HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#121 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 11. 08:21

Index teszt
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#122 Felhasználó inaktív   Kamika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 12. 14:33

Üdv mindenkinek!

Az egyik ismerősömnél megint kipróbáltam a kicsikét és észrevettem egy érdekes dolgot, bár lehet, hogy én voltam a béna. Egy névhez nem tudtam 2 mobilszámot berögzíteni, mert ahogy az elsőt berögzítettem már nem adta fel mégegyszer a mobilszám lehetőséget.  :reklamacio:

Ez tényleg így van vagy én vagyok a béna??? Ha így van esetleg van valami áthidaló megoldás???

Köszi: Kamika
- Nálatok milyen a hálózat? BNC-s, vagy UTP-s?
- Vindózos

#123 Felhasználó inaktív   Subtext 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 14:56

vicces ez a thread. tök másért jöttem, és poénból klikkeltem ide - szal bocs ha nem olvastam mindent végig, csak az utsó pár hozzászóláson btam fel magam :D (meg ami értelmeset hozzá tudnék szólni a témához azt úgyis megtalálnátok esato.com sonyericssonos fórumdzsungelében, most mit vagizzak itt és/vagy osszam az észt mikor ugyanazt a netet érjük el ti és nálam lényegesen okosabb arcok lényegesen többet pofáznak telcsikről az előbb említett fórumokon :D)

de. nokia 6230-cam van és életem egyik legszarabb döntése volt, hogy képest voltam pénzt adni ezért a mindennel teleszerelt de írtó kezelhetetlen, buta, undorító felhasználói felületű, szaros kis telefonért. tudom, hogy ízlések/pofonok de komolyan aki van akkora birka, hogy k700 helyett inkább nokiát venne basszus vegyél egy k700-at és ha vodás vagy odaadom a 6230-am memóriakártyástól kihangosítóstól tele minden szar java programmal meg játékkal. tudom, hogy ez egy k700 thread, próbálok ezért mindig a sonyericsonok felé kacsintgatni majd, illetve megvilágítani, hogy miért is nem teljesen szubjektív ez a nokia v.  se dolog.

kinézet meg méret meg ilyen külső dolgok tekintetében tényleg kinek a pap kinek a papné, bár próbálj meg 6230-cal járkálni a menükben ezzel az okos navi gombbal amit nemtom melyik állat talált ki. k700 nemtom meddig él egy töltéssel de ezt a kis fekete szart kábé 1 naponként újra kell tölteni pedig kiveszem belőle a memóriakártyát - jó használom is rendesen igaz, de akkor is.

kijelzőnél nem az a baj, hogy 128x128 - hanem, és most jön a lényeg amiről k nem láttam egy hozzászólást se --- felhasználói felület!! anyúú! a sonyericsson E100-asa össze sem hasonlítható a nokia tetves series 40 v2.0-jával. nem az a baj, hogy 128x128 hanem, hogy egy tft kijelzőn windows 3.1-be illő mocsok ikonokat kell bámulni és olyan gyermekbetegségek vannak a kezelőfelületében meg így az egész  felépítésében a felhasználói felületnek, hogy tényleg nem tudom ki volt az az idióta aki hagyta ezt így kikerülni - hasonlítsátok már össze mondjuk a mobile-review.com-on a screenshotokat, ha mondjuk nincs a közeletekben mind a 2 teló - és akkor ez még csak az, hogy hogy néznek ki!

nokia nagyon csúnyán elssza a dolgot a szoftver meg a felhasználói felület hanyagolásával. én értem, hogy akik megszokták azok még esetleg szeretik az ilyen hülyeségeket mint pl. nincs vissza/kilépés gomb ha írsz valamit (sms, email, beállítást változtatsz) és ki kell törölni minden egyes kib. betüt ha vissza akarsz lépni a közvetlenül előtte (mögötte ;)) lévő menüpontba?? ez milyen már? de most komolyan, gondolj bele, mindennapi használatnál tudod mennyire hihetetlenül idegesít! kitörlöd az egészet és akkor a clear gomb átváltozik back-ké. ha elkezdessz egy számot gépelni kapásból kiugrik a menüből pedig lehet, hogy nem is akarsz telefonálni csak hozzá vagy szokva hogy jobb telefonoknál (értsd: se) ha ki van írva egy szerencsétlen szám egy menüpont elé akkor ezt el is tudod érni (de még ha nincs akkor is) a számbillentyű leütésével? jó igen ilyen pár másodpercig érzékeli a kombinációkat ha rögtön a menübe lépés után beütsz egy számkombinációt. de pl. sms írásnál ha spec karaktereket akarsz beírni vagy neadjisten át akarod váltani a t9 nyelvét akkor ez nem megy tehát szenvedhetsz az idióta navi gombbal, ami hol a fel-t érzékeli ok/katt-nak vagy fordítva! komolyan visszasírom az elvesztett kis régi t68-am ahol pl. át akartál küldeni bluetooth-on egy képet vagy valamilyen fájlt és csak options/5/2/1 és már ment is az alapértelmezett párosított device-ra.

