HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#501 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 14. 19:11

Idézet: Lidl - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 11:03

Hahó!!!
Nem tudja senki a választ erre?

Köszi
Lidl

HA veszel ilyen telcsit akkor jobb ha rögtön veszel hozzá még1 akksit! És akkor valamennyire türhetö a dolog!Nálam az akksi max 1 napot bir!Igaz  gamézok meg wap-olok vele unalmas elöadásokon és ezek nagyon tudják szivni az akksit!Ha hosszú készenlét miatt veszel ilyen  telcsit akkor válasz mást! Ha egyébként csak telefonálok és sms vele ugy kibir 2.5 napot!
Ennyit erröl!
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#502 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 08:33

Idézet: uboat - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 20:11

HA veszel ilyen telcsit akkor jobb ha rögtön veszel hozzá még1 akksit! És akkor valamennyire türhetö a dolog!Nálam az akksi max 1 napot bir!Igaz  gamézok meg wap-olok vele unalmas elöadásokon és ezek nagyon tudják szivni az akksit!Ha hosszú készenlét miatt veszel ilyen  telcsit akkor válasz mást! Ha egyébként csak telefonálok és sms vele ugy kibir 2.5 napot!
Ennyit erröl!

Khm.....

Hogy is jön ez az én kérdésemhez? :)

Idézet

Helló!

Nos engem is a szüvegfájl funkció érdekelne.
Hova kell feltölteni, hogy meg lehessen nyitni a telefonnal a szöveges (text) fájlokat?
Milyen kiterjesztést kell használni?
Csak azért, mert én próbáltam sima TXT kiterjesztésű, egyszerű ACSII szöveges fájlokat feltenni és ha az EGYÉB mappába másoltam, akkor egy kék rombusz volt az ikonja és nem lehetett mást csinálni vele, mint küldeni.

Mi a trükkje?

Köszi
Lidl

Én a telefon szövegfájl (TXT) kezelésével kapcsolatban érdeklődtem.

De azért köszi ;)

Lidl

#503 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 21:09

Nah, most alaposabban belemerültem a telefonomba.
Vettem USB-s Bluetooth cuccost, kaptam hozzá BlueSoleil nevű programot.

Pár dolog nem megy vele, ilyen a számítógépvezérlés: BlueSoleil-ben indítom, a kijelző megjelenik a mobilon, de akármit nyomok, nulla reakció.
FMA nekem sem megy, a Dateimanager viszont igen. FMA-t sikerült már valakinek usb Bluetooth-hoz beállítani?

Sőt, a Windows-ban sem jelenik meg nekem a fájloknál a küldés menüben olyan, hogy Bluetooth. (Ez a játékok felküldéséhez kéne.)

Ti milyen szofvereket használtok a Bluetooth adapterhez (hozzáadott) és azon felül, amivel megy a távirányítás, kihangosítás is?

És két egyéb témájú kérdés:
- Mivel lehet átkódolni mp3-at, és milyen beállításokat használjak, ha csengőhangnak akarom belőni?
- És hogyan lehet bekapcsolni, hogy a Vodafone 150 előfizetésnek megfelelően percenként 29 ft-ot leszámoljon a költségeknél? Lehetőleg megkezdett 1 percenként, ugyanis perc alapú számlázásos. Ez sikerült valakinek?

Szerkesztette: KergeK@csa 2004. 12. 15. 21:40 -kor

#504 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 22:37

Én X-micro bluetooth adapter használok, a hozzá adott cd-ről löktem fel a szoftvereket, nekem van küldés menü bluetoothra,és megy a számítógépvezérlés is.Nem értelek: ha megy a dateimanager, akkor tudsz küldeni telóra játékot is a progival. Én mp3-számból vágtam ki részletet és azt tettem be csengésnek(128kb/sec)
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#505 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 00:40

Idézet: tutis - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 23:37

Én X-micro bluetooth adapter használok, a hozzá adott cd-ről löktem fel a szoftvereket, nekem van küldés menü bluetoothra,és megy a számítógépvezérlés is.Nem értelek: ha megy a dateimanager, akkor tudsz küldeni telóra játékot is a progival. Én mp3-számból vágtam ki részletet és azt tettem be csengésnek(128kb/sec)

A progi neve érdekelne, megpróbálnám azzal beüzemelni az enyémet. :)

Pár oldallal ezelött ki lett tárgyalva, hogy a játék menübe nem lehet másolni,, ezért kéne a windows-os Küldés. :)

Mivel vágtad ki a számból? :)

#506 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 12:04

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 23:40

A progi neve érdekelne, megpróbálnám azzal beüzemelni az enyémet. :)

Pár oldallal ezelött ki lett tárgyalva, hogy a játék menübe nem lehet másolni,, ezért kéne a windows-os Küldés. :)

Mivel vágtad ki a számból? :)

Este otthonleszek, akkor megírom a progi nevét. Meg nekem fentvan a telefonhoz adott cd-ről is a progi.
Az mp3-ból goldwave-vel vágtam ki részt (ez egy profi kis progi, általában effektezésre használom, de erre is megfelel  ;) ) itt találod: Goldwave
Csak kijelölöd hogy hol kezdődjön és hol végződjön a rész, aztán copy to... 128k/sec-el lemented mp3-ba és kész is.Tolhatod a telóra.

