HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#241 Felhasználó inaktív   Vudoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 10. 23:39

Lenne pár kérdésem:

1, A telefonkönyvben minden névhez külön csengőhang rendelhető? Van ennek korlátja pl csak 10 névhez? Mert amint tudom a hívócsoportok semmire sem jók, csak kör sms-re. Mivel a hívócsoportokhoz csengőhang nem rendelhető, így ez kiváltaná eme hibát.

2, Keresni csak egy betűvel lehet? Ill. hívócsoprtban egyáltalán nem?

Ezek nélkül nem telefon a telefon. A j70-esem ezeket mind tudja. Komolyan csak azért akarom lecserélni mert egyrészt nemkicsit járt el felette az idő, másrészt nem tud láncolt smst fogadni, ja és az ismertebb hibák...  :) De lehet megtartom, várok amíg lesz olyan ami ezeket az alap funkciókat tudja, és nem csak hűde java játék és zseblámpás fényképező van benne.
Azthittem a k700ban megtaláltam... :(

Tud valaki ajánlani egy telefont???
Vudoo

#242 Felhasználó inaktív   Zsolt7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:00

Kérdés:

Hogy lehet a >*<<*<* kódot a telcsibe beütni???

#243 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:06

Idézet: Vudoo - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 0:39

várok amíg lesz olyan ami ezeket az alap funkciókat tudja

sajnos Ericsson-ban hiába vársz olyat, ezek a hiányosságok gyakorlatilag a kezdetektől jellemzőek minden típusukra, mondhatni hagyományosan

#244 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:08

Idézet: Zsolt7 - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 8:00

Kérdés:

Hogy lehet a >*<<*<* kódot a telcsibe beütni???

a > jel a nyíl irányát jelöli, nem beütni kell :)  A * az pedig a csillag gomb.

#245 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:12

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 17:00

Sajnos az FMA csak T610-zel megy gond nélkül, mivel az alkotója arra fejlesztette ki.
Volt olyan K700 tulajdonos, aki azt írta a fórumba, hogy az FMA 1270 fokosnak állapította meg az akksija hőmérsékletét :) Nekem egyszerűen 0 fokot írt ki. Egyedül az rendszeridőt tudtam szinkronizálni vele, mást nem, de röviddel ezután le is töröltem a gépemről, nehogy valamit szétbarmoljon a teló szoftverében :)

Már elnézést, de ez egy hülyeség.

A T230-tól a Z600-ig több telót is próbáltam vele, infrán, és blutoothon is, tökéletes...

Az hogy jelenleg a K700 támogatás bugos még, csak idő kérdése...

#246 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:18

Idézet: Vudoo - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 0:39

1, A telefonkönyvben minden névhez külön csengőhang rendelhető? 
2, Keresni csak egy betűvel lehet? Ill. hívócsoprtban egyáltalán nem?
Ezek nélkül nem telefon a telefon.

1. Igen, bár nem értem ez miért olyan fontos. Ha van 160 neved, 160 csengőhangot fogsz feltölteni? Mert anélkül nem telefon a telefon? :)
2. Én úgy tudom, hogy igen, csak kezdőbetű.

#247 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:29

Idézet: Kory - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 8:18

1. Igen, bár nem értem ez miért olyan fontos. Ha van 160 neved, 160 csengőhangot fogsz feltölteni? Mert anélkül nem telefon a telefon? :)

teljesen rossz irányból közelíted meg: a normál felhasználás pont az lenne, h csak pár külön hang legyen, pl:
- családtagoknak
- barátoknak
- munkatársaknak
ezeken a csoportokon belül persze mindenkinek azonos.

Franc se akar különféléket állítgatni, de az idióta SE limit miatt csak erre van mód, méghozzá csak 10-hez, tehát ha már van 3 családtagod, akkor lehetőleg ne legyen 7-nél több barátod, és legyél munkanélküli, h az a csoport már ne kelljen  :(
Szivesen elbeszélgetnék én is azzal, aki ezt kitalálta annak idején (asszem már a T28-ban is így volt)

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem egyedi számokhoz, hanem csoportokhoz lehetne állítani hangot?
Ennél még az ősrégi Siemens-ek megoldása is jobb, ahol volt két csoport: a normál és a VIP, és hozzájuk két különböző csörgés.