de ez még mind semmi, bár baromira idegesítő. ezt még mind le tudom nyelni, mert tényleg egy telefon, telefonálni kell tudni gyorsan és ezzel a 2 (piros, zöld) gombbal tényleg meg van oldva a dolog elég rendesen. képeket mellesleg tud a nokia is hozzárendelni arcokhoz, de ne is álmodjatok se szintű dologról - sehol nem írja a dokumentáció és sehol de sehol nem találtam meg a neten, hogy max 80x50-es képeket érdemes berakni mert .... max 50 pixel magas a megjelenített kép híváskor - viszont a kép tárolás úgy van megoldva, hogy egy normális képből egy max 80x80-as méretű képet skáláz le arányosan és ment el a contactod mellé - ami azt jelenti, hogy van egy normális kocka alakú képed pl, azt először leskálázza+letömöríti de durván, hogy lehetőleg torzuljon el, majd híváskor csinál belőle egy 50x50-es képet :D. elképzelhetitek, hogy mennyi értelme van ezek után az egésznek. így eldobom az agyam. most minden contactomnak ilyen szélesvásznú 80x50-es képe van ami végülis kicsi meg gagyi de több mint a semmi. jól jönnek, főleg akkor, ha netán, isten bocsássa meg az ember egy sötétebb vagy tarkább képet akarna berakni háttérnek az amúgy 16bites TFT kijelzőjére és nem fehéret!!!! ugyanis, most kapaszkodjatok meg, nem lehet megváltoztatni a kijelzőn alapállapotban megjelenő elemek színét --- nemhogy témák nincsenek, hanem így, az aku töltöttségét meg a térerőt mutató ikonok színén kívül (amiket megváltoztat a 4 féle "színséma" - a menü kiejölést meg pár dolgot megváltoztató beáll.) minden fekete!

így gyakorlatilag a nagyon világos háttérképeken kívül semmit nem tudsz berakni, mert egyszerűen nem látod a fekete üzeneteket - pl. hogy mennyi az idő, hanyadika van, mennyi van még az aksidból, meg ilyemsi. kedves, nem?

az, hogy a diktafonnal max. 3 percet vehetsz fel, videóból meg 4 percet max, már nem is b fel annyira ezek után. jó tudom minek videókat csinálni - 128x96, gagyi 3gp, mégcsak nem is mpeg4 a video codec hanem h263, de basszus ha benne van és fizettem érte és mondjuk ott vagyok a szigeten a cinetrip sátorban és meg akarom örökíteni, hogy hogy kattog a tömeg akkor miért kell lekorlátozni? miért nem tudok felvenni mondjuk egy előadást a suliban a kis gyári sztereó izékéjével ami úgy néz ki mint valami lengyelpiaci fülhallgató a korakilencvenes évekből? 3 perc mert nem tudnak egy olyan fájlrendszert csinálni ami mittomén 1 megabájtnál nagyobb fájlokat is kezel??

de tényleg miért is akarna valaki is videókat meg fényképeket csinálni, ha csak kib. mms-ben tudja őket továbbküldeni. mert igen, még1 dolog ami miatt messze alázza a k700 a 6230-at -> az email kliens a nokiában valójában egy java midlet amit így gondolom hozzábtak a felülethez az utolsó pillanatban, ami nem tudja kezelni a csatolt állományokat, és nem is nagyon fogja, mert utánanéztem és (mivel más is sírt emiatt és írtak nokiának meg próbáltak java programokat írni) a java implementáció úgy van megoldva, hogy a programok nem férnek hozzá a telefon memóriájának azon részéhez, ahol tárolod az adataidat, ezért nem fog sohasem csatolt állományokat támogatni.

magyarul fizessek a vodának 100 ft-ot mms-enként ha mondjuk el akarok egy hangüzenetet (max 3 perc !!! :D) küldeni az úton egy külföldi cimborámnak emailben. mert mondjuk pont eszembe jutott valami és lusta vagyok legépelni. vodafonennál ugye gprs internet x100 megájába simán belefér 1-2 kép elküldése azonnal, több címzettnek, emailben. sonyericssonok simán tudják ezt, tehát pl. valamiről gyorsan csinálsz 6-7 fényképet, hozzácsatolod 1db emailhez és már küldi is. egy mms árának töredékéért. (kiszámoltam, pontosan 30-ad annyi pezóért.)