#507 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 13:33

Idézet: tutis - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 13:04

Este otthonleszek, akkor megírom a progi nevét. Meg nekem fentvan a telefonhoz adott cd-ről is a progi.
Az mp3-ból goldwave-vel vágtam ki részt (ez egy profi kis progi, általában effektezésre használom, de erre is megfelel  ;)   ) itt találod: Goldwave
Csak kijelölöd hogy hol kezdődjön és hol végződjön a rész, aztán copy to... 128k/sec-el lemented mp3-ba és kész is.Tolhatod a telóra.

Köszönet, várom. :)

Addig is, más is le tudja írni, hogy ő mit használ?

#508 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 21:21

WIDCOMM Bluetooth Software: BTW 1.3.1.01  Én ezt használom.

#509 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 21:27

Idézet: Limonade Joe - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 12:57

Kedves K700i Tulajok!
Céges előfizetés mellé akartak adni egy T230-at, de úgy gondoltam, hogy karácsonyra meglepem magam egy komolyabb darabbal. A K700i-t néztem ki, meg is rendeltük, de csak most találtam rá erre a topicra és elrettentem egy kicsit. Most akkor jó ez a készülék vagy nem? Hasonló tudással és árban (br 49900, 19900 Kp +12*2500 részlet) kapnék valami jobbat is? Igazándibul a Nokia 3210-esem, amit évek óta használok kerül cserére és nem vagyok egy mobilmániás, nyugtassatok meg, hogy nem volt rossz választás! :confused:

Nem kell betojni - király a telcsi :D
Bár tényleg szokatlan lesz a sok extra egy alap készülék után :) De az legyen a legnagyobb bajod.
Az akksi sem olyan problémás: aki nem heavy user, annak viszonylag sokáig bírja (nekem naponta 1-2 átlagos hosszúságú hívás megersztése, illetve napi többszöri wapolás, kis játék mellett is kibírja 3-5 napig is - igaz, éjszakára ki szoktam kapcsolni). Mellesleg a bazi nagy kijelző szívja leginkább az energiát, de mutasson nekem valaki egy olyan mobilt, amelyiknek ilyen minőségű kijelzője van és sokkal tovább bírja szuflával... Szóval valamit valamiért.

#510 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 21:31

Idézet: tutis - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 22:21

WIDCOMM Bluetooth Software: BTW 1.3.1.01  Én ezt használom.

Jaja, nekem is X-Microm van és a szoftver is ugyanez.
Sőt, ez is marad, mert a WIDCOMM időközben 'elpatkolt' és úgy néz ki nem lesz már frissítés.
Szóval ez a verziószám végleges.
Ettől függetlenül elég jó szoft (szerintem), a gyári SE progikat CD-ről nem érdemes feltenni, csak eszik a gépet, de a legtöbb funkció ezzel a Widcommal is elvégezhető helyettük.
Talán még egy K700 Dateimaginerrel ki lehet egészíteni a repertoárt :D

#511 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 22:42

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 22:31

Jaja, nekem is X-Microm van és a szoftver is ugyanez.
Sőt, ez is marad, mert a WIDCOMM időközben 'elpatkolt' és úgy néz ki nem lesz már frissítés.
Szóval ez a verziószám végleges.
Ettől függetlenül elég jó szoft (szerintem), a gyári SE progikat CD-ről nem érdemes feltenni, csak eszik a gépet, de a legtöbb funkció ezzel a Widcommal is elvégezhető helyettük.
Talán még egy K700 Dateimaginerrel ki lehet egészíteni a repertoárt :D

Hm. Mekkora a mérete? Nem találom igazán dc+n sem, fel tudnátok valahova tenni, hogy lekaphassam? :)

#512 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 23:46

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 21:42

Hm. Mekkora a mérete? Nem találom igazán dc+n sem, fel tudnátok valahova tenni, hogy lekaphassam? :)

30 megás. Itt nézd meg: http://www.x-micro.com/

Ha nem lenne meg itt, akkor holnap este megosztom a dc-n neked.
06-302929298 a telóm, egyeztethetünk.este kb 9-kor lennék az elite-n meg a Hyperspace-n.

