HWSW Informatikai Kerekasztal: SWAT 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SWAT 4

#921 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 07. 08:47

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 8:40

100/100? Hát apám, nekem a discot úgy tizedszerre sikerült valami 67%-ra kihoznom. El nem tudom képzelni, hogyan lehet 100-al megcsinálni

Az A-Bomb Night Club pályán egy optiwanddal, egy taser gun-al, egy beanbag gunnal és 3-4 gas grenade-vel simán bármikor meg lehet csinálni a 100/100-at.  ;) Az optiwanddal látod, hogy melyik szobában ki van, és tudod, hogy hová kell gas grenade. Ha meg nem megadós fajta a suspect, akkor mehet a taser..  :)

#922 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 09:38

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 11:47

Esetleg valamikor üdvözölhetünk multiban is, mondjuk egy kis Rapid Deployment keretében? :)

Milyest végre-valahára bekötik otthonra a normális netet, szívesen részt vennék egy kis online mókázásban. :)

#923 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 09:48

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 9:38

Milyest végre-valahára bekötik otthonra a normális netet, szívesen részt vennék egy kis online mókázásban. :)

A szerverek tárt karokkal várnak mindenkit. Csak lassan kelleni fog a kiegészítő is.

#924 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 12:25

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 9:48

A szerverek tárt karokkal várnak mindenkit. Csak lassan kelleni fog a kiegészítő is.

Nem szeretek idegenekkel játszani. Majd ha ott leszek, megérdeklődöm, hogy az általam igen nagyrabecsült fórumtársak mikor és hol nyomulnak és nincs kifogás a személyem ellen, csatlakozom. :)

#925 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 12:30

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 12:25

Nem szeretek idegenekkel játszani. Majd ha ott leszek, megérdeklődöm, hogy az általam igen nagyrabecsült fórumtársak mikor és hol nyomulnak és nincs kifogás a személyem ellen, csatlakozom. :)

Hm, engem néha megtalálsz "tRs|Diablovazze" néven (vagy valamilyen álnéven :) ) a "tRs Public" szerveren, amely jelenleg RD módban működik, hacsak Carmaged kartárs át nem állította. :) Mondjuk túl sok fórumozót még nem láttam Swat4-ben (vagy nem azon a néven játszanak)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#926 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 14:04

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 12:30

Hm, engem néha megtalálsz "tRs|Diablovazze" néven (vagy valamilyen álnéven :) ) a "tRs Public" szerveren, amely jelenleg RD módban működik, hacsak Carmaged kartárs át nem állította. :) Mondjuk túl sok fórumozót még nem láttam Swat4-ben (vagy nem azon a néven játszanak)

Csak akkor piszkálok bele, amikor a klán nincs jelen (vagy nem fedi fel magát), elvégre a szerver a tiétek, én csak az árnyékban, sűrű hajbókolás keretében csinálok ezt-azt. :)

Általában outsider|Carmaged (esetleg Carmaged|outsider) vagyok.

Tényleg, Diablo, tegnap mi volt veletek? Nem voltatok túlzottan jó formában a Food Wallon. :p :D

#927 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 14:17

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 14:04

Csak akkor piszkálok bele, amikor a klán nincs jelen (vagy nem fedi fel magát), elvégre a szerver a tiétek, én csak az árnyékban, sűrű hajbókolás keretében csinálok ezt-azt. :)

Általában outsider|Carmaged (esetleg Carmaged|outsider) vagyok.

Tényleg, Diablo, tegnap mi volt veletek? Nem voltatok túlzottan jó formában a Food Wallon. :p :D

:D Valóban :D Én már 2 sörön túl voltam, X meg teljesen ki volt idegileg a sok lag miatt (le is lépett) :)

#928 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 14:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 14:17

:D Valóban :D Én már 2 sörön túl voltam, X meg teljesen ki volt idegileg a sok lag miatt (le is lépett) :)

Ja, az más... ebben már egy sört is nagyon megérezni, kihagy az ember apró részleteket, mint például egy távolról tüzelő enemy... :D

#929 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 14:22

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 14:21

Ja, az más... ebben már egy sört is nagyon megérezni, kihagy az ember apró részleteket, mint például egy távolról tüzelő enemy... :D

Nekem ilyenkor az a specialitásom, hogy becélzom az nmy fejét és attól pár centire balra vagy jobbra lövöldözök :D mondjuk ha nagy lag van, néha talál is...  :think:  :Đ

Egyébként közel sem játszom úgy mint a kihagyás elött. Kell pár hét, hogy visszarázódjak.

Szerkesztette: Diablovazze 2006. 03. 07. 14:23 -kor

#930 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 15:36

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 14:22

Egyébként közel sem játszom úgy mint a kihagyás elött. Kell pár hét, hogy visszarázódjak.

Ezt én is érzem a saját szintenem.

