HWSW Informatikai Kerekasztal: SWAT 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SWAT 4

#1041 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 01. 15:15

Látom nehezen viseled :D
Egyébként Red Library, valódi kacsavadászat volt :D
Nekünk eddig a csúcs az a QWIK Fuel, 45 másodperc. CB waron.
Publicon meg asszem volt egyszer egy ötven valahanyas statom, Victory imports, 4 bomba + egy kis gyilkolászás. Ez volt a felvételim a HST-be :D
De úgysem ez számít. Itt a cégnél furcsán néznének rám ha a SWAT4-es "sikereimről" beszélnék.

Viszont jó kis játék, tele buggal, rohadt laggos szerverekkel, de mégis jó :D
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#1042 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 17:36

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 16:15

Látom nehezen viseled :D
Egyébként Red Library, valódi kacsavadászat volt :D
Nekünk eddig a csúcs az a QWIK Fuel, 45 másodperc. CB waron.
Publicon meg asszem volt egyszer egy ötven valahanyas statom, Victory imports, 4 bomba + egy kis gyilkolászás. Ez volt a felvételim a HST-be :D
De úgysem ez számít. Itt a cégnél furcsán néznének rám ha a SWAT4-es "sikereimről" beszélnék.

Viszont jó kis játék, tele buggal, rohadt laggos szerverekkel, de mégis jó :D

Valóban nehezen ;) :D De te is tudod, hogy az a csapat azokkal az emberekkel nem ellenfelek senkinek ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1043 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 19:08

Valaki nem akar mostanában SWATozni? Amennyiben igen, ott a multiplayer chat topik, lehet jönni bármikor...

#1044 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 07:01

Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 20:08

Valaki nem akar mostanában SWATozni? Amennyiben igen, ott a multiplayer chat topik, lehet jönni bármikor...

Egyszerűbb, ha rendszeresen jártok a RED szerverre. ;)

#1045 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:45

Akit érdekel, a SWAT4:The Stetchkov Syndicate egyik szerveren bent vagyok, még van hely: KOZ Non-lethal server, és multi COOP. Only beanbag vagy pepper és secondary-nak taser vagy cobra, mert ha nem, kickelnek. Tactic-nak csak optiwand és flash, CS és stinger disallowed.

#1046 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 16:36

Az első missziónál vagyok(kínai vendéglő), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerűen vége, nem adja a következő pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak??? :think:
Qwerty4

#1047 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 17:26

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 17:36

Az első missziónál vagyok(kínai vendéglő), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerűen vége, nem adja a következő pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak??? :think:

Az esc-nél van mission debrief?

#1048 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 17:39

Kösz bepe ;) , közbe meg is oldottam a problemet, de nem furcsa szted hogy nem magától adja a küldetéseket egymás után, hanem még ezt is kell irányítani?Ez nem nagyon tetszik, valószínű mert nem szoktam hozzá. :D
Qwerty4

#1049 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 21:10

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 18:39

Kösz bepe ;) , közbe meg is oldottam a problemet, de nem furcsa szted hogy nem magától adja a küldetéseket egymás után, hanem még ezt is kell irányítani?Ez nem nagyon tetszik, valószínű mert nem szoktam hozzá. :D

Eleinte nekem is furcsa volt, de aztán hozzászoktam, hogy ESC gomb, aztán nekem kell mission debriefet nyomni.  ;)

#1050 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 16:02

Van egy kérdésem:Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.
Qwerty4

#1051 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 16:55

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 17:02

Van egy kérdésem:Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.

probléma megoldva :up:
Qwerty4

#1052 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 18:12

Taser gun / pepper spray / beanbag gun / cobra taser / gas grenade... milliónyi lehetőséged van térdre kényszeríteni..  ;)

#1053 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 18:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 19:12

Taser gun / pepper spray / beanbag gun / cobra taser / gas grenade... milliónyi lehetőséged van térdre kényszeríteni..  ;)

a sprayt használtam ;) 
most már úgy érzem teljesen belejöttem a SWAT 4 világába, hihetetlen jó hangulata van...
Qwerty4

#1054 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 19:07

Üdv a klubban. :D Jó lenne, ha több játékban meg lenne oldva az, hogy ne csak ölni lehessen...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1055 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 19:09

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 20:07

Üdv a klubban. :D Jó lenne, ha több játékban meg lenne oldva az, hogy ne csak ölni lehessen...

Sims? :dance: :banana:  :Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1056 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 20:03

Nyomd le a képét gázsprayvel. Ha az első adag nem hat, akkor még egyet nyomj a szemébe. Ha elkezd üvöltözni, hogy ég a szeme, akkor üvölts rá, hogy adja meg magát! :cool:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1057 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 17:25

Azon jár már az agyam hogy cheatet használjak-e(pedig utálok cheatezni), mert qrvára nehezednek a missziók és kezd idegesítővé válni a sokszor ujrajátszás, a bankos pályát 4.-re sikerült végigvinni, most a lépcsőházasnak pedig 3.-szorra fogok neki. :mad:
Nem is lenne baj ha mentési lehetőség lenne küldetés közben...a Project IGI is ilyen volt csak még ennél is nehezebb, ott az utolsó pályán adtam fel, mert már nem bírtam  :(
Qwerty4

#1058 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 18:19

Nekem nem tünt olyan nehéznek. :) Szépen lassan, taktikusan haladtam és nem volt gond. Sűrűn használtam a vakító gránátot is, meg az ajtó alatti kamerát. :) Persze, volt olyan pálya nálam is, amit csak sokadjára vittem át, de akkor nem voltam jó formában. :D
Remélem, jön hamar a RS6: Vegas, meg futni is fog a gépemen, mert hiányzik a hasonló játékmenet. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1059 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 18:37

Mission Completed(cheat nélkül) :cool: Már csak 4 van hátra.
Tényleg érdemes lassan, taktikusan haladni, az a célravezető.A társakat is jól kell irányítani természetesen, de ahhoz nem kell nagy tehetség, Move and Clear és kész.
Persze sztem sem a legnehezebb játék, az biztos, de pillanatntilag mérget okoz ha egy pályán jó sokáig eljuttál, azt egy kicsit nem figyelsz oda és lepuffant egy köcsög, aztán kezdheted a legelejéről. :eek:
Qwerty4

#1060 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 18:41

A csapat többet is tud, mint Move&Clear. ;) A Bang & Clear hatékonyabb. :D Jobb, ha nem nagyon tudnak visszalőni. :D

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.