HWSW Informatikai Kerekasztal: Komplett házimozi cucc eladó! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Komplett házimozi cucc eladó! JM Lab,Denon Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 01. 22:11

Idézet: JJ - Dátum: 2004. júl. 1., csütörtök - 15:58

jm lab chorus sw700 sub 100e

Fontos most eladnod a Jm-Lab subwoofert? Jövő ősszel tuti vevő vagyok rá.
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#82 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 15:09

D-O-M-I köszi a bíztatást az sms-t megkaptam, örülök hogy tetszik.
Mondtam, hogy korrektül üzletelek és minden úgy volt ahogy megbeszéltük.

Topeti: Lehet, hogy nem megy el addig és akkor viheted :D, de ha valaki el akarja vinni azt azért nem akadályozom meg benne.

Teljesen kiszámíthatatlan a piac, hetekig a kutya se érdeklődik, aztán meg mindenki meg akarja venni.
A fene se érti ezt.

Az biztos a két JM Lab-al jóljár aki megveszi, mert olyan mintha most hoznád ki a boltból,
csak kicsit kevesebbet kell leszurkolni érte.

Ez bizonyíték, nemcsak ígéret :D !
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#83 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 15:19

Idézet: JJ - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 16:09

Teljesen kiszámíthatatlan a piac, hetekig a kutya se érdeklődik, aztán meg mindenki meg akarja venni.
A fene se érti ezt.

Fizetés volt  ;)
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#84 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 16:57

Hi!

Örömmel tudatom, hogy elkelt a cobalt 816.

A maradék eladó:

JM Lab chorus sw700 aktív szub  100e

JM Lab chorus 705 Van Den Hul átkábelezéssel 60k

Cd-DVD lemez tartó fám-üvegpolcos állvány 2db egyben 30e, külön 20e/db
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:

#85 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 13:49

Hali!

Lenne 1 kerdesem.Most megprobalom itt is megkerdezni.
A kerdesem targya 1 Panasonic SC-HT 870-es hazimozi szett.
Amit irnak rola:A teljesitmenyerol azt olvastam, hogy:RMS 1000W,DIN 700W.Elso hangfalak 140W,center 150W,melynyomo 180W,hatsok 55W,DIN ertekek.
Errol a tipusrol erdeklodnek, hogy vki nem tud e rola vmit.Pl: mikortol lehet kapni,mennyibe kerulne.
Na most ezzel kapcsolatban is lenne kerdesem hatha vki ert hozza.
Mashol olvastam egy hozzaszolast, hogy nem hiszi az illeto, hogy leadja ezeket a teljesitmenyeket mert azt irja,az erosito a melynyomoban van es ezert nem hiszi, hogy ez ennyit tudna.
Panasonic.com-on mar megneztem es ezek az ertekek vannak.
Akkor ez most kamu ertekek vagy lehet, hogy tud ennyit?
Bocsika hakicsit ertelmetlen vagyok.
Amugy azert vennek Panat mert a TV-m is az.(Panasonic TX-32PD30F/P)
A segitsegeteket elore is koszonom. :)  :)
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#86 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 16:17

A csatolt kép láttán nem tartom valószínűnek a megadott adatokat, tipikus vásárlóhülyítés...

Kép

Szerkesztette: S W 2004. 07. 21. 16:18 -kor

SW

#87 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:10

Idézet: S W - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 16:17

A csatolt kép láttán nem tartom valószínűnek a megadott adatokat, tipikus vásárlóhülyítés...

Kép

Irtam a Panasonicnak,es azt valaszoltak, hogy igen ennyit tud a keszulek sot a center nem 150 hanem 180w,DIN.Megkerdeztem ott ahol a TV-et vettem es ott is azt mondjak, hogy ez uj fejlesztesu hangfalak es tud annyit.(ismerosok mondtak,nem idegenek)
140e a mediaban.A hificity-n is azt  irtak a cikkben, hogy a megnovelt hangfal es melynyomo meretek lehetseges, hogy tenyleg leadjak azt a teljesitmenyt.A Panasonic katalogusban leirjak, hogy a hangfalakban milyen parositasal vannak a hangszorok.
Hat fene tudja.Lehet, hogy ilyet veszek.
A boltba ahol a TV-t vettem,ott az egyik dolgozo sracnak a 520-as van,a tulajnak meg a 850-es.E azt mondja nem tudja nagyon felhangositani mert rezeg minden a szobaban.Es azok kisebb teljesitmenyuek.
??
A baratnom tesojaek Sony sc8-ast vettek es annak 80w hangfal,es 135w melynyomo van es nagyon allatul szol.Ez elmeletileg tobbet tud. :)
Majd meglatom.
:)  :)
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#88 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:45

Neem, józan paraszti logikával se lehet 150w v. 180w DIN teljesítményű 1 akkora hangszóró. Fizikai képtelenség. Vagy a 180wattból 140-et egy, a hangszórók hátába épített hősugárzó-szál használ el. :)
Egy 6.5 centis hangszóró sose fog ennyi wattot elviselni. Ennyi pénzért :)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#89 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 09:27

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 22:45

Egy 6.5 centis hangszóró sose fog ennyi wattot elviselni. Ennyi pénzért :)

Tudja fene... nézd meg a Klipsc kürt cuccokat. Szólnak elég hangosan... Más kérdés, hogy _szerintem_ borzasztóan. Klipsch 5.1es rendszerem volt, de hallottam reference sorozat nagyobb tagjait is. Hangosak, de nekem nemtetszik a hangjuk. Tisztára fogfúrás feeling :D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#90 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 09:33

Idézet: Boba - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 10:27

Tudja fene... nézd meg a Klipsc kürt cuccokat. Szólnak elég hangosan... Más kérdés, hogy _szerintem_ borzasztóan. Klipsch 5.1es rendszerem volt, de hallottam reference sorozat nagyobb tagjait is. Hangosak, de nekem nemtetszik a hangjuk. Tisztára fogfúrás feeling :D

Azok sem viselnek el 150-180W elektromos teljesítményt ennyiért. Nyogodj meg. A hangosság meg nem ettől van elsősorban.

