Final Fantasy minden idők egyik legsikeresebb játéka
Elküldve: 2004. 05. 07. 16:05
A cikkünkkel ( https://www.hwsw.hu/...kid=898&oldal=1 ) kapcsolatos hozzaszolasokat ide varjuk...
HWSW Team
HWSW Team
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2004. 05. 07. 16:58
A topik címével egyet értek, FF foreva.
Noha nem sok részével játszottam, a VII-et az 5 kedvenc játékom között tartom számon, ezzel egyszerűen fantasztikusat alkottak.
Sajnálatos tény, hogy a szériák nagy része nemhogy Pc-re, de konzolon sem jut el hozzánk.
Noha nem sok részével játszottam, a VII-et az 5 kedvenc játékom között tartom számon, ezzel egyszerűen fantasztikusat alkottak.

Sajnálatos tény, hogy a szériák nagy része nemhogy Pc-re, de konzolon sem jut el hozzánk.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.
Elküldve: 2004. 05. 07. 17:47
Várom a cikk következö részét
.
Egyébként a Squaresoft mostmár teljesen elfelejtette a pc tulajokat?

Egyébként a Squaresoft mostmár teljesen elfelejtette a pc tulajokat?

Elküldve: 2004. 05. 07. 18:06
Idézet: Etele - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 18:53
A FF VIII is volt PC-re, vagy rosszul emléxem? 

A VII és VIII jelent meg pc-re
Elküldve: 2004. 05. 07. 18:58
Idézet: rulla - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 17:58
He? Melyik nem jutott el hozzánk?

"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2004. 05. 07. 18:59
Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 19:06
A VII és VIII jelent meg pc-re
Meg a XI is

"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2004. 05. 07. 19:04
Idézet: Cathfaern - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 19:59
Meg a XI is
(igaz, európában még nem, de USA-ban már lassan egy éve)

De az nem valami online cuccos?

Elküldve: 2004. 05. 07. 23:12
Nekem is volt szerencsém végigjátszani mindkét PC-re megjelent Final Fantasy epizódot. A játékélmény egyedülálló, és feledhetetlen. A FFVII története jobban tetszett mint a FFVIII, de mindkettőt érdemes végigjátszani. Elérhetőeak a FF korai részei is, melyek GameBoy emulátorral végigjátszhatóak (én csak belekóstoltam).
Final Fantasy
Final Fantasy

Elküldve: 2004. 05. 08. 11:54
Idézet: Etele - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 20:04
De az nem valami online cuccos? 

MMORPG. És? Attól még Final Fantasy, nem?
Elküldve: 2004. 05. 08. 16:59
Idézet: baloo- - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 0:12
Nekem is volt szerencsém végigjátszani mindkét PC-re megjelent Final Fantasy epizódot. A játékélmény egyedülálló, és feledhetetlen. A FFVII története jobban tetszett mint a FFVIII, de mindkettőt érdemes végigjátszani. Elérhetőeak a FF korai részei is, melyek GameBoy emulátorral végigjátszhatóak (én csak belekóstoltam).
Final Fantasy
Final Fantasy

Szerintem te GameBoy helyett SNES-t, vagy NES-t akartál írni. GB-re egy FF sem jelent meg. Hmm...most nézem, megjelent 4 is, de abból egy nem hagyományos FF (tehát eléggé elüt a többitől), s a maradék 3 sem volt egy nagy szám

Elküldve: 2004. 05. 08. 17:19
Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 12:54
MMORPG. És? Attól még Final Fantasy, nem?
De.
Mondtam hogy nem?

Csak megkérdeztem, hogy MMORPG-e, ez azért még nem baj, ugye?

Szerkesztette: Etele 2004. 05. 08. 17:20 -kor
Elküldve: 2004. 05. 08. 18:38
Idézet: Etele - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 18:19
Csak megkérdeztem, hogy MMORPG-e, ez azért még nem baj, ugye? 

Csak egy kérdést nem szoktak de-vel kezdeni.
Elküldve: 2004. 05. 08. 19:08
Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 19:38
Csak egy kérdést nem szoktak de-vel kezdeni.
Abban az esetben igen, ha előtte a VII és a VIII kapcsán beszélgetünk a FF PC-s verzióiról, amik nem online játékok.
Nem értem miért akadékoskodsz, de lelked rajta.

Szerkesztette: Etele 2004. 05. 08. 19:10 -kor
Elküldve: 2004. 05. 09. 16:28
Hmm... nem esett szó a cikkben a Final Fantasy sorozat kiterjedt zeneirodalmáról, sem a méltán híres Nobuo Uematsuról (természetesen nem megfeledkezve a FF Tacticsok zeneszerzőjéről, Hitoshi Sakimotóról, valamint Uematsu segítőtársairól sem). Igaz, sok szót nem érdemes rájuk vesztegetni, hiszen Magyarországon jelenleg legfeljebb a film OST-je kapható (legalábbis én nem tudok másról) - persze hozzájuk lehet jutni másféleképpen is
.

Szerkesztette: Netmaster 2004. 05. 09. 16:29 -kor
Elküldve: 2004. 05. 10. 07:29
Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 15:28
Hmm... nem esett szó a cikkben a Final Fantasy sorozat kiterjedt zeneirodalmáról, sem a méltán híres Nobuo Uematsuról (természetesen nem megfeledkezve a FF Tacticsok zeneszerzőjéről, Hitoshi Sakimotóról, valamint Uematsu segítőtársairól sem). Igaz, sok szót nem érdemes rájuk vesztegetni, hiszen Magyarországon jelenleg legfeljebb a film OST-je kapható (legalábbis én nem tudok másról) - persze hozzájuk lehet jutni másféleképpen is
.

NAGYON sok mindenről NEM esett szó a cikkben az FF kapcsán, amiről meg igen, gyakran hibásan

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:49
Idézet: Cathfaern - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 19:58
He? Melyik nem jutott el hozzánk?
Jelenleg egyedül az FFXI, ami még nem ért ide (s japánban már van), de az különleges eset (s az is ide fog érni)

Csak az FF XI?
Ez szuper!

Mondd gyorsan a címet, ahol megvásárolható eredetiben a Final Fantasy I-VI, akármilyen platformra.
Köszi!
Elküldve: 2004. 05. 10. 08:56
Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 17:28
.

Jogos.
Nekem ugyan megvan pár rész OST-je, de sajnos nem legális formátumban, ergo egyet értek veled, ilyen téren is "elhanyagoltnak" mondható a hazai FF-piac.

Talán ha kijutok egyszer Japánba...

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:11
Eppen ma kuldtek mailt hogy toltsem ki a jelentkezesi lapot a FINAL FANTASY XI betatesztre 
(csak azok kaptak akik mar eddig is fel voltak iratkozva)

(csak azok kaptak akik mar eddig is fel voltak iratkozva)
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 10. 09:52
Idézet: rulla - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 7:49
Csak az FF XI?
Ez szuper!
Mondd gyorsan a címet, ahol megvásárolható eredetiben a Final Fantasy I-VI, akármilyen platformra.
Köszi!
Ez szuper!

Köszi!
Hát akármilyen platformra egyébként sem, de nézzük. (PAL kiadások)
- GBA-ra és PS1-re Final Fantasy Origins (FF I. és II.)
Ugyanezek külön külön is kaphatóak PS1-re
- PS1-re Final Fantasy Anthology (FF IV. és V.)
- PS1-re Final Fantasy VI-IX
Máig beszerezhetőek FF NES ÉS SNES cartridge -ek.
Az FF III -nak van Gameboy kiadása, ami ugye régiófüggetlen.