Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)
Elküldve: 2004. 11. 16. 14:03
Áhh, az utolsóra szavaztam... Tulajdonképpen tök nyugodt vagyok az életben, de ha számítógépes játékról van szó, akkor nincs kegyelem...
Na, volt már billentyűzet, több egér, a monitornak behúztam szemből (az üvegnek! - szerencsére nem lett baja
), C64-es időben a joystick hetente. A legdurvább mindig a Mortal Kombat akármelyik része marad, tesóm ellen játszva: volt, hogy leköptem (!!!) a moncsit...
Ez van...
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)
Elküldve: 2004. 11. 19. 23:42
Idézet: Misi_D - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 15:03
ulajdonképpen tök nyugodt vagyok az életben, de ha számítógépes játékról van szó, akkor nincs kegyelem... 
jaja én is
egy egérnek a zsinórt téptem ki
másik egeret falhoz vágtam
egy billentyűt combon kettétörtem
Elküldve: 2004. 11. 26. 14:34
Eddigi mérlegem:
2 kormány
5 billentyűzet
4 egér
és a kuckó is romokban hever. Beleélős, fanatikusos játékos vagyok.
SZERINTEM
2 kormány
5 billentyűzet
4 egér
és a kuckó is romokban hever. Beleélős, fanatikusos játékos vagyok.
SZERINTEM
üdv
tus
tus
Elküldve: 2004. 11. 27. 18:09
Nem utom a gepem, inkabb a virtualis ellenfeleken vezetem le a duhom (amig le nem alltam a Q3A-val multiban voltam olyan jo par ev gyakorlas utan, hogy ezt megtehettem...)
Ha alapbol felidegesit a jatek (csal a gepi AI), szimplan abbahagyom.
Ha alapbol felidegesit a jatek (csal a gepi AI), szimplan abbahagyom.
Elküldve: 2004. 11. 28. 23:03
ja, meg akinek van laptopja, az nagyon gyorsan le tud szokni am a billentyuzet csapkodasarol...
Elküldve: 2004. 11. 29. 00:29
régebben előfordult, hogy megpüföltem a billentyűzetet, de mostmár kicsit drágábbat használok, úgyhogy az visszatart... 
van ismerősöm, aki mortal kombat-ozás közben szó szerint szilánkokra tört egy billentyűzetet, mert felidegesítette, hogy megverte a gép... tiszta erőből ököllel belecsapott...
van ismerősöm, aki mortal kombat-ozás közben szó szerint szilánkokra tört egy billentyűzetet, mert felidegesítette, hogy megverte a gép... tiszta erőből ököllel belecsapott...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)
Elküldve: 2004. 11. 30. 22:23
Én sok-sok évvel ez előtt tettem tönkre egy monitor szűrőt (azaz szana szét törtem, nem értem, pedig csak az ujjammal böktem rá!
), ami rá volt aggatva a monitorra, szerencse hogy volt rajta. Ez még a 386-os fénykorában volt.
Elküldve: 2004. 12. 22. 15:22
Amikor uj volt a doom2, es par baron of hell szivatott, mergemben kapott egyett a billentyuzet. Ketterepedt a nyakja, de athidalassal javitottam. Azota mar ketszer is beleeltem magam annyira, hogy hazavagtam ket joyt. Az egyik force feedback-es volt, aszitte lenyom szkanderban, a masik pedig szep designes, preciz, de nagyon muanyag. Azota inkabb nem hasznalok joyt, nem nekem valo
--
eisei/nba
Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com
eisei/nba
Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com
Elküldve: 2005. 09. 14. 20:26
hát nekem idáig csak 1 pár patkányt sikerült elhasználnom, van 1 egész zacskóval!
a bill-t azt én is szoktam püfölni néha a GTA:SA közben, de idáig csak a jobbra gomb sérült meg 1 kicsit!
kicsit mozog a lelkem, sőt már fityeg!
most cseréltem le egy wireless optikai egeret (X-tensions XM-178), mert kicsit szétb*szt*m 1 párszor, de többször meg is volt ragasztva, de a ragasztás annyit ért, mint halottnak a puszi.
