HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#341 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 13. 23:07

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. nov. 13., szombat - 0:45

elég lenne az előző oldalt átfutni

Ahogy látom nem csak én vagyok lusta :D  az az egy oldal + 3 ahol rátaláltam (8. oldal).

Letöltöttem, majd telepítettem a fma-0.1.1.16-stable-setup.exe-t és indításkor egy tucat *.vbs fájl-t nem talál (pl.: stack, linkedlist, hash, stb.) :reklamacio: , majd elindult a progi. Kapcsolatot nem tudtam létrehozni, pedig átállítottam hogy BT-n keresztül próbálkozzon.
kérdés:
- ez normális hogy annyi fájl-t nem talál? Vagy ne is próbálkozzak tovább vele? Vagy mást töltsek le?
- nekem BT van nem IR. A beállításnál a BT address-t és a port-ot mire állítsam 00:00:00:00:00 ill. 0 -ról?

DarkChild!

Láttam a 8. oldalon, hogy neked sem sikerült a telot, a BT-t és az FMA-t együtt használnod. Akkor te milyen progival rakod fel a *.jar -os progikat a telora?

csáó, gene
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#342 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 14:12

Idézet: gene - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 0:07

DarkChild!

Láttam a 8. oldalon, hogy neked sem sikerült a telot, a BT-t és az FMA-t együtt használnod. Akkor te milyen progival rakod fel a *.jar -os progikat a telora?

csáó, gene

Én a bluetooth ketyere (X-Micro) saját szoftverét szoktam file transfer-re használni.
De ha már sikerült a BT-t és a telefont összeismertetni egymással, akkor file másolgatásra használhatod a K700 Dateimanager nevű programot is, ami úgy néz ki, mint a Total Commander. Egyik oldalon a géped, másik oldalon a telcsi könyvtárszerkezete és lehet vele oda-vissza másolgatni.

Itt találod: http://k700.hitziger.net/
Screenshot róla: http://k700.hitziger...dm_gross_en.jpg

Egyszerű a működése, de ha valami mégsem világos, mondd ;)

#343 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 14:14

Azt most olvastam, hogy a Game és az Applications könyvtárba nem lehet másolgatni vele (mármint a fentebb említett progival), de biztos el fognak indulni a jar fájlok más könyvtárból is (még nem próbáltam).
Azt is csak most láttam, hogy a progi már tud magyarul is :)

#344 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 16:31

Idézet: gene - Dátum: 2004. nov. 13., szombat - 23:07

Ahogy látom nem csak én vagyok lusta :D  az az egy oldal + 3 ahol rátaláltam (8. oldal)

hja, ha vki a rövid oldakalat szereti... érdemes 100-ra állítani az oldalankénti hozzászolások számát, sokkal könnyebb vmit megtalálni
így összvissz 4 oldal az egész topik

#345 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 16:33

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 14:14

de biztos el fognak indulni a jar fájlok más könyvtárból is

ugyan mi a bánatért kerülnének más mappába?  :confused:
tudja a telefon, h hova tegye őket

#346 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 17:42

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 17:33

ugyan mi a bánatért kerülnének más mappába?  :confused:
tudja a telefon, h hova tegye őket

Mivel - a program leírása szerint - nem lehet másolni a Játékok könyvtárba, ezért ha a user futtatni akar egy ilyen .jar kiterjesztésű játékot, fel kell töltse valamilyen más, általa létrehozott könyvtárba azt, majd onnan elindítani.
Erre írtam, hogy valószínüleg akkor is el fog indulni az a játék, ha nem a Játék könyvtárban van (ahová ugye nem lehet BT-n keresztül másolni K700 Dateimanager-rel)  :omg:
Azt meg nem hinném, hogy a telcsi csak gondol egyet és saját szakállára beteszi a játékot a Játék könyvtárba, ha egyszer én máshová kezdtem el másolni...
WAP esetében talán működik, de most nem arról volt szó.

