Biztos fincs lehet...
SWAT 4
Elküldve: 2006. 03. 31. 19:30
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 03. 31. 19:40
Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 20:30
Ú, bazze ez nagyon dúrva. A nő az egyből padlót is fogott a taser gun-tól, és úgy is maradt.
Elküldve: 2006. 03. 31. 19:54
Gondolj bele, külföldön a civilek számára megvásárolható elektrosokk pisztoly 50 000 V-al "csíp" beléd... A szolgálati verzió tuti erősebb, mert egy jobb sokkoló is 200 000 V-os.
Elküldve: 2006. 03. 31. 20:05
Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 20:54
Gondolj bele, külföldön a civilek számára megvásárolható elektrosokk pisztoly 50 000 V-al "csíp" beléd... A szolgálati verzió tuti erősebb, mert egy jobb sokkoló is 200 000 V-os.
Elküldve: 2006. 03. 31. 20:14
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 21:05
Nagyon kicsi az áramerősség...
Idézet
Váltóáramoknál 1-1,5 mA az az áramerősség, amit már észlelünk, néhány
mA-es áram rázásérzetet okoz. A veszélyességi küszöb 10-15 mA, amikor
már izomgörcs lép fel a végtagokban. 25 mA áramerősség a légzőizmok
görcsét, 80 mA-es néhány tized másodperc alatt már halálos kamralebegést
okoz. A veszélytelen áramerősség felső határát, Iv-t az árambehatás ideje
a következő formula szerint határozza meg (közelítőleg):
Iv (mA) = Ie + 10 / t
ahol Ie az elengedési áramerősség (amit még el tudunk engedni, kb. 10 mA)
és t az árambehatás ideje másodpercekben.
mA-es áram rázásérzetet okoz. A veszélyességi küszöb 10-15 mA, amikor
már izomgörcs lép fel a végtagokban. 25 mA áramerősség a légzőizmok
görcsét, 80 mA-es néhány tized másodperc alatt már halálos kamralebegést
okoz. A veszélytelen áramerősség felső határát, Iv-t az árambehatás ideje
a következő formula szerint határozza meg (közelítőleg):
Iv (mA) = Ie + 10 / t
ahol Ie az elengedési áramerősség (amit még el tudunk engedni, kb. 10 mA)
és t az árambehatás ideje másodpercekben.
Elküldve: 2006. 04. 07. 21:42
Látom itt már kicsit komolyabban művelitek a gémet...de én most ismerkedem vele.
Próbáltam a multit az All-Seeing Eye-el, de egy szerverhez sem bírt csatlakozni...v szériaszám miatt v rossz "engine" miatt. Gondoltam felrakom hozzá az 1.1 patchet, de az meg azt írja ki h nem egyezik a nyelv.
Szóval ti h multiztok, megy simán a gamespy-al? Vagy csak a kiegészítővel megy normálisan a multi?
(gondolom volt már róla szó, de bevallom, nem olvastam végig a teljes témát)
Köszi előre is.
Próbáltam a multit az All-Seeing Eye-el, de egy szerverhez sem bírt csatlakozni...v szériaszám miatt v rossz "engine" miatt. Gondoltam felrakom hozzá az 1.1 patchet, de az meg azt írja ki h nem egyezik a nyelv.
Szóval ti h multiztok, megy simán a gamespy-al? Vagy csak a kiegészítővel megy normálisan a multi?
Köszi előre is.
Elküldve: 2006. 04. 07. 21:56
Idézet: weqy - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 22:42
Látom itt már kicsit komolyabban művelitek a gémet...de én most ismerkedem vele.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
A patch azért nem megy fel, mert két angol változat van (UK, US), valószínűleg te pont nem azt töltötted le, ami kell. Csak azonos verziójú szerverekhez tudsz csatlakozni, így - mivel a legtöbb szerver 1.1-es - kelleni fog a megfelelő patch. A kiegészítő nem feltétlenül kell - az úgy működik, mintha egy másik program lenne fenn, tehát ha felteszed, akkor a kieges szerverekhez és az 1.1-esekhez is tudsz csatlakozni. Természetesen a kieghez kell az 1.1.
A szériaszámos problémát nem részletezném ezen a fórumon.
Elküldve: 2006. 04. 07. 22:24
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 21:16
Még azért lehet 2%-ot javulni
:Đ
24 fps, nem kevés az?
24 fps, nem kevés az?
Bepénél ez a max.
Elküldve: 2006. 04. 07. 22:31
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 20:56
A patch azért nem megy fel, mert két angol változat van (UK, US), valószínűleg te pont nem azt töltötted le, ami kell. Csak azonos verziójú szerverekhez tudsz csatlakozni, így - mivel a legtöbb szerver 1.1-es - kelleni fog a megfelelő patch. A kiegészítő nem feltétlenül kell - az úgy működik, mintha egy másik program lenne fenn, tehát ha felteszed, akkor a kieges szerverekhez és az 1.1-esekhez is tudsz csatlakozni. Természetesen a kieghez kell az 1.1.
