(REMÉLEM, NEM AZ ÉN HOZZÁSZÓLÁSOM VOLT AZ UTOLSÓ CSEPP.)
Mivel szépen kitörölted a teljes hozzászólásomat, bemásolom kihagyva az esetleg kifogásolt részt, nem én kértem ugyan privátban tanácsot, de mégis gondoltam, hogy esetleg kitörlöd:
ON
Hát látom a véleményeket. 2 napja sikerült kb. 2-3-4 óra után elindítani, idegrohamhoz közel. Nekem ugyan nem a Bl..xx volt a probléma, hanem nem ment hanggal. Mindig egy snddrv.dll file-t hiányolt. Feltelepítettem a hangkártyát újra, erre el sem indult. Persze, a legkézenfekvőbb dolog volt a megoldás. Hardveres gyorsítás levétele.

Egyébként csodálkozom, hogy itt senki nem jön a hangproblémával. Bezzeg az sg-n...
Jótanács, ha nem megy a hang: Dxdiag - hang hardveres gyorsítása levétele minimumra(nem nullára).
A játék maga: Nekem elsőre tetszett, bár a demohoz képest tényleg lassabb a tempó az első pályákon. Látszik, hogy a demot úgy rakták össze. Majd a végén nyilatkozom bővebben róla. Eddig tetszik.
Nálam 1G RAM-mal egész jól fut med/max beállításokon, NoAA, NoAF, Soft Shadows off.
Sztem textúraminőség mediumon, ill. World Detail mediumon(végső esetben) sokat segíthet.
Lehet, hogy csinálok majd videot én is.
SG-n mondtak valami szerintem spoilereset:
SPOILER!
A kislány nem akar téged bántani, ez a szövegekből kiderül már hamar az elején.
Hát, ez nekem nem derült eddig ki. Lehet, hogy még nagyon az elején vagyok.
Nah ennyi egyelőre. Nem optimalizált az engine, ez tény. Már régen kiderült, szerintem felesleges itt tovább panaszkodni. Főleg, hogy mindenkinek megvolt megjelenés előtt...
A Monolith korábbi Lithtech motorja sem volt soha agyonoptimalizálva - ha emlékszik valaki az NOLF-re, AvP2-re, Global Operations-ra... Az NOLF a maga idején ugyanilyen gépigényes volt, csak az szebb volt. Itt a játék egyedi grafikai stílkusa miatt ilyen a grafika, ennyi.
Szerkesztette: spidey 2005. 10. 18. 19:03 -kor