#513 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 07:56

Egész nap megy a gép, úgyhagytam; a Hyperspace és a HWB hubon vagyok fent, X-micro könyvtárra keress rá. Jó töltögetést Kergek@csa

Szerkesztette: tutis 2004. 12. 17. 07:57 -kor

#514 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 10:21

sziasztok!

folytatok egy nyomozást a telefonnal kapcsolatban a "n6230 vs k700" topikban és felmerült, hogy a készülék lassan kifutó termékké avanzsál. erről mit tudtok? mikor lehet majd még kapni? én alighanem februárban szeretnék venni egyet, vagy függetlenül vagy Pannon kóddal (ilyen a céges előfizu), de semmiképpen nem "dzsúzos" menüvel (fúj-fúj-pf-pf-pf :) ).

arra gondoltam, hogy még most is kapni T630-as telcsit (ami szintén tetszik, csak nincs benne rédió), tehát elviekben még majd tavasz elején is kell lennie a boltokban dobozos K700-nak, nem? szerintetek meddig halogathatom a vásárlást?

a másik témában megtaláljátok a telefonváltásom rövid történetét és a készülékkel kapcsolatos elvárásokat.

köszi előre is a segítséget!
üdv!
.
.
.

#515 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 11:11

Idézet: donphobos - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 11:21

folytatok egy nyomozást a telefonnal kapcsolatban a "n6230 vs k700" topikban és felmerült, hogy a készülék lassan kifutó termékké avanzsál. erről mit tudtok?

a t-mobil-nál biztosan kifutott tipus - legalábbis ez a legutolsó információ.

#516 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:25

Tutis, köszönet, megvan, müködik :)
Viszont a távirányítás nem megy. Hiába aktív a kapcsolat, ha a mobnilról a távvezérlést kapcsolni akarom, akkor azt írja ki, hogy a Bluetooth kapcsolat létrehozása sikertelen.
Na, és ezt mivel lehet megoldani? Már csak ez az 1 apróság hiányzik. :)

Phobos, Vodánál is oltári hiány van belőle, de függetlenül boltokban lehet még kapni, szerintem biztos, hogy februárban is lesz belőlük.

Szerkesztette: KergeK@csa 2004. 12. 17. 13:37 -kor

#517 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 14:40

Idézet: donphobos - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 11:21

sziasztok!

folytatok egy nyomozást a telefonnal kapcsolatban a "n6230 vs k700" topikban és felmerült, hogy a készülék lassan kifutó termékké avanzsál. erről mit tudtok? mikor lehet majd még kapni? én alighanem februárban szeretnék venni egyet, vagy függetlenül vagy Pannon kóddal (ilyen a céges előfizu), de semmiképpen nem "dzsúzos" menüvel (fúj-fúj-pf-pf-pf :) ).

arra gondoltam, hogy még most is kapni T630-as telcsit (ami szintén tetszik, csak nincs benne rédió), tehát elviekben még majd tavasz elején is kell lennie a boltokban dobozos K700-nak, nem? szerintetek meddig halogathatom a vásárlást?

a másik témában megtaláljátok a telefonváltásom rövid történetét és a készülékkel kapcsolatos elvárásokat.

köszi előre is a segítséget!
üdv!

Pannonnál lesz még nagy valószínűséggel, nincs benne dzsúzos menü (ilyen nem is létezik)
Gyári függetlent mi pl már nem tudtunk beszerezni, de lehet hogy a későbbikekben lesz.
4 8 15 16 23 42

#518 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:10

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 21:09

FMA nekem sem megy, a Dateimanager viszont igen. FMA-t sikerült már valakinek usb Bluetooth-hoz beállítani?

megy az a WIDCOMM-mal. az FMA-nak kekfogu com portot allitasz be es mar gurul is a dolog. ellot a computert parositsd a teloval.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#519 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:33

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 12:25

Tutis, köszönet, megvan, müködik :)
Viszont a távirányítás nem megy. Hiába aktív a kapcsolat, ha a mobnilról a távvezérlést kapcsolni akarom, akkor azt írja ki, hogy a Bluetooth kapcsolat létrehozása sikertelen.
Na, és ezt mivel lehet megoldani? Már csak ez az 1 apróság hiányzik. :)

Phobos, Vodánál is oltári hiány van belőle, de függetlenül boltokban lehet még kapni, szerintem biztos, hogy februárban is lesz belőlük.

Nekem is először nem ment, azt hiszem a tűzfal miatt de nem biztos. De valahogy megoldottam. Próba cseresznye. (azt hiszem a kékfog hálózati beállításoknál kikapcsoltam a tűzfalat)

#520 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:44

Én beszéltem a T-Mobile-osokkal, aztr mondták, kifutott, de már rendeltek egy csomót belőle. Szóval sztem megint lehet kapni dögivel :)
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.