Elküldve: 2006. 02. 06. 13:59
Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 12:20
Sziasztok!
Most egy hetes a telóm, néhány kellemetlen tapasztalat:
1. Mikor hivnak és fogadom a hívást gyakran egy éles, reccsenő hang hallatszik a hagszóróban. Nem mindig, kb. 10 hívásból 4-5-ször jelentkezik. Mivel az osztályon minden kolléga egyforma telefont kapott megkérdeztem másokat is. Még 2 kollega panaszkodik hasonlóra.
2. Időnként a főmenüben egy-két ikon nem jelenik meg csak mikor ráviszem a kurzort. Ill, ha ilyenkor témát cserélek, akkor az nem jelenik meg normálisan (szinek hiányoznak stb). Ezen egy ki-be kapcsolással lehet segíteni. (Szintén tapasztalták mások is)
Valszeg ez nem igazából SE hiba, hanem a vodás softwerre gyanakszom. Ezért kérdezném, hogy mások tapasztaltak-e hasonlót? (vodás nem vodás

) Visszaolvastam 5-6 oldalt ilyenről nem volt szó, ha korábban igen, akkor elnézést.
A válaszokat előre is köszi!

az elso hibaval en is talalkozok. minden zeneindulaskor van egy reccsenes, legyen az csengohang, felvett video lejatszasa. ezt vajon meg tudjak csinalni a szervizbe vagy foloslegesen viszem be ilyennel?
ezt leszamitva nagyon bejon nekem a telo. tegnap vettem. eloszor feltem hogy keves lesz ez a 37MB ami kezdesnek szabad hely volt de igy hogyy teliraktam csengohangal meg egy csomo jatekot feltettem meg mindig van 30MB. 2 perces video kb 1 MB szal eleg sokat lehet abbol is felvenni. szoval boven eleg ha nem akarod mp3 al megtomni.
hogy tudom megnezni hogy mikori szoftver van rajta?a szevizmenuben kamera es lcd verzioszamot talaltam csak. lehet hogy ujjabb szoftverrel mar nem csinalna azt a belereccsenest az elejebe vagy abszolut nem lehet hozza koze.
szerk: jah es esetleg a vodafone leve ot a jobboldali felso gombrol nem lehet valahogy leszedni?(azon kivul hogy pannonos kartyarat hasznaljak

)
Szerkesztette: SATAN 2006. 02. 06. 14:40 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet