Idézet: Baskiria - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 15:46
Pl. Vegyél Persilt, mