Nah, jól leégettem magam...
Nagy "vidáman" megyek az EW-be, odamegyek csávókámhoz, mondom neki, hogy mi a baj. Hát akkor hívjuk fel a 1270-et, hogy halja ő is, hogy miről beszélek. Halgatja, halgatja, aztán visszaadja nekem, én is belehalgatok: a hang tökéletes volt. Na mondom, akkor biztos a gyári beállítások visszaállítása megoldotta a problémát. A srác rendes volt, mert nem nézett hülyének (legalábbis nem úgy tette, hogy én is rájöjjek), mondta, hogy ilyen "okos" telefonoknál akármi "bezavarhat", akár egy profilmódosítás, vagy egy csengőhang beállítás

(hát mondtam magamban, hogy mi köze van a csengőhangnak a rossz vételhez), de a lényeg, hogy műxik a teló.
Nagy boldogan jövök haza, leülök a gép elé, csörög a teló, felveszem, megint ugyanolyan szar. Beszéltünk kb. 10 percet, eközben járkáltam, és rájöttem, hogy ahol van a székem, onnan szar a "vétel", ha pl. a szgép asztal sarkánál vok, akkor tökéletes.
Nem tudom, mi szólhat bele, eddig tökéletes volt a házban akárhol voltam.
Esetleg a wlan??? Bár, akkor eddig is kellett volna csinálnia a hülyeséget, hát nem tudom...
Mostmár a telefonálni akarock, akkor mehetek az asztal sarkához...
Szerk: természetesen kiprószáltam egy másik telóval (Nokia 6150

) is, hogy mi a helyzet, azzal tökéletes minden, nem kell mászkáljak, minden OK.
Szerkesztette: Csücsök 2006. 01. 05. 14:38 -kor