ott lehetne vígaszként az mp3 lejátszó vagy a rádió, de mp3 lejátszó, mint ahogy már írták felettem szar, sistereg, és a kezelése szintén ritka idiótán van megoldva. ok ok tudom ez szubjektív. ok. jó rakhatsz bele memóriakártyát igen, de nagyon nagyon csúnyán emészti az aksit, sistereg mint állat, és playlisteket csinálni is egy rémálom - a rádió pedig állandóan mono, a belváros egyes pontjaitól eltekintve, kivéve ha danubiust vagy valami hasonló szerencsétlen tömegadót akarsz hallgatni. jó tudom máshol vagy vidéki városokban minden rádió nagyon fsza és nem a nokia gagyi headsetje gyenge hanem én hallgatok rossz rádiókat.

biztos kihagytam valamit, de így mondom a két telefon nem egy kategória - hiába tudok vele gyorsan telefonálni, valahányszor rá kell néznem ezekre a 16 színű okádék ikonokra és értelmetlen, nevetséges UI megoldásokkal találom magam szembe amiket ne adja el nekem senki, hogy nem lehetne egyszerűen kijavítani, sírva fakadok.

sohasem gondoltam, hogy a heves nokiafikázás mögött tényleg vannak épkézláb érvek amíg meg nem lett ez a kis telcsi, de így tényleg nagyon gáz - és tudom ezek nem átlaguser gondok és tényleg csak akkor jönnek elő, ha tényleg kihasználod a telefont, meg, hogy a series 60 sokkal sokkal átgondoltabb, de ha nem akarok emailt küldeni meg kamerával videókat csinálni meg hangot rögzíteni akkor miért is veszek egy olyan telefont amiben van email kliens, kamera, meg hangrögzítő? :D

Szerkesztette: Subtext 2004. 08. 12. 15:08 -kor

#124 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 07:28

Idézet: Kamika - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 15:33

Egy névhez nem tudtam 2 mobilszámot berögzíteni, mert ahogy az elsőt berögzítettem már nem adta fel mégegyszer a mobilszám lehetőséget.  :reklamacio:

Van mobilszám, otthoni, munkahelyi, fax és egyéb szám. Mindegyikhez egyet lehet rögzíteni. Én mondjuk nem nagyon figyelem az ikonokat, tehát engem nem zavarna ha mobilszám lenne a kis házikó mellett is. De ha téged zavar, akkor szvsz tedd az egyéb számokhoz.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#125 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 07:43

Idézet: Subtext - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 15:56

...

Ezt az egészet át kéne copy-zni a 6230 topic-ba.  :D

Eddig akárhány 6230-K700 összehasonlító tesztet olvastam, mindegyikben a SE-t hozták ki jobbnak nagyjából azok miatt, amiket te is felsoroltál. A nokiának 2 előnye van. A cserélhető memóriakártya és az edge. Mellesleg megjegyzem, hogy a K700-al emészthető minőségű videókat tudtál volna csinálni a szigeten.  :) Hatalmas különbség van a két telefon videója között.
Ha esetleg lecserélnéd a telcsidet K700-ra vigyázz, hogy ne vodás legyen. Ugyanais a 16 színű menü után rosszul érintene a 4 színű csoda és még nincs mód rá, hogy live-talanítsák. A magyar nyelvű menü is csak a napokban készül el hozzá.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#126 Felhasználó inaktív   Kamika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 12:39

Idézet: Grof - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 8:28

Van mobilszám, otthoni, munkahelyi, fax és egyéb szám. Mindegyikhez egyet lehet rögzíteni. Én mondjuk nem nagyon figyelem az ikonokat, tehát engem nem zavarna ha mobilszám lenne a kis házikó mellett is. De ha téged zavar, akkor szvsz tedd az egyéb számokhoz.

Nem zavar, csak a mostani telóm tudja. Valószínű, hogy az egyéb számhoz fogom rögzíteni a második mobilszámot.

OFF
Nem hallotattok valamit, hogy mikor jön ki a Pannonál ez a szépség???  Vagy ne várjak rá??  :(  :(
ON

Mellesleg tényleg nagyságrendekkel jobb a 6230-nál. Akinek edge kell az vegyen a notiba picimaci edge kártyát, aki meg mp3-at akar hallgatni az meg vegyen mp3 lejátszót, mert a hangminőségről egyik telónál sem beszélhetünk, radiót hallgatni még elmegy. Ezáltal szerintem nem nagy gáz, hogy nincs benne "kártyalyuk".
- Vindózos

#127 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 14:40

Jah, mp3-at kivéve mindenre elég kell hogy legyen a 40 megás memóriája.
A menüje pedig tényleg piszok jó... Már-már Mac szintű :)
Ehhez képest tényleg ósdinak tűnik a 6230-as Windows 3.1-es érzetű felülete... Úgy látszik nokiáék "retró" telefonban gondolkodnak :)

Pannon boltban én már láttam a K700-at (100 rugóért), de még nem volt csomagban, csak kártyafüggetlenül...