#347 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 17:51

akkor mégis túl bonyolult a visszaolvasás... :(
gyk. nem kell semmi "dateimanager", csak a sima Windows-os "Küldés" 

#348 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 19:11

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 18:51

akkor mégis túl bonyolult a visszaolvasás... :(
gyk. nem kell semmi "dateimanager", csak a sima Windows-os "Küldés" 

Maybe...
Hozzá vagyok szokva, hogy a Windows saját cuccait - lehetőség szerint - nem használom (sok bug), így mostmár maradok a dateimanager-nél  :smoker:
Azé' jó tudni, hogy az XP ilyet is tud alapból :D Thx

#349 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:40

a problémám megoldódott: a muter laptopján van infra (idáig nem is tudtam, hogy van) és azt párosítottam a telommal, majd megjelent egy (infrás)ikon, hogy fájlok küldése, kijelöltem a fájlt és küldte mint állat. Most csak a *.jar -os fájlokkal próbálta, de miért ne menne másfélével is.

csáó, gene
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#350 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 09:48

Sorry a kezdő kérdésért, de nekem (még) nincs ilyen telefonom -de már barátkozunk-  ;) .

Ha van 20-30 apró (6-8 sorból álló) szövegfájlom, akkor azt lehet tárolni, és olvasni a k700-on? Ha igen, mennyi a maximum?

Még érdekelne az is, hogy hány db. emlékeztető (időpontra beállítható hangjelzésre gondolok szöveg kiírásával, de nem tudom ez-e a neve) fér el összesen,  és ebből mennyi lehet 1 napra?

Utolsó (el ne hidd!  :D ) kérdésem, hogy szabványos soros portos infrával működik minden funkció?

Köszi előre is. :)    

Szerkesztette: Rapidus 2004. 11. 15. 09:57 -kor

ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#351 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 13:53

Hi!

Nektek mennyit bír az aksija a k700i-nek? Van hozzá esetleg nagyobb teljesítményű aksi?

#352 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 15:00

Azért annyira vehetnéd a fáratságot, hogy beleolvasol a topicba. :p

Többiek alapján: Amúgy először egy napig, aztán majd akár egy 7ig is. És van, elvileg 1100mAh és 1700mAh is, de azt így hírtelen nemtom pontosan hol, olvass utánna.
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#353 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 15:09

Idézet: Samm - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 16:00

Azért annyira vehetnéd a fáratságot, hogy beleolvasol a topicba. :p

Többiek alapján: Amúgy először egy napig, aztán majd akár egy 7ig is. És van, elvileg 1100mAh és 1700mAh is, de azt így hírtelen nemtom pontosan hol, olvass utánna.

Konkrét helyet senki nem írt ,hogy hol lehet őket kapni...

#354 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 00:03

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 8:48

Sorry a kezdő kérdésért, de nekem (még) nincs ilyen telefonom -de már barátkozunk-  ;) .

Ha van 20-30 apró (6-8 sorból álló) szövegfájlom, akkor azt lehet tárolni, és olvasni a k700-on? Ha igen, mennyi a maximum?

Még érdekelne az is, hogy hány db. emlékeztető (időpontra beállítható hangjelzésre gondolok szöveg kiírásával, de nem tudom ez-e a neve) fér el összesen,  és ebből mennyi lehet 1 napra?

Utolsó (el ne hidd!  :D ) kérdésem, hogy szabványos soros portos infrával működik minden funkció?

Köszi előre is. :)    

Valahol el kell kezdeni:)

Én sem vagyok nagy profi, meg még nem is matattam sokat a telefonon, de azért próbálok válaszolni:

1, igen lehet, akármennyit csak beleférjen a 41 megába:)
2,szerintem elég ratyi ez a funkiója:( bár lehet csak a vodás menü miatt. Egyébként én nem észleltem korlátozást.
3, működik infrával, de elég lassú:( (mármint az infra:))

#355 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 06:48

Köszi a gyors választ!  :)
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#356 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 16:30

Szia Mindenki!

Szal' most kaptam vissza a telefont az Evic-tol, megkapta az uj soft-ot (R2V001).
Probalom visszafogni magam,  hogy ne kelljen moderalni a hozzaszolast, de nemtom hogy fog-e menni.
Ugyanis a hivasoknal jelentkezo 2-3 mp-es nemasag ugyanugy megvan a szoftverben is....

Ezt csak azert irom ,mert a 8. oldalon TromF idezte hogy miket lehet varni az uj firmware-tol es ebben az elso helyen volt kiemelve a kovetkezo:

"R2L001
- One second delay before the person at the other end of the phone can hear you when answering a call bug fixed "

Az R2L001 jeloles ne tevesszen meg senki, a R2V001 ugyanaz csak a vodas verzio.

