HWSW Informatikai Kerekasztal: cicaTUNING vagy nyersERŐ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

cicaTUNING vagy nyersERŐ? avagy:japán fűnyíró v. amcsi húsdaráló:) Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:23

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 10:44

Szép lenne anélkül a ronda felirat nélkül. Meg mondjuk sötétkék / fekete színnel. :cool:
Valamint mehetne rá egy nagyobb hátsó spoiler és szebb felni. :)

Ennyi a kívánságod?

>Klikk IDE<, állítsd össze a neked megfelelőt, és már hozzák is! :D  :D  :D

Bárcsak mindenkinek ilyen könnyen segíthetnék, hogy megvalósítsa álmait! :rolleyes:

>KÉP< Szerintem valami ilyesmire gondolsz, ezt nem lehet itt kapni, de összedobtam PhotoShoppal gyorsan, hogy el tudd képzelni. :D  :D  :D

Szerkesztette: Favágó 2005. 08. 18. 15:28 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#422 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 16:07

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 16:23

>KÉP< Szerintem valami ilyesmire gondolsz, ezt nem lehet itt kapni, de összedobtam PhotoShoppal gyorsan, hogy el tudd képzelni. :D  :D  :D

Igen, ez már jóval pofásabb. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#423 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 18. 16:29

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 10:38

Az volt, amit most belinkeltem?

ez az!! de csak oldalról láttam :) a kesmustang.hu oldalát láttam, de gondoltam, h ua lehet, mert még azért pesten sincs az a mustang rengeteg... :D
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#424 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 07:31

Idézet: t3l4l - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 15:29

ez az!! de csak oldalról láttam :) a kesmustang.hu oldalát láttam, de gondoltam, h ua lehet, mert még azért pesten sincs az a mustang rengeteg... :D

AZ!
Mivel a bal oldalán a 300le, jobb oldalán a mustang felirat van. :D
Amúgy lehetne több, és biztos lesz is, mert csak kb 12 milla. Minden 5ödik gép a városban drágább. (ha nem minden 3adik)

Amúgy eredeti '67-est lehet kapni 8 milláért.

Szerkesztette: Favágó 2005. 08. 19. 07:33 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#425 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 12:36

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#426 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 12:47

HKS!!!:
>Kép1<
>Kép2<
(dinam.old.  )

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó