Az volna a problémám, hogy egy RIDATA dvd-re kiírattam haverommal egy csomó képet (irdatlan mennyiségben fotózott a barátnőm). Az ő gépén azonban az LG combo meghajtója nem igazán képes beolvasni azokat, illetve nagyon sokat hibásan tudunk csak átmásolni róla, és irdatlan lassan megy maga a másolás folyamata is.
Sok fájl CRC-s szerintem, és még több a vissza már nem nyerhető. Az volna a kérdésem, hogy mivel lehetne a háttértárra visszamentett hibás képeket helyre pofozni. Van olyan, ahol egészen nagy területen sérültek a képek (csomó pixelhiba, van hogy a fél kép hiányzik).
Mivel szegény kedvesem nagyon el van szontyolodva és részben az én hibámból nincs is meg máshol biztonsági másolata a dvd-re írt anyagoknak, így nagyon nagyon szeretnék tőletek valami használható tanácsot kapni.
A DVD kétszeres sebességgel lett megírva, azt sajnos nem tudom milyen írőval, de megtudhatom, ha kell. Holnap letesztelem a lemezt a plextor és teac dvd meghajtóimban is otthon, remélem több sikerrel járok.
Egyébként a fájlok NTFS partícióról lettek felmásolva a lemezre, barátnőm gépén frissen telepített XP van fenn, úgyszíntén NTFS-re formázva. A Total Commanderben láttam egy olyan opciót, hogy NTFS jogok másolása, ez mit jelent? Lehet köze van a dolgokhoz?
Kérlek benneteket, segítsetek.

Súgó
A téma zárva.