HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#1141 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 18. 14:50

Senki többet még1 szer????

#1142 Felhasználó inaktív   tary 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 18. 19:51

FIgy plz vki segíccsen.Milyen BT-t vegyek? Vodafonnál >>> USB Bluetooth adapter:3690 FT
X-Micro bluetooth adapter USB: 5990 FT Melyik a kedvezőbb?Ár alapján az usb bluetooth ... olcsóbb,de a másik jobb?gyorsabb az adatátvitel?vagy mi?nemtom segíccstek PLZ!előre is kösz ba segíccséget

#1143 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 20:42

Idézet: tary - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 20:51

FIgy plz vki segíccsen.Milyen BT-t vegyek? Vodafonnál >>> USB Bluetooth adapter:3690 FT
X-Micro bluetooth adapter USB: 5990 FT Melyik a kedvezőbb?Ár alapján az usb bluetooth ... olcsóbb,de a másik jobb?gyorsabb az adatátvitel?vagy mi?nemtom segíccstek PLZ!előre is kösz ba segíccséget

Szvsz elég az olcsóbb!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1144 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 07:01

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 23:58

Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy lehet a telóval felvett beszélgetést gépre átmenteni? A fáj látszólag ugyanaz mintha simán nem telefonbeszélgetés lenne hanem diktafonnal felvett szöveg. Csak sajna a gépen van a fájl elött egy "?" jel és emiatt bármelyik fájlkezelő alkalmazás ami látja a telót azt mondja hogy sownload file failed. Ez másnak ís így van vagy csak nekem? A teló Vodafone-os. A beszélgetés fontos volna CD re akarom írni audióban. Légyszi mondjatok nekem olyan progit amivel ez a file lementhető.előre is köszi

Miféle fájlkezelő alkalmazás??

Simán "Küldéssel" küld át a gépre a felvett fájlt.

Azt hiszem (bár lehet tévedek) :) AMR formátumba ment.

Utána ezzel: http://www.freedownloadscenter.com/Multime..._converter.html 
át tudod konvertálni, pl. WAV-re.

Szerkesztette: Kory 2005. 10. 19. 07:02 -kor

#1145 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 10:17

en is kiprobaltam, felvettem 1 beszelgetest, majd a telefonon atneveztem "keksz_proba"-ra, majd atmasoltam a BT -hez kapott file transferrel, es semmi hiba nem volt, kaptam egy keksz_proba.amr filet, amit az AMR Convert-rel at lehet nyomni wav -ba, onnan meg pl mp3 -ba

(sztem probald eloszor atnevezeni a telefonon - jobb felso gomb a fileon a telefon fajlkezelojeben es ott)
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#1146 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 10:56

Szevasz! Megpróbáltam átnevezni de mitán átneveztem akkor is a teló progijában ott van a fájl neve elött egy "?"jel az sajna átnevezés után is ott marad. Próbáltam win el másolni próbáltam a gépnek küldeni telóról mindegyik esetben sikertelen a művelet. Nem tom mitől lehet ez ez csak sejtem  :mad: Szerintem ez is az ócska live-os sofware nak köszönhető. Másik telóra ugyan küldené a telóm csak sajna azon félúton leakadt mondván kevés a memória. Nem tudsz esetleg vmi kerülőutat??

Megj.: Ó te ki**szott vudufon hogy köszönjem meg neked e sok merényletet ami szolgáltatásaid  illetve a telefonjaid live-os mivoltálból ellenem követsz el!!!!!! :mad:  :mad:  :mad:  :mad:      :pitbull:

Szerkesztette: Robi19 2005. 10. 19. 10:56 -kor

#1147 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 13:10

Idézet: KekszNET - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 11:17

en is kiprobaltam, felvettem 1 beszelgetest, majd a telefonon atneveztem "keksz_proba"-ra, majd atmasoltam a BT -hez kapott file transferrel, es semmi hiba nem volt, kaptam egy keksz_proba.amr filet, amit az AMR Convert-rel at lehet nyomni wav -ba, onnan meg pl mp3 -ba

(sztem probald eloszor atnevezeni a telefonon - jobb felso gomb a fileon a telefon fajlkezelojeben es ott)

Hello,

Tudnál adni egy linket, ahonnan ezt az AMR Convert progit le lehetne tölteni?
Kereső nem talált ilyet.

Előre is köszönöm!
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#1148 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 09:33

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 14:10

Hello,

Tudnál adni egy linket, ahonnan ezt az AMR Convert progit le lehetne tölteni?
Kereső nem talált ilyet.

Előre is köszönöm!

:rolleyes:

Alig 2-vel feljebb.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=6...dpost&p=3424799

#1149 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 19:07

bakker! Most ledobták az árát 29-re... ha akkor, amikor a k300-at vettem ennyi lett volna, akkor most egy k700-am lenne! :omg:
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1150 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 19:23

nekem nokia6020 vs k700(i) melyiket szeressem? tökre nemtok dönteni.
K700 hosszutávon elégedett tulaj?  1.5évig kikéne hogy tartson!
Eddig csak SE-röl azthallottam hogy nagyon karcolódik és nem vmi tartós.
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1151 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 19:42

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 19:23

nekem nokia6020 vs k700(i) melyiket szeressem? tökre nemtok dönteni.
K700 hosszutávon elégedett tulaj?  1.5évig kikéne hogy tartson!
Eddig csak SE-röl azthallottam hogy nagyon karcolódik és nem vmi tartós.