most egy szintén vezeték nélküli patkányom van, ms intellimouse 4, erre már 1 kicsit jobban vigyázok, mert ez 1 kicsit jobb egér, mint az a ruppótlan, amit 9k-ért vettem a media marktban. ott se veszek többet semmi géphez való cuccot!
a bill-t azt én is szoktam püfölni néha a GTA:SA közben, de idáig csak a jobbra gomb sérült meg 1 kicsit!
kicsit mozog a lelkem, sőt már fityeg!
most cseréltem le egy wireless optikai egeret (X-tensions XM-178), mert kicsit szétb*szt*m 1 párszor, de többször meg is volt ragasztva, de a ragasztás annyit ért, mint halottnak a puszi.
most egy szintén vezeték nélküli patkányom van, ms intellimouse 4, erre már 1 kicsit jobban vigyázok, mert ez 1 kicsit jobb egér, mint az a ruppótlan, amit 9k-ért vettem a media marktban. ott se veszek többet semmi géphez való cuccot!
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64
Elküldve: 2005. 09. 14. 21:55
Ma történt:
Egy call centerben melózok, kollégám aki velem szemben ül, beszélget az ügyféllel.
Én is vonalban vagyok, hallom hogy odaát emelkedik a hangerő.
Egyszer csak puff, hatalmas csattanás, majd csend.
Befejezem az ügyfelem, majd kérdezném a sráctól, hogy mi van, de nem jutok szóhoz, mikor ránézek a telefonjára.
Tiszta erőből belevágott ököllel, és a teló folyadékkristályos kijelzője szilánkokra tört.
Jön a főnök, hát ő sem volt elragadtatva ettől.
A srác valszeg kap egy fegyelmit, de a rosszabb, hogy a telefon nem javíthatónak lett minősítve, és mivel ez szándékos rongálás, ki kell fizetnie. (Több mint 100000 HUF)
Nem a telefont akarta agyoncsapni, hanem az asztalra akart ütni, de nem oda nézett, és az asztalon pont ott állt a telefon.
A kolléga pont most akar otthonra venni egy gépet, mert egy kölcsön PIII 800-on játszogat, de most ugrott a pénze.
Asszem én is meggondolom, mikor , és hova csapok, ha hülye ügyfél van a vonalban (Főgáz call center)
Egy call centerben melózok, kollégám aki velem szemben ül, beszélget az ügyféllel.
Én is vonalban vagyok, hallom hogy odaát emelkedik a hangerő.
Egyszer csak puff, hatalmas csattanás, majd csend.
Befejezem az ügyfelem, majd kérdezném a sráctól, hogy mi van, de nem jutok szóhoz, mikor ránézek a telefonjára.
Tiszta erőből belevágott ököllel, és a teló folyadékkristályos kijelzője szilánkokra tört.
Jön a főnök, hát ő sem volt elragadtatva ettől.
A srác valszeg kap egy fegyelmit, de a rosszabb, hogy a telefon nem javíthatónak lett minősítve, és mivel ez szándékos rongálás, ki kell fizetnie. (Több mint 100000 HUF)
Nem a telefont akarta agyoncsapni, hanem az asztalra akart ütni, de nem oda nézett, és az asztalon pont ott állt a telefon.
A kolléga pont most akar otthonra venni egy gépet, mert egy kölcsön PIII 800-on játszogat, de most ugrott a pénze.
Asszem én is meggondolom, mikor , és hova csapok, ha hülye ügyfél van a vonalban (Főgáz call center)
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.
Samsung DVD író, ACER AL1916W.
