Idézet: wasa - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 1:36
Egyebkent nem tudom mikor jon el az kor Mo.-on, hogy a vasarlot EMBERNEK nezik a penzeert?
A dolog ott tart, hogy "kegyeskednek" kiszolgalni a sorbaallo, "buta", "lenezett" kuncsaftot, s "megszabjak" a lehetosegeit -> pl.: Vodafone lekorlatozott felulet!
Olvastam korabban mashol, hogy pl. Ausztriaban (videkiesen: Becs, Wien, Vindobona <- ez utobbi latin) 1 (!) euro kifizetese utan (max. 5 perc papirtologatassal megtoldva, s kozben egy kaveval is megkinalnak), viheted a kivalasztott mobilt, s orulnek vasarlasodnak: az ajtoig kisernek...
Lehet, hogy OTT, VERSENY van?
Allitolag ez mar az Europai Unio! Vagy megsem?
Vagy a Vodafone (valami vilagceg?) - MEG MINDIG - kulonbseget tesz a tagorszagok kozott, a belepes datuma alapjan?
Ebben persze van nemi irodalmi tulzas, de majd' igy van!
wasa
Idézet
Egyebkent nem tudom mikor jon el az kor Mo.-on, hogy a vasarlot EMBERNEK nezik a penzeert?
Sajnos Mo-ra jellemző a kirakatiasság; nem az számít, mit tudsz, hanem hogy hogy nézel ki.
Ezért sok helyen (többek között a boltokban is) hozzá nem értő emberek vannak.
Illetve annyi pénzért intelligensebb emberek nem fognak eladónak menni. Tehát; legyenek drágábbak a telefonok, szolgáltatások, és mindenkin hajtsák be a tartozásokat, és aki megveszi a telefont, adott szolgáltatónál csináljon forgalmat -> nagyobb lesz a szolg. haszna, több fizetést lehet adni az alkalmazottaknak, normálisabb lesz a kiszolgálás
Idézet
A dolog ott tart, hogy "kegyeskednek" kiszolgalni a sorbaallo, "buta", "lenezett" kuncsaftot, s "megszabjak" a lehetosegeit -> pl.: Vodafone lekorlatozott felulet!
Szerintem nem kötelező náluk venni, vannak más szolgáltatók és függetlenül is lehet venni.
Azért adják olcsón hogy elfogadd a feltételeiket. Vedd úgy, hogy shareware cuccot vettél, ha nem elég, vedd meg a full verziót.
Idézet
Olvastam korabban mashol, hogy pl. Ausztriaban (videkiesen: Becs, Wien, Vindobona <- ez utobbi latin) 1 (!) euro kifizetese utan (max. 5 perc papirtologatassal megtoldva, s kozben egy kaveval is megkinalnak), viheted a kivalasztott mobilt, s orulnek vasarlasodnak: az ajtoig kisernek...
Lehet, hogy OTT, VERSENY van?
Lehet annyiért adni, mert megbízhatóbbak az emberek.
Mo-n több a papírmunka, mert magyarok vagyunk, a kiszolgálás azért ilyen, mert magyarok vagyunk

Egyébként a kiszolgálás; mifelénk természetes hogy minden ésszerű kérdésekre kapnak korrekt válaszokat az emberek, persze aki pl. "becsszóra hogy kifizetem a részletet, de csak egy személyim van" tipusú emberkékkel nem sok kedve van beszélni senkinek.
Idézet
Allitolag ez mar az Europai Unio! Vagy megsem?
Amíg M.o.-n ilyen emberek élnek, addig ne várjunk változást.
Idézet
Vagy a Vodafone (valami vilagceg?) - MEG MINDIG - kulonbseget tesz a tagorszagok kozott, a belepes datuma alapjan?
Ugyanaz a válasz; pl. egy német benzinkúton szerinted ugyanannyi benzint lopnak, mint egy magyaron?
Vagy esetleg aki N.o.-ban vesz előfizetést, nagyobb valószínűséggel fogja fizetni a számláját, mint egy magyar?
Egyébként a külföldi vodánál is így lebutított telefont kapsz. (Azért adja a voda olcsóbban a telefont, hogy az ő szolgáltatásaiért fizess -Voda Live!-mp3 letöltés-stb)
Idézet
Ebben persze van nemi irodalmi tulzas, de majd' igy van!
wasa
Bocsi az

-ért, de most láttam fraud infókat mind3 szolgáltatótól és elszörnyedtem.
(viccből felhívtunk 20 embert, aki adott nap előtt vett készüléket egy boltban, ebből 15 ki volt kapcsolva)