Most itt van elottem az asztalon ez a szar es nem tudom, hogy kivagjam-e a hetedikrol, vagy meg varjak 1 honapot hatha kijavitjak vegre ezt a qrva idegesito hibat?

Komolyan kerdem ti hogy tudjatok hasznalni ezt a fosputtonyt? Vagy mindenki csak fenykepezni szokott vele, hogy ez a hiba csak engem idegesit? Miota megvan ez a szar azota minden telefonhivasom igy kezdodik, hogy "hallo,hallo,hallo,hallo,hallo,hallo" es valamelyiket majdcsak meghallja a masik fel...
Szerintetek ez nem komoly hiba? Ennek a szarnak nem az lenne az elsodleges funkcioja hogy telefonalni lehessen vele? Lehet hogy en vagyok maradi, de magasrol sz*rok a kamerara, mms-re, java tamogatasra, meg ugy altalaban az ebben a szutyokban levo vackok 90%-ra, de ha ez a fejlodes akkor am legyen, max. atugrom a menuben, hasznalni nem kotelezo. De hogy telefonalni nem lehet vele normalisan, ami a leges-leges-legalapvetobb dolog, attol mar ledobja az agyam a lancot...

Ha en is 30-40-50 ezret fizettem volna erte mint ti akkor itt azonnal tokonszurnam magam. (Szerencsere en regi elofizetokent a szerzodeshosszabbitas melle 70Ft-ert kaptam.)

Legszivesebben vennek meg belole annyit amennyit tudok es egyesevel nyomnam le annak az RXonos faszkalap torkan aki ezt a szart igy kiengedte a piacra....

Szoval osszefoglalva velemenyem:

Aki telefonalni szeretne, az ne vegyen ilyen telefont meg 70 Ft-ert sem, mert csalodni fog. Ez nem tudom, hogy micsoda, leginkabb egy nagyreszt hasznalhatatlan feature-okkel telezsufolt, agyonreklamozott butiklofasz, de nem telefon.

u.i.: Ha valakinel a firmware frissites megoldotta volna ezt a problemat, tehat az en telefonom lenne a hibas, akkor kerem szoljon.  Azonnal nyilvanosan bocsanatot kerek az rxontol es atutalok egy kisebb osszeget vezeklesul a volt RXonos dolgozok nyugdijalapjaba... (En lennek a legboldogabb ha emmiatt a hozzaszolasom miatt bocsanatot kellene kernem...)

#357 Felhasználó inaktív   sztivi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 16:37

Fm rádió mennyire élvezhető minőségű ?
Coolink AP400-X, ASUS A7N8X-X, XP 2500+, 512/400 MHz Samsung, Asus Gef 4 Ti 4200, 40Gb Quantum, 120 Gb Samsung, 4*DVD-író

#358 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 17:19

Én már írtam feljebb, nekem gyárilag R2L001 van fennt, a delay megvan hívás elején, nagyon idegesít engem is (többek között ez is)

Az Fm-rádió jó minőségű, jobb mint a Nokiáké (olyan helyen is hallgattam rajta rádiót, ahol a Nokia már csaj zizegett), de nem lehet az elmentett csatornákhoz nevet rendelni, és bár a médialejátszóban lehet beállított hangképeket használni, a rádiónál nem.  :reklamacio:
4 8 15 16 23 42

#359 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 17:48

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 17:30

u.i.: Ha valakinel a firmware frissites megoldotta volna ezt a problemat, tehat az en telefonom lenne a hibas, akkor kerem szoljon.  Azonnal nyilvanosan bocsanatot kerek az rxontol es atutalok egy kisebb osszeget vezeklesul a volt RXonos dolgozok nyugdijalapjaba... (En lennek a legboldogabb ha emmiatt a hozzaszolasom miatt bocsanatot kellene kernem...)

:nevet2:

Egyébként tényleg idegesítő. Mondjuk én már automatikusan 1mp-el később szólok bele.  :)
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#360 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:11

Idézet: wasa - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 1:36

Egyebkent nem tudom mikor jon el az kor Mo.-on, hogy a vasarlot EMBERNEK nezik a penzeert?
A dolog ott tart, hogy "kegyeskednek" kiszolgalni a sorbaallo, "buta", "lenezett" kuncsaftot, s "megszabjak" a lehetosegeit -> pl.: Vodafone lekorlatozott felulet!