#248 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 07:38

OK, valóban így is lehet nézni (logikusabb is) :)

A 10-es határról speciel nem tudtam, mondjuk én nekem 3 egyéni csengőhangom van (3 különböző személynek), nekem nem kell több....

#249 Felhasználó inaktív   Vudoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 09:11

Degeczi jól leírta, hogy mire gondolok. Bizony épp a munkatársak, ügyfelek csoport miatt.  :(

Én nem is SE telóra, hanem egyáltalán egy telóra várok.  :down:

Az élet úgyis kompromisszumokról szól, tehát lehet, hogy most megalkuszom és megveszem ezt a k700-at, mivel telefonkönyv téren a 6230 sem jobb.
Vudoo

#250 Felhasználó inaktív   Vudoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 12:36

Sony Ericsson Call Center:

A K700i típusú készülékben csak kezdőbetűre lehet keresni a telefonkönyvben, majd a listán lapozva lehet megtalálni a keresett telefonszámot. Ez más jellegű, mint a korábbi telefonoknál, viszont a menü gyors, tehát a kívánt szám elérése nem lassabb, mint a korábbi modelleknél. Sajnos a csoportokhoz nem lehet csengőhangot rendelni, a csoportok ugyanis az egyszerűsített sms küldést teszik lehetővé, nem hívócsoportok. Természetesen Ön rendelhet azonos csengőhangot bizonyos névjegyekhez, de csak egyesével.

Előreláthatólag a firmware ebben a tekintetben nem fog változni a közeljövőben.

:box2:

Fasza nem? Ha van 50 db "z" betűs bejegyzésem, akkor az elsőtöl pl Za.. az utsóig pl. Zsó.. ugyanolyan gyorsan eljutok a gyorsabb menü segítségével, mintha ZS-re keresek. Nyilvánvaló!  :omg:
Vudoo

#251 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 12:57

Idézet: Vudoo - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 13:36

Fasza nem? Ha van 50 db "z" betűs bejegyzésem, akkor az elsőtöl pl Za.. az utsóig pl. Zsó.. ugyanolyan gyorsan eljutok a gyorsabb menü segítségével, mintha ZS-re keresek. Nyilvánvaló!  :omg:

Igen ez valóban hülyeség, de viszonylag ritka eset.

Egy más embert meg az idegesítene, hogy ha például egy "L" betűs embert keresne a tel.könyvben, akkor meg kell várnia amíg a telefon végiglépteti a "J" "K" "L"-ig a keresőmezőt, mert ha gyorsan nyomkodja egymás után, akkor "JKL" -el kezdődöket listázná, ami nyilván nincs :)  (pl. azt hiszem a  Siemensek ilyenek).

#252 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 13:22

stimmt, de tekintve, h ezek a telefonok valójában programot futtató számítógépek, igazán nem lenne nehéz ezeket opcióként megvalósítani a szoftverben
(netán SDK, amivel teljesen egyéni felületet lehet létrehozni - na jó, ne álmodozzunk)

én pl szívesen föláldoznám a kamera funkciót ilyesmikért cserébe

#253 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 21:57

Hibák:

Telefonkönyvben pl. J-hez ugorva az első találat nevéhez nem a megfelelő telefonszámot írja ki néha (az algoritmusra még nem jöttem rá)
Híváslistán nem lehet elérni a hívó számát, ha szerepel a telkönyvben. (csak ha visszahívom)

Meg egy FMA hiba: nemzetközi fomátumnál az elöl levő + jelet lehagyja szinkronizálásnál.
4 8 15 16 23 42

#254 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 16. 14:38

Hi!

Nagy gondba estem, mivel haverom vett egy Symbianos (rem. jól írtam :p) N6600-t, és épp filmeket néz rajta. :cool:
Eléggé megtetszett, de úgy voltam vele,hogy pl egy jóbarátok rész a K700ra is elférne. (kb 20mb) Csak egy a probléma. Xvid-et vagy ilyesmit fel lehet rakni rá? Mert a filmeket Xviddel tömöríti.
Vki próbálkozott már hasonlóval?
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#255 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 15:40

Idézet: Samm - Dátum: 2004. okt. 16., szombat - 13:38

Hi!

