Nos hát akkor így 3-4 óra gameplay után, 1kis magánvélemény:
Amikor megláttam az első képeket és filmeket a játékról, csak ennyit tudtam mondani. Azt@kurva ez eszméletlenül ütni fog.
Telt-múlt az idő, a fear körül 1re nagyobb volt az oáció, és a vele szemben támasztott követelmények. Én is rengeteget vártam tőle, egészen addig míg a multiplayer demot ki nem próbáltam. Nos nem azt mondom hogy rossz volt, de nekem mégsem jött be annyira. Ráadásul itt már látni lehetett hogy a játéknak bizony atomerőművet kell biztosítani.
Mikor már mindenki kiélvezte az mp demo-t, nagy beharangozással megérkezett az sp bemutató is.
Ezzel is úgy voltam mint a multival. Jó-jó, de nem korszakalkotó. Igazából semmi extra, 1 szimpla lövöldözős fps.... és a vasigény

Szvsz abszolút nem indokolt. Na majd talán a full gondoltam.
Hát nagy meglepődésemre a gépigény maradt, és a hangulat is.. sőőt..
Nemtudom szerintem abszolút nem nagy eresztés ez a játék. Hogy csupán ezért a 10 óráért valaki gépet bővítsen? Naneee..
Azért elgondolkodhatnának azon a Monolith-es srácok hogy nem mindenki futkozik A64 4000-el meg 7800gtx SLI-vel.
Ami nagyon tetszik továbbra is az az AI. Ezt be kell vallanom, tényleg a legjobb amit láttam.
De a többi.

nem 1 fps-t tudnák mondani amit sokkal jobban élveztem mint ezt.
El lehet vele lenni, de Turbo szavaival élve, meszse nem GOTY..
A regeteg marketing helyett, inkább az optimalizálással törődtek volna.
Ami tetszett:
- Ai
- Jól eltalált hangok és zene
- 1 ideig izgalmas
Ami nem:
- Gépigény
- Bugok tömkelege
- Sok lopott 5let
- 1hangú pályák, és játékmenet
75%
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 10. 15. 21:18 -kor