#128 Felhasználó inaktív   Kamika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 15:48

Végre megjelent a Pannon GSM-nél is előfizuval 64900 Ft.   :)  :)
Bővebben

Szerkesztette: Kamika 2004. 08. 16. 15:49 -kor

- Vindózos

#129 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:17

Idézet: Kamika - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 16:48

Végre megjelent a Pannon GSM-nél is előfizuval 64900 Ft.   :)  :)
Bővebben

Ahogy látom a Pannon (hál istennek) nem nyúl bele a telefonba. Teljesen gyári menü és nincs rajta egy logo sem. Vagy tévedek?
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#130 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 16:44

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 15:40

Jah, mp3-at kivéve mindenre elég kell hogy legyen a 40 megás memóriája.
A menüje pedig tényleg piszok jó... Már-már Mac szintű :)
Ehhez képest tényleg ósdinak tűnik a 6230-as Windows 3.1-es érzetű felülete... Úgy látszik nokiáék "retró" telefonban gondolkodnak :)

Pannon boltban én már láttam a K700-at (100 rugóért), de még nem volt csomagban, csak kártyafüggetlenül...

Fikazasod gyenge pontja ott van hogy mikor a Nokija meg mindig 50 korul fog menni a K700at huszezerer fogjak utanad vagni, szoval el lehet gondolkozni ezen is.
Kurvajo a SE en nagyon szeretem, de hiba volt memokartya nelkul kiadni ezt a cuccot... Valamint 1-2 tobb eve huzodo szoftver problemat kijavithatna mar az SE igazan...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#131 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 17. 16:47

Idézet: Subtext - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 13:56

...

micsoda problémák.. :D
nekem spec eszembe se jutott, h a szigeten videot csináljak...főleg nem telefonnal :D
ahhoz tudod mit?kitalálták a videokamerát :) biztosithatlak, h egy kamerával még egy k700asnál :respect: is jobb felvételeket tudtál volna késziteni :lol:
de amugy félig igazad van, ugy összeségében.. :) tényleg egy ósdi a menü...dehát, hál' istennek nekem nem ez a legnagyobb problémám az életbe :D sőt nem is igen érdekel a telefon mert vannak joval fontosabb dolgok, ezért én spec +is vagyok vele elégedve.Te pedig ne akadj ki igy egy telcsi miatt.. ;)
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#132 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 16:59

Idézet: Subtext - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 15:56

vicces ez a thread. tök másért jöttem, és poénból klikkeltem...

Nem vedem a Nokiat, de ennyi hulyeseget egy helyen mar nagyon regen nem olvastam, ne is haragudj....

Meghogy nem lehet siman visszalepni... Ember, megkerdojelezem, hogy valaha is volt a kezedben ertelmes nokia telo (itt nem a hujegyereknek epitett 2215re meg ilyesmire gondolok) mert en meg nem talalkoztam olyannal a palyafutasom alatt, ahol a piros gomb ne hagyott volna ott csapot papot azonnal, figyelmen kivul hagyva hogy az most SMS, MMS, beallitas vagy masegyeb-e....
Javitsatok ki ha tevedek..

Hogy a 6230 mp3-at sem hallottad meg, csak maximum a villamoson mellett allo fulebol az is teny, mert teljesen jo minosegu, sok china mp3 star playert agyonvag.... Egyedul a fulhallgato basszusaval nem vagyok kibekulve, de semmikeppen sem sistereg....

A kezeleserol pedig annyit, hogy akinek anno volt 7110e azt annak alapjan meg ismeri is a neha tenyleg minden logikat mellozo menu kiosztast a gombok kozt...

Azert mert megtetszik valami meg egy masik cuccot nem kell alaptalanul leirni, sok hibaja van a 6230nak ez teny, a menu, a temak hianya a haz hanyagsaga, de megsem tudsz meg egy olyan telefont mutatni a symbian platformos cuccok kivetelevel ami ma ezt a telefont ilyen aron megverne szolgaltatasban.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#133 Felhasználó inaktív   Kamika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 18:47

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 17:59

de megsem tudsz meg egy olyan telefont mutatni a symbian platformos cuccok kivetelevel ami ma ezt a telefont ilyen aron megverne szolgaltatasban.