Elküldve: 2005. 09. 15. 07:00
mostanában én is kezdek bedurvulni
)) csak úgy csapdosom az asztalt mintha természetes lenne. néha akkorát csapok rá hogy még szegény monitor is ugrik egyet :Đ de leglább jó érzés
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 18. 13:01
nekem notebookom ahhoz elég drága hogy csapkodjam de az asztalra már ráférne 1 csere
Elküldve: 2005. 10. 18. 13:03
Hát én kezdeném, a Playstationos gameres korszakommal, bár még C64-en is nyomtam, de akkor még nyugodtabb életem volt. Nos, playstation-el nyomattam haverokkal az NFL 98-at, és egy tv asztal volt ahol a tv alatt volt a PSX, alatta meg egy ilyen üveg ajtós HIFI részleg, és a lábomat pedig egy ilyen puffon támasztottam. Egyik résznél mikor azt hittem csal a game, fogtam a puffot és izumból mint a focilabdát belerugtam a kapuba az üvegajtón keresztül. Aztán PC-s korszakba volt ház ütés-rugás horpadásig és a belső hardware, mint pl. alaplap, winyó, cdolvasó stb szétmenéséig. Billentyüzetet sosem ütöttem, de egyszer megfogtam, és mint a tűzifa lécet kettéhúztam a térdemen amikor lefagyott Star Craft. Aztán mikor már láttam, hogy ez drága mulatság, diablo 2-ben neten állandóan lagolt a game és meghaltam amikor ki kellet nyírni diablót, na akkor feláltam és jól irányzott, 90 fokos ütéssel sikerült ketté törni az asztalt. Az asztal is drága volt, ezért későbbiekben a fotelt vertem, de már annak is repedezet az oldala. Ja és a game CD-kről még annyit, hogy azokat se törtem, mert nem szeretek porszívozni utánna, de a nappaliban lévő cserépkályhába néha meglobogtattam velük a tűzet, téli időszakban.
Manapság abbahagytam már a gamelést, és windows helyett linuxot használok. Azóta minden épségben van. Akinek hasonszőrű gondjai vannak, anak a nyugodtabb élet utánni kutatásban ezt tudom ajánlani.
Manapság abbahagytam már a gamelést, és windows helyett linuxot használok. Azóta minden épségben van. Akinek hasonszőrű gondjai vannak, anak a nyugodtabb élet utánni kutatásban ezt tudom ajánlani.
Elküldve: 2005. 10. 18. 13:19
Ps-es koromban rendszeres volt a diszkoszvetés a benemolvasható cd-kkel, aztán 2 kormány is eltört aztán maga a gép is, miután már fejreállítva sem olvasott be semmit.
Aztán a pc-s korszak...
Most vettem + sulinetben a 6 billenytűmet, egérből az 5.ket püfölöm. Szerencsére a kormány még bírja, azzal csinnyán bánok. A szgépház is olyan, mint a Balaton. 5perccel utána mindig megbánom, de akkor csak ez segít...
Aztán a pc-s korszak...
Most vettem + sulinetben a 6 billenytűmet, egérből az 5.ket püfölöm. Szerencsére a kormány még bírja, azzal csinnyán bánok. A szgépház is olyan, mint a Balaton. 5perccel utána mindig megbánom, de akkor csak ez segít...
üdv
tus
tus
Elküldve: 2005. 10. 18. 14:28
Leltár:
-ps1(semmit nem olvasott be,megbüntettem)
-billentyűzet(fifánál ez az alap :Đ , addig vertem mig volt benne gomb,utána megkínoztam,de a mai
napig azt verem :Đ )
-egér(ez meg postal-nál :Đ)
-pc ház(muter felidegesített,valamin meg le kellett vezetni,így olyat rugtam bele hogy leszakadtak az
alaplapot tartó pöckök,de megúszta)
-monitorszűrő(szintén fifa közben,ököllel olyat b@sztam rá,hogy arról kodult :Đ a kezem meg elvágta
a sok üvegszilánk)
-és a régi 486-os monitorja is kapott pár sallert,ha elbasztam valami paintbrush-ban :Đ
Elsőre ennyi jótett jutott eszembe
-ps1(semmit nem olvasott be,megbüntettem)
-billentyűzet(fifánál ez az alap :Đ , addig vertem mig volt benne gomb,utána megkínoztam,de a mai
napig azt verem :Đ )
-egér(ez meg postal-nál :Đ)
-pc ház(muter felidegesített,valamin meg le kellett vezetni,így olyat rugtam bele hogy leszakadtak az
alaplapot tartó pöckök,de megúszta)
-monitorszűrő(szintén fifa közben,ököllel olyat b@sztam rá,hogy arról kodult :Đ a kezem meg elvágta
a sok üvegszilánk)
-és a régi 486-os monitorja is kapott pár sallert,ha elbasztam valami paintbrush-ban :Đ
Elsőre ennyi jótett jutott eszembe
Elküldve: 2005. 10. 18. 16:31
KB. vagy 1-2 hónapja történt, hogy hajnali 2 körül egy kicsit idegesen leálltam codozni, fülhallgatóval. Természetesen nem találtam el senkit.