Olvastam korabban mashol, hogy pl. Ausztriaban (videkiesen: Becs, Wien, Vindobona <- ez utobbi latin) 1 (!) euro kifizetese utan (max. 5 perc papirtologatassal megtoldva, s kozben egy kaveval is megkinalnak), viheted a kivalasztott mobilt, s orulnek vasarlasodnak: az ajtoig kisernek...
Lehet, hogy OTT, VERSENY van?
Allitolag ez mar az Europai Unio! Vagy megsem?
Vagy a Vodafone (valami vilagceg?) - MEG MINDIG - kulonbseget tesz a tagorszagok kozott, a belepes datuma alapjan?
Ebben persze van nemi irodalmi tulzas, de majd' igy van!  :D

wasa

Idézet

Egyebkent nem tudom mikor jon el az kor Mo.-on, hogy a vasarlot EMBERNEK nezik a penzeert?

Sajnos Mo-ra jellemző a kirakatiasság; nem az számít, mit tudsz, hanem hogy hogy nézel ki.
Ezért sok helyen (többek között a boltokban is) hozzá nem értő emberek vannak.
Illetve annyi pénzért intelligensebb emberek nem fognak eladónak menni. Tehát; legyenek drágábbak a telefonok, szolgáltatások, és mindenkin hajtsák be a tartozásokat, és aki megveszi a telefont, adott szolgáltatónál csináljon forgalmat -> nagyobb lesz a szolg. haszna, több fizetést lehet adni az alkalmazottaknak, normálisabb lesz a kiszolgálás :)

Idézet

A dolog ott tart, hogy "kegyeskednek" kiszolgalni a sorbaallo, "buta", "lenezett" kuncsaftot, s "megszabjak" a lehetosegeit -> pl.: Vodafone lekorlatozott felulet!

Szerintem nem kötelező náluk venni, vannak más szolgáltatók és függetlenül is lehet venni.
Azért adják olcsón hogy elfogadd a feltételeiket. Vedd úgy, hogy shareware cuccot vettél, ha nem elég, vedd meg a full verziót.

Idézet

Olvastam korabban mashol, hogy pl. Ausztriaban (videkiesen: Becs, Wien, Vindobona <- ez utobbi latin) 1 (!) euro kifizetese utan (max. 5 perc papirtologatassal megtoldva, s kozben egy kaveval is megkinalnak), viheted a kivalasztott mobilt, s orulnek vasarlasodnak: az ajtoig kisernek...
Lehet, hogy OTT, VERSENY van?

Lehet annyiért adni, mert megbízhatóbbak az emberek.
Mo-n több a papírmunka, mert magyarok vagyunk, a kiszolgálás azért ilyen, mert magyarok vagyunk :)
Egyébként a kiszolgálás; mifelénk természetes hogy minden ésszerű kérdésekre kapnak korrekt válaszokat az emberek, persze aki pl. "becsszóra hogy kifizetem a részletet, de csak egy személyim van" tipusú emberkékkel nem sok kedve van beszélni senkinek.

Idézet

Allitolag ez mar az Europai Unio! Vagy megsem?

Amíg M.o.-n ilyen emberek élnek, addig ne várjunk változást.

Idézet

Vagy a Vodafone (valami vilagceg?) - MEG MINDIG - kulonbseget tesz a tagorszagok kozott, a belepes datuma alapjan?

Ugyanaz a válasz; pl. egy német benzinkúton szerinted ugyanannyi benzint lopnak, mint egy magyaron?
Vagy esetleg aki N.o.-ban vesz előfizetést, nagyobb valószínűséggel fogja fizetni a számláját, mint egy magyar?
Egyébként a külföldi vodánál is így lebutított telefont kapsz. (Azért adja a voda olcsóbban a telefont, hogy az ő szolgáltatásaiért fizess -Voda Live!-mp3 letöltés-stb)

Idézet

Ebben persze van nemi irodalmi tulzas, de majd' igy van!  :D

wasa

Bocsi az  :offtopic: -ért, de most láttam fraud infókat mind3 szolgáltatótól és elszörnyedtem.
(viccből felhívtunk 20 embert, aki adott nap előtt vett készüléket egy boltban, ebből 15 ki volt kapcsolva)
4 8 15 16 23 42

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.