Ez igaz de a kérdés az, hogy kihasználod-e ezt a töménytelen lehetőséget?

Különben meg - véleményem szerint - a telefonok nem fényképezésre, videózásra és mp3 hallgatásra valóak.
Nevetnem kell azon a reklámon, amikor a srácok videót néznek a telefonon  :D  :D
Nem ezt a tulajdonságot kellene kidomborítani a reklámban, mert különben profi a telefon. Mellesleg a nokiától sokkal jobb minőséget vár el az ember egy 6310i után, ami a saját kategóriájájában sokkal jobb volt.
- Vindózos

#134 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 20:09

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 17:59

Meghogy nem lehet siman visszalepni... Ember, megkerdojelezem, hogy valaha is volt a kezedben ertelmes nokia telo (itt nem a hujegyereknek epitett 2215re meg ilyesmire gondolok) mert en meg nem talalkoztam olyannal a palyafutasom alatt, ahol a piros gomb ne hagyott volna ott csapot papot azonnal, figyelmen kivul hagyva hogy az most SMS, MMS, beallitas vagy masegyeb-e....
Javitsatok ki ha tevedek..

Idézet

nincs vissza/kilépés gomb ha írsz valamit (sms, email, beállítást változtatsz) és ki kell törölni minden egyes kib. betüt ha vissza akarsz lépni a közvetlenül előtte (mögötte ) lévő menüpontba??

Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#135 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 20:13

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 17:44

Fikazasod gyenge pontja ott van hogy mikor a Nokija meg mindig 50 korul fog menni a K700at huszezerer fogjak utanad vagni, szoval el lehet gondolkozni ezen is.

Ez nem minősiti a telefont.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#136 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 20:46

Idézet: Kamika - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 19:47

Ez igaz de a kérdés az, hogy kihasználod-e ezt a töménytelen lehetőséget?

Különben meg - véleményem szerint - a telefonok nem fényképezésre, videózásra és mp3 hallgatásra valóak.
Nevetnem kell azon a reklámon, amikor a srácok videót néznek a telefonon  :D  :D
Nem ezt a tulajdonságot kellene kidomborítani a reklámban, mert különben profi a telefon. Mellesleg a nokiától sokkal jobb minőséget vár el az ember egy 6310i után, ami a saját kategóriájájában sokkal jobb volt.

a 6310i-t inkabb hagyjuk ki, nem volt mar az sem olyan jo, mint azt sokan hiszik, kerdezz meg 1-2 szervizest a furabb hibakrol...

Ami pedig a symbiant illeti, akinek a sok penze mellett van egy csopp esze is, (ami altalaban NEM jellemzo; megjegyzem, szamtalan symbian telo volt a kezemben kulonbozo tulajoktol es tisztelet a kivetelnek, de kb 10%uk fogta a platform elonyeit es hasznalta is azokat)
az nagyon jol ki tudja hasznalni a -mobiltol elvarhato- szinte korlatlan lehetosegeket...

#137 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 20:47

Igazad van, de tul sok dolog nem ennyire gombolyu ahogy leirja a tisztelt 4DB hozzaszolassal rendelkezo okostojas palanta, es ez felduhitett, ugy latszik a duhtol nem lattam  :omg:

#138 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 20:51

Idézet: Grof - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 21:13

Ez nem minősiti a telefont.

Errol pedig mar leirtam a velemenyemet. Nagyon jo a SE, volt mar nem egy darab a tulajdonomban, lesz is meg sok ugy erzem, jelen pillanatban is szivesen hasznalnek ilyet... Azonban sok hibajat is ismerem ami ellen tehetne mar a gyarto, valamint igenyeimnek MOST nincs 99%ig megfelelo :) Ha lenne ilyen akkor Sonyericssonom lenne...

Az ertekvesztest pedig fene tudja, talan a szolgaltatok eroltetik ilyen mertekben, voda is mar szarerhugyer arulja a T610est ami koztudottan eleg jo kis konstrukcio....

#139 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 21:10

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 21:51

Azonban sok hibajat is ismerem ami ellen tehetne mar a gyarto...

Mikre gondolsz?
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#140 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 21:50

Hmm, telefonkonyvbol elfelejt szamokat, random restart... Ha hivnak nem irja ki a nevet, csak a szamot... gprs utan nem elerheto, csak ha ujrainditom, hirtelen ennyi, de ha gondolod elokeresem a buglistemet :) T65 T68 T610 sorban... :(

Szerkesztette: Easy 2004. 08. 17. 21:58 -kor

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.