#931 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 20:09

Lenne 1 kérdésem Nv tulajokhoz.
Senki nem tapasztalt iylet a 8x.xx-es Forceware driverekkel?
(7x.xx szériával minden ok)

Játék elindítása, logo helyett ez jön:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Minden map betöltése előtt, loading screen helyett ezt látom:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#932 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 20:54

To Mex: de, én pontosan ezt tapasztaltam, otthon a GeForce 6600-al és a beta 84.xx-es driverrel. Visszaraktam a legutolsó official WHQL drivert, és azzal jó most.

#933 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 20:55

nah faxa  :rolleyes:
A 81.98 meg 1 szar  :rolleyes:  :D

#934 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 22:04

Mindenkinek működik a voip és érthető is? :think:

#935 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 22:17

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 22:04

Mindenkinek működik a voip és érthető is? :think:

Én amcsi multi coop servereken szoktam lenni. És ott ugyan angolul szokták nyomni, de nagyjából szoktam érteni a mikrofonon keresztüli dumát.

#936 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 10:43

Tegnap az ideg szétb@xott. Az illegális kaszinót, vagy mi a fenét gyalultam és először sikerült volna 100%-ra megcsinálnom a missiont, de valami bug lehetett, mert a mission info szerint 1 jelentést nem küldtem a TOC-nak, de ez természetesen nem igaz. Fél órát mászkáltam, végigjártam mindent soxor, de mindent jelentettem, helyesebben sehol sem ajánlotta fel, hogy jelentenem kéne (nyilván mert már megtettem). Amúgy minden completed státuszban volt.
Kénytelen voltam újra lenyomni a pályát, de csak 85%-ra sikerült. Az egyik suspect mejd' megfulladt a gázgránáttól + 5-en üvöltöttünk neki, hogy "get down, drop your weapon", de csak nem akarta eldobni az UZI-t, sajnos fejbelőttem... :omg: :reklamacio: :D
A pálya elején meg a raktárban a tulaj hepciáskodott, hogy ez az ő üzlete, stbstb. Érdekesen reagált a sokkolópisztoly bevetésére... :D :D :D

#937 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 10:52

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 10:43

Az egyik suspect mejd' megfulladt a gázgránáttól + 5-en üvöltöttünk neki, hogy "get down, drop your weapon", de csak nem akarta eldobni az UZI-t, sajnos fejbelőttem... :omg: :reklamacio: :D

Nem az a megoldás. Ezért írtam, hogy gas grenade (vagy ha a kiegészítőt nyomod, akkor grenade launcher gas greanade-val) + taser secondary weapon kell. És ha a gáztól nem akarja eldobni az Uzi-t, akkor miután megsokkolod a taser pisztollyal, akkor biztos, hogy el fogja dobni (1000%). És attól még lehet nálad primary weaponként éles lőszerrel lethal gun is. A lényeg a taser gun-on van.

#938 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 11:02

Egyébként a kiegészítőben új fegyverként van mesterlövész puska, grenade launcher (gránátvető [sting/flash/gas]), új sokkoló pisztoly, 5.7x28mm submachine gun (leathal) és M249 géppuska. Mindezek mellett a régi fegyverek is megvannak (MP5, 9mm, 9mm supressed, colt, python, M1911, Nova pump, less-lethal shotgun, taser gun, stb. stb.)

#939 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 11:03

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 10:52

Nem az a megoldás. Ezért írtam, hogy gas grenade (vagy ha a kiegészítőt nyomod, akkor grenade launcher gas greanade-val) + taser secondary weapon kell. És ha a gáztól nem akarja eldobni az Uzi-t, akkor miután megsokkolod a taser pisztollyal, akkor biztos, hogy el fogja dobni (1000%). És attól még lehet nálad primary weaponként éles lőszerrel lethal gun is. A lényeg a taser gun-on van.

Igen tudom, az elején a tulajt megsokkoltam, csak a suspectnél kezdett elmenni a gáz hatása és félő volt, hogy mire fegyvert váltok észhez tér és elkezd lövöldözni. Volt már rá példa -> restart mission... :D

#940 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 11:08

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 11:02

Egyébként a kiegészítőben új fegyverként van mesterlövész puska, grenade launcher (gránátvető [sting/flash/gas]), új sokkoló pisztoly, 5.7x28mm submachine gun (leathal) és M249 géppuska. Mindezek mellett a régi fegyverek is megvannak (MP5, 9mm, 9mm supressed, colt, python, M1911, Nova pump, less-lethal shotgun, taser gun, stb. stb.)

Ha végignyomtam az alapjátékot az lesz az első dolgom, hogy a kieget is beszerzem.
Most egyébként a bankban (?) vagyok. Tegnap este azzal szórakoztam, hogy az aulában szétosztottam a csapatot, a red team ment balra, a blue team ment egyenesen én meg egyedül kipucoltam a felső szintet úgy, hogy csak 1 suspect hagyta ott a fogát, de az nagyon. :D

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.