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#91 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 09:48

Idézet: DDL - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 10:33

Azok sem viselnek el 150-180W elektromos teljesítményt ennyiért. Nyogodj meg.

Erre azt mondom passz, mert nemtudom.

Idézet

A hangosság meg nem ettől van elsősorban.

Ezt tudom. Mármint, hogy nem csak a több wattól lehet valami hangosabb.

Amúgy Te mit szólsz ehhez a kürt technológiához? Mozikban ilyet használnak talán az ereje miatt, nem? (bár ott hangerő kell nem minőség...)

#92 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 10:14

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 22:45

Egy 6.5 centis hangszóró sose fog ennyi wattot elviselni.

Hogy mi?!  :eek: 6.5 centiméter és nem COL?! :D :nevet: Ez a nap vicce :)
Tudod mit csinálna egy ekkora hangszóró ha 50W-ot ráadsz (ami csak a harmada)? Talán 0.5 mp-ig őrült hangerősségű fehérzajt produkál utána meg semmit... esetleg füstöt :p
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#93 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 10:34

Jaja ez a nap vicce!

Egyébbként meg kéretik a topicot nem szétoffolni, hanem inkább vásárolni!  :D

#94 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 10:57

A nagyobb nem mindíg a jobb... Én egy 7 colos "mélyközép" sugárzóval ellátott hangfalat fogok lecserélni egy csak 6 colos "mélyközép" sugárzóval ellátott darabra. Szerintem vannak hangfalak, amiknek meg csak 4 colos a membránja, de igen szép hangot adnak ki magukból. Talán a régi Rogers-ek is ilyen kicsi membránosak voltak, de szép hanggal. Ha roszul írtam akkor sorry, a lényeg változatlan: nem a méret a lényeg, de az adatokat helyesen adják meg. Írják csak rá azt, hogy 90 hz-től 16khz-íg, de azt szépen, és ne azt, hogy 20 hz-től 22khz-íg ami biztos, hogy kacsa.

#95 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 10:57

Idézet: JJ - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 11:34

Egyébbként meg kéretik a topicot nem szétoffolni, hanem inkább vásárolni!  :D

Ez nem bolha. Tessék arrafelé fáradni ha gondolja kend.

#96 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 12:51

Idézet: Boba - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 10:48

Erre azt mondom passz, mert nemtudom.

Ezt tudom. Mármint, hogy nem csak a több wattól lehet valami hangosabb.

Amúgy Te mit szólsz ehhez a kürt technológiához? Mozikban ilyet használnak talán az ereje miatt, nem? (bár ott hangerő kell nem minőség...)

Van olyan 6.5"-os hangszóró ami elvisel ennyit (egészen pontosan 6.8") csak kb. 300.000,-Ft /db

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#97 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 12:58

Hát akkor azt sem veszünk holnap a közértben:) Amúgy eddíg úgy néz ki a Cobalt-ok karácsonyra vannak betervezve. Családnak most nagyon összejött minden... áfa árát kicsit elszámolták szülők, és enyhén meglepődtek amikor meglátták mennyit kell fizetni. Mindezt a nyaralás és kocsibefizetése után :D  Szóval várhatok addíg... Amúgy szerinted a cobalt 806S jó választás lehet akkor, ha nekem a 707 hangja is tetszik? Előrelépni szeretnék, csak egy kicsit úgy vagyok, hogy lehet jó ez nekem... persze lehet meghallgatnám és beleszeretnék:)

#98 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 13:07

Idézet: Boba - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 13:58

Hát akkor azt sem veszünk holnap a közértben:) Amúgy eddíg úgy néz ki a Cobalt-ok karácsonyra vannak betervezve. Családnak most nagyon összejött minden... áfa árát kicsit elszámolták szülők, és enyhén meglepődtek amikor meglátták mennyit kell fizetni. Mindezt a nyaralás és kocsibefizetése után :D  Szóval várhatok addíg... Amúgy szerinted a cobalt 806S jó választás lehet akkor, ha nekem a 707 hangja is tetszik? Előrelépni szeretnék, csak egy kicsit úgy vagyok, hogy lehet jó ez nekem... persze lehet meghallgatnám és beleszeretnék:)

Szerintem jobb, de a különbség nem egetverő. Bár az S-s szériát nem nagyon ismerem.

#99 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 13:09

Akkor valszleg az lesz, hogy még egy kicsi gyűjtögetés, és valami efölötti. Nemtudom mennyire lehet a Cobalttól távol az elektra. Remélem árban nem túlságosan (max +25-30%)...
Hmm, asszem most engem lehetne márkabuzinak hívni:) Próbálok tenni ellene, szóval más 5letet is szívesen fogadok ebből az árkategóriából:) Éppítetni vagy használtat venni jó lenne, de faterék azt nem szponzorálják, nekem meg annyi zsebpénzem nemvan, hogy külön megvehessem.

#100 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 15:46

JBL 2123H

A fenti hangszoro' tud folyamatos 250 W-os terhele'st elviselni adott frekvenciatartoma'nyban! / e'rdemes megtekinteni a parame'tereit /
SW

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.