órás nonstop játék 20 flipperen.... Várunk szeretettel...

#166 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:19

Egy haverom nyomatta régebben még Balatonon. Emlékszem, beledobott egy 20-ast, és mindíg nyert plusz golyókat, és vagy egy óráig játszott, utána meg odaengedett valakit egy huszasér, de akkor is volt még benne vagy 5 golyó (alapban 3 volt) . És ingyen játszott. Jól nyomta. :)
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#167 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 16:22

2005. augusztus 14.

A flipperek éjszakái rendezvény közeledtéve l(Október 14-15) beindítottam az első Flipper Klubbos játékok. Vadássz a flipperekre és nyerj ingyenes belépőt. Részletek a fórumban.....

www.flipperklub.hu >> A flipper újra hódít Magyarországon!

#168 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 18:04

Talán nem sértődtök meg, de ha tudtok jó számítógépes játékot szóljatok. Win alap már unalmas... :p :offtopic: :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:

Szerkesztette: r2r 2005. 08. 14. 18:04 -kor

(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#169 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 11:08

Amennyiben flipperrre gondolsz

ittvanegypár

#170 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 11:49

flipperklub.hu >> hírek

2005. szeptember 3.

Feltettem pár képet, Gergő gépeiről. Hmmmm, hát vannak tartalékok az országban... Reno (1957) Square Head (1963) Lost World stb.... Jövő hét pénteken este 7 órától Flipper Klubos gyűlés a Don Pepe-ben (Margit hídnál a Komjádi uszoda alatt). Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Remélhetőleg jövő hétre meglesz a flipperek éjszakái-nak a helyszine és indulhat a regisztráció.

#171 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 05. 08:45

Eről is lemeradtam. Reggel 9-13-ig dolgoztam és vissza mentem 14:30-23-ig dolgozni!  :(  Sajnálom.

#172 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 15:24

Idézet: Nagy Zoltan Gabor - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 8:45

Eről is lemeradtam. Reggel 9-13-ig dolgoztam és vissza mentem 14:30-23-ig dolgozni!  :(  Sajnálom.

Miről maradtál le?

#173 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:36

flipperklub.hu >> hírek

2005. szeptember 18

Nos. Igen, végre konkrétumok..... Flipperek éjszakái részeletek: RENDEZVÉNYEK menüpont. Már csak 28 nap !!!

#174 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 18:19

Szevasztok,

Egy előnye megvan ennek a szutyok esős időnek. Az emberek többet punyulnak a gép előtt így B.Imre is befejezte a régen várt Stern fordítást és én sem voltam lusta megszerkeszteni feltölteni az oldalra.

Tehát:

flipperklub.hu >> hírek

2005. szeptember 20

Felkerült egy hosszabb lélegzetű fordítás, Bohner Imrének köszönhetően (Flipper történelem menüpont). A Stern múltja és jelene, rengteg érdekesség, kulissza titok. A forrás Gary Stern beszéde a Century Club tagjai előtt (Amusement Showcase International-szakkiállítás, 2004). (Remélem néhányan kedvet kaptok fordításhoz, vagy flipper leírás készítéshez. Ha nincs ötletetek mit szeretnétek fordítani jelentkezzetek itt (link) olvashattok.  Legyetek ti is részese a honlap fejlődésének!).

És regisztráljatok a flipperek éjszakáira (már csak 26 nap), tudjátok sokkal könnyebb úgy tervezni, ha előre tisztába vagyunk azzal mennyien látogattok majd el a rendezvényre. Készülőben van a flipper klubos póló is. Erről bővebben itt (link) olvashattok.

www.flipperklub.hu

#175 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 17:49

flipperklub.hu >> hírek

2005. október 3.

Szevasztok,

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy már csak 11 nap van hátra a következő bulinkig. Kérek mindenkit aki még nem tette meg, regisztráljon mert a vártnál többen jelentkeztetek így előfordulhat, hogy hely hiánnyal fogunk küzdeni (jelenleg azért még van hely). Sajnos egy bizonyos létszám fölött nem tudunk titeket beengedni. Természetesen aki regisztrált azt ez a veszély nem fenyegeti.