Köszi a gyors választ.
Ezek szerint én 2x is a rossz patchet szedtem le
Majd még próbálkozom...remélem sikerül.
Elküldve: 2006. 04. 11. 18:30
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 20:56
Na közben felraktam a kieget, meg a patchet előtte. Már megy is a multi az alap+patch-esssel.
Csak nem tudom, hogy találjak olyan szervert, ahova a kieggel lehet felmenni. Mert ezzel az All-Seeing Eye-jel, csak 1.0 v 1.1 es verziót lehet kijelölni, és így az alap játék exe jét indítja, vagyis nem a syndicate-et.
Amúgy aki multizik, az milyen progit használ szerver kereséshez?
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:08
Idézet: weqy - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 19:30
Na közben felraktam a kieget, meg a patchet előtte. Már megy is a multi az alap+patch-esssel.
Csak nem tudom, hogy találjak olyan szervert, ahova a kieggel lehet felmenni. Mert ezzel az All-Seeing Eye-jel, csak 1.0 v 1.1 es verziót lehet kijelölni, és így az alap játék exe jét indítja, vagyis nem a syndicate-et.
A SW4:Syndicate indításához a swat4x.exe-t kell indítani. Multihoz, be kell lépni a multiplayer menüjébe, és ott a gamespy által megtalált szerverekre lehet csatlakozni, vagy direkt IP-hez is akár.
Elküldve: 2006. 04. 11. 22:35
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:08
A SW4:Syndicate indításához a swat4x.exe-t kell indítani. Multihoz, be kell lépni a multiplayer menüjébe, és ott a gamespy által megtalált szerverekre lehet csatlakozni, vagy direkt IP-hez is akár.
Ezt még nem próbáltam eddig
Nemtom mi lehet...
Elküldve: 2006. 04. 12. 21:11
Közben megoldódott a fagyás dolog, már csak az a gond, h nem tudok semmilyen serverhez csatlakozni..
Olvastam, h kell vmi patch h lehessen nem teljesen original játékkal is multizni a kieggel...de már nem megy a link hozzá.
Ha vki tudna mondani egy linket a patchhez, amivel megy, azt nagyon megköszönném.
Olvastam, h kell vmi patch h lehessen nem teljesen original játékkal is multizni a kieggel...de már nem megy a link hozzá.
Ha vki tudna mondani egy linket a patchhez, amivel megy, azt nagyon megköszönném.
Elküldve: 2006. 04. 13. 08:45
Idézet: weqy - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 22:11
Közben megoldódott a fagyás dolog, már csak az a gond, h nem tudok semmilyen serverhez csatlakozni..
Nálam nem kellett.
Elküldve: 2006. 04. 13. 14:42
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 8:45
Nálam nem kellett.
Pedig én próbáltam vagy 5 servert, és mindnél "CD Key authentification has failed." volt. Szóval nekem kéne vmi megoldás...addig is próbálkozom, hátha...
Mondjuk néha ez a gond az alappal is, de az 90%ban jó.
Elküldve: 2006. 04. 13. 23:13
Idézet: weqy - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 15:42
Pedig én próbáltam vagy 5 servert, és mindnél "CD Key authentification has failed." volt. Szóval nekem kéne vmi megoldás...addig is próbálkozom, hátha...
ment.
Elküldve: 2006. 04. 20. 21:23
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 21:16
Még azért lehet 2%-ot javulni
:Đ
24 fps, nem kevés az?
24 fps, nem kevés az?
ya shouldve had a 100
Elküldve: 2006. 04. 20. 21:24
bepe még mindig nem orvosolták tisztelt Nv-és a SWAT bugot?

Le sem szarják az ember fejét
Le sem szarják az ember fejét
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2006. 04. 20. 21:27 -kor
Elküldve: 2006. 05. 11. 14:21
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 11:12
Hm, úgy néz ki, kijövök a formából. Tegnap legalább fél óra eltelt, mire először lecsítereztek :Đ
Bár már lassan 2 hónapja írtad, de gyere fel bátran bármelyik szerverre és én 1 perc alatt lecsíterezlek, már csak a régi szép idők emlékére is.
Nyomjátok még? Nem álltok újra össze?
A CB most egy szánalom, nincs egy komoly ellenfelünk, akivel legalább keményebb meccset lehetne játszani.
A public meg elég szar, mivel legtöbbször az RD-ben is a fragekre mennek, csapatjáték sokszor egyenlő a 0-val.
Viszont a smash and grab az nem rossz, ott legalább vannak érdekesebb pályák. Jó csapatjátékkal élvezetes köröket lehet vívni.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

Súgó
A téma zárva.