Egy idő után, ahogy egyre inkább ideges lettem izomból kiabáltam, hogy kurv@ @ny@'d, nem tudom miért izomból, talán a füles miatt, mert a zene maxon ment és azt hittem nem hallja meg akinek szánom.
:Đ Szülők átjöttek és megkérdezték, hogy "minden rendben"?
2 ajtó zárva volt és úgy felébrettek. Egyébként nyugodt vagyok, de ez ominozus eset volt.
Régen Midnight Club 2-nél a falat ütöttem. Ritka sz@r egy felb@szos játék.
Szóval gépet nem bántom. Egyébként nyugodt vagyok általában.
Régen Midnight Club 2-nél a falat ütöttem. Ritka sz@r egy felb@szos játék.
Szerkesztette: sadam 2005. 10. 18. 16:35 -kor
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2005. 10. 22. 15:45
Én a billre szoktam nagy ritkán "úgy finoman" rácsapni, ha valami felhúz. Bár játékok közben ritkán történik ilyen (nem is vagyok egy nagy játékos), inkább a winfos hülyeségei bosszantanak fel.
Mindenesetre egy másik billre úgy 10 éve akkorát sikerült csapni, hogy kettészakadt, de még az AMIGÁ-ra kötött pc-s bill volt.
Mindenesetre egy másik billre úgy 10 éve akkorát sikerült csapni, hogy kettészakadt, de még az AMIGÁ-ra kötött pc-s bill volt.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)
Elküldve: 2005. 11. 13. 09:41
Billentyűzetet rendszeresen vágok tacsra, ezért nem is költök drága darabokra pénzt
Volt már Playstation, cd fedél "hátrahanyatlós kitörés" , CD fedél sarokkal való szétörése, konnektórból való kiszakítás (konektor is félig kiszakadt), Joystick nyomorgatás. Többre nem emlékszem, manapság csak a billentyűzet marad, de ami most van az elég strapabíró.
Volt már Playstation, cd fedél "hátrahanyatlós kitörés" , CD fedél sarokkal való szétörése, konnektórból való kiszakítás (konektor is félig kiszakadt), Joystick nyomorgatás. Többre nem emlékszem, manapság csak a billentyűzet marad, de ami most van az elég strapabíró.
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620
"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "
Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.
"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "
Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.
Elküldve: 2005. 11. 13. 11:43
Míg a billentyűzet püfölésnél maximum a klaviatúra megy tönkre, és meg fosztod magad a további mérgelődéstől,addig a leggazdaságosabb a monitort püfölni(már ha CRT-d van ugye).
Ez fáj is, mármint ha bepacsolsz egyet a drága megjelenítő eszköznek, és kárt sem teszel benne (akinek
sikerült, annak külön gratulálok
).
Ez fáj is, mármint ha bepacsolsz egyet a drága megjelenítő eszköznek, és kárt sem teszel benne (akinek
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 11. 13. 11:58
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 11:43
Míg a billentyűzet püfölésnél maximum a klaviatúra megy tönkre, és meg fosztod magad a további mérgelődéstől,addig a leggazdaságosabb a monitort püfölni(már ha CRT-d van ugye).
).
Azzal nem teszek a CRT moncsiban kárt, ha behúzok neki egyet? :confused: Ezt meg honnan szedted?

Súgó
A téma zárva.