Nekem már majd' egy éves a telefonom. de csak egy "komoly" gondja van, a tmobilos menü miatt néha nem ébreszt, ha ki van kapcsolva teljesen.

Egyébként pedig vigyázok rá, tokban hordom, fólia van rajta, így a karcolódásról nem tudok nyilatkozni.

Szerintem a mostani nokiák a közelébe sem érnek.

#1152 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 20:56

ébresztés nem érdekel mert a gépem ébreszt winamp playlisttel :D én zsebbe hordanám tok nélkül, és fontos hogy napon meg szabad téren olvashato legyen a kijelzöje.. nokia 6020asnak pici és nemtom menynire fényes :(
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#1153 Felhasználó inaktív   Diki 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 04. 08:17

Hát..
Szerintem inkább K700.
Nekem egy K500-am van. (Na azon minden ujjlenyomat meg minden meglátszik, de sehol egy karc.
Pedig nem egyszer esett már betonta........)
Szerintem a K700 Minden szempontból idális választás mert:
-megtalálhatók benne a mai technológiák
-Hiába nincs megapixeles kamera, gyönyörű a kép
Hát ha a K700 mellet döntesz akkor jól teszed.

Üdv.

U.I.:Csak nem VODKAFON-ost vegyél mert abból egy csomó ideig tart kiirtani a Live!-ot.
Üdvözlettel: Diki

#1154 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:43

Az én K700-zam nemrég múlt el egy éves - eddig (kopp-kopp) semmi gondom nem volt vele. Karcmentes, mivel én is Samsonite tokban tartom :) A szoftvert mondjuk frissíttetném már benne, mivel még a legelső generációs T-Mobil szoft fut rajta, csak nem nagyon akarom beadni szervízbe :rolleyes:
Bár azt hiszem hamarosan muszáj lesz, mivel a joystick lefelé mozgatását már elég nehezen érzékeli (valószínű, hogy kiszáradt a gomb alatt az a kontakt-folyadék).

#1155 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 19:42

hát ez a gond hogy széplassan előjönnek a dongok mintpl az a joystick cucc  :think:  de ha már beadod ott amugyis updatelik asszem

na bazz ma délután felhivtam kiszemelt tmobile boltot kérdezem van-e ilyen telo, mondjak van éppmost jött, hudenagy az öröm. Elmegyek, mondom ez kéne, domino csomagban, erre elkezdik hogy nincsen, csak elöfizus. Annyukat és ezt telefonba nehéz lett volna közölni hogy csak elöfizus van? GRRR Most várhatok hogy hozassanak. Sztetek lesz még vagy már most kezd "kifutni"? Vagy ennyire népszerü? Rohadtul idegesit hogy bonyolódik.. És minek választják igy ketté az egészet? Készülék, készülék, azt hogy milyen nem a kártya határozza meg ami benne van? Vagy WTFér szivatnak?  :reklamacio:

Van aranykarim + készülékváltás (már abba se vok biztos hogy dominoskészülékváltás mint olyan van-e... nc), szal személyesen kéne megvenni és Tmobilnal.. Szal nemtok sokmindent csinalni. Most mar webshopban is ki van irva hogy nincs készleten dominos.

Szerkesztette: FireShadow 2005. 11. 04. 20:08 -kor

#1156 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 21:02

Én azt hittem, hogy a K700 már rég kifutott :rolleyes: Különösen, hogy már régóta lehet kapni az utódját is, a K750-et (T-Mobilnál D750 a neve, ha jól emlékszem).

#1157 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 21:13

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 21:02

Én azt hittem, hogy a K700 már rég kifutott :rolleyes: Különösen, hogy már régóta lehet kapni az utódját is, a K750-et (T-Mobilnál D750 a neve, ha jól emlékszem).

Tavaly karácsony előtt nekem is az mondták, hogy már nem kapható, mert kifutott már.
Aztán mégis lett. És azóta is kapható.

#1158 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 21:43

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 21:02

jóde ez akkor is jó és olcsó, a 750es meg csúnyább picit sztem és drága is habár vannak benne jó dolgok.
Remélem nem az lesz hogy ez méglejjebb megy karácsonykor, aztán fut ki, mert én minélhamarabb megakarom venni.

#1159 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 01:32

Végül elszántam magam és letöltöttem az FMA-t, de nem tudom beállítani, hogy lássa a program a telót! Ha natív bt-t választom és megadom a címét akkor nem történik semmi (a port az 0 marad)... Ha pedig a serial portot választom és elindítom a BT serial port service-t akkor lefagy a program és amint bezárnám újraindul a gép! :(
Hogyan kell beállítani?  :think:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1160 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 13:59

Idézet: Dess - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 2:32

Végül elszántam magam és letöltöttem az FMA-t, de nem tudom beállítani, hogy lássa a program a telót! Ha natív bt-t választom és megadom a címét akkor nem történik semmi (a port az 0 marad)... Ha pedig a serial portot választom és elindítom a BT serial port service-t akkor lefagy a program és amint bezárnám újraindul a gép! :(
Hogyan kell beállítani?  :think:

bár, már régen használtam ezt a progit... :think: Nekem az sp2es illesztővel, a gyári driver nélkül, felismeri a progi a telot BTn keresztül. Ha felrakom a gyári drivert, akkor már nem  :(  :(
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.