Többen értetlenül álltatok azelőtt, hogy nem lehet más nevében jelentkezni [jelentkezés részletesen olvaható: itt). A türelmeteket kérjük, erre azért van szükség hogy esetleges változás esetén mindenkit személyesen tudjuk értesíteni. Akiktől kértem, hogy külön-külön küldjék el a regisztrációt kérem tegyék meg! Az alitium@freemail.hu által visszaigazolt e-mail tekinthető érvényes jelentkezésnek.

Még valami. A félreértések elkerülése végett. Pénteken a buli 20.00 kezdődik. A pénteki belépő másnap délig jogosít a részvételre, így a szombati jegyek 12.00-tól érvényesek.

Végezetül egy jó hír: Hamarosan (elvileg napokon belül) új tárhelyre költözünk, ami a mostanság gyengélkedő fórumunk jelentős gyorsulását fogja eredményezni.

Éééés egy kis kedvcsináló: A fórumban megtekinthető a bulin résztvevő gépek előzetes listája.

Have a nice day!

www.flipperklub.hu

#176 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:11

flipperklub.hu >> hírek

2005. október 11.

Három nap van hátra.... És péntek este 8 órakor elkezdődik az év bulija. Flipper, flipper, flipper na meg persze sör, csocsó, darts (hölgyeket remélem hoztok). Két fontos dolog lenne, amiről már jártattam a számat de azért mégegyszer a biztonság kedvéért:

- Nem annyira egyszerű a helyszínt megtalálni térkép megtalálható a rendezvények menüpont alatt de ha biztosra akartok menni t www.terkepbank.hu -ról jó Budakeszi térképet lehet letölteni. Egyébként legegyszerűbben a Moszkva tér Szilágyi Erzsébet fasor felöl tudtok jönni ott ki lesz táblázva, hogy hol kell kanyarodni Budakeszi felé a Budakeszi útra.

- Regisztráljatok, regisztráljatok van még helyünk mégis véletlenül se járjon úgy senki, hogy a végén nem tudjuk helyhiány miatt beengedni. Tehát szóljatok a haveroknak illetve mindenkinek aki még vacilál, hogy jön-e.....

- Családosok figyelmébe! Sokan kérdeztétek dohányzás elszeparált helye a büfénél lesz tehát nyugodtan lehet gyerekekkel érkezni.

Nagyjából ennyi a rendezvényen találkozunk.

#177 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 16:57

flipperklub.hu >> hírek

2005. október 16.

1 ÉVES AZ ELSŐ MAGYAR FLIPPER KLUB

- Összegzés az első évünkről a bemutatkozás menüpont alatt

- Felkerült az első adag kép a flipperrek éjszakáiról.... Hatalmas buli volt.

#178 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 11:53

Kedvenc becsületsüllyesztőmbe hoztak egy Bally féle Corvette flippert... :lollypop: :smoker: Szertek vele jáCCani... :respect:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#179 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 18:21

flipperklub.hu >> hírek

2005. november 13.

V. Péternek köszönhetően felkerült az oldalunkra hmmm nem tudom másként mondani "flipper kisokos". Több mint szótár alapkifejezések és annak a magyarázatai. Megtaláljátok a szervizelés témakörben.

#180 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 19:49

flipperklub.hu >> hírek

2005. november 24.

Érzésem szerint egy igen hosszú sorozat veszi kezdetét "a hogyan állítsunk talpra egy flippert témakörben". Részletes leírás, remek stílusban, avidának köszönhetően. Szerintem mindenki epekedve várja majd a folytatást, a történet végét, sikerül-e életet lehelni a Spiderman és a Pink panther gépekbe.... Leírás tehát a szervizelés menüpontban.....

www.flipperklub.hu

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.