Nagy gondba estem, mivel haverom vett egy Symbianos (rem. jól írtam :p) N6600-t, és épp filmeket néz rajta. :cool:
Eléggé megtetszett, de úgy voltam vele,hogy pl egy jóbarátok rész a K700ra is elférne. (kb 20mb) Csak egy a probléma. Xvid-et vagy ilyesmit fel lehet rakni rá? Mert a filmeket Xviddel tömöríti.
Vki próbálkozott már hasonlóval?

xvidbe nem lehet rá rakni.3gp formátumba lehet felrakni videókat.Ezt a formátumot Quick Time-al lehet mgnézni.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#256 Felhasználó inaktív   cruy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 23:53

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. okt. 16., szombat - 16:40

xvidbe nem lehet rá rakni.3gp formátumba lehet felrakni videókat.Ezt a formátumot Quick Time-al lehet mgnézni.

vagy próbáld meg átkonvertálni mp4-be a videot....
van rá egy iszonyú jó program: MPEG4 Direct Maker
csak kell a teljes verzió (vagy felcrackeled azzá), mert a trial az belerondít a végeredménybe egy logót.... és az egész átkonvertált film közepén lesz egy logó....szal úgy nem is jó

be is írnék egy idézetet a konkurens fórumról a T*rminalról:

Nem csak 3gpp formátumú videókat tud lejátszani, hanem natív mpeg4-et!! Ez utóbbi sokkal jobb hanggal lehet!!

Az "MPEG4 Direct Maker" lehetővé teszi, hogy bármilyen formátumból konvertáljt mpeg4-re (mp4) melyet simán fel tudsz tölteni a telódra, én kipróbáltam, és nagyon jó eredményeket lehet vele elérni!!! Ezeket a beállításokat próbáld ki:

Options | Select File Format | MP4(QuickTime MPEG4) Format
Options | Setup MP4(QuickTime MPEG4) File Format
- Video / Bitrate: 80 kbps
- Audio / Bitrate: 64 kbps
- Audio / Sample rate: 32000 Hz
Options | Resizing And Changing Frame Rate
- Enable Resizing
- - Width: 176
- - Height: 144
- Enable Change Frame Rate
- - Frame Rate: 15

Ezekkel a beállításokkal egész kellemes minőségű és viszonylag jó méretű videókat lehet konvertálni! Ha magasabb bitrátát vagy frekvenciűt állítasz be akkor a kép helyenként szaggatni fog..

A program shareware de a videokba ronda emblémákat tesz így sajna meg kell venni..

Sok szerencsét....nekem bejött a progi nagyon jo....

#257 Felhasználó inaktív   cruy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 00:01

xvidbe ....

[OFF]

Zsombi most neztem meg a géped....hmmm nemrossz.....tetszik nagyon:-))

[/OFF]

#258 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 13:32

Idézet: Vudoo - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 10:11

Degeczi jól leírta, hogy mire gondolok. Bizony épp a munkatársak, ügyfelek csoport miatt.  :(

Én nem is SE telóra, hanem egyáltalán egy telóra várok.  :down:

Az élet úgyis kompromisszumokról szól, tehát lehet, hogy most megalkuszom és megveszem ezt a k700-at, mivel telefonkönyv téren a 6230 sem jobb.

Ezt azért nem mondanám, mert az általad felvetett problémák közül 1 sincs meg!
a) a Csengőhang csomorthoz van. Számomra kevés mondjuk az 5 csoport, de legalább van és normális.
b) a keresés a nevek között több karakter is lehet amit sms-szerűen kell bevinni... Szerintem, így a legjobb..

KAMI

#259 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 13:35

A Nokiának van Media Convertere hozzá, én azt használtam. Sőt van egy free apró program 3gpp2avi

KAMI

Szerkesztette: KAMI/ACEMCP 2004. 10. 17. 13:35 -kor

#260 Felhasználó inaktív   Vudoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 13:55

Idézet: KAMI/ACEMCP - Dátum: 2004. okt. 17., vasárnap - 12:32

Ezt azért nem mondanám, mert az általad felvetett problémák közül 1 sincs meg!
a) a Csengőhang csomorthoz van. Számomra kevés mondjuk az 5 csoport, de legalább van és normális.
b) a keresés a nevek között több karakter is lehet amit sms-szerűen kell bevinni... Szerintem, így a legjobb..

KAMI

Ennek csak örülni tudok, nem is kicsit!  :up: Mások az ellenkezőjéről erősítettek meg, de akkor nagyon jó. Még nincs meg a telóm, mert pénteken sehol nem volt, se Pesten, se Szegeden (azokban a márkaboltokba ahol én voltam). Remélem mihamarabb meglesz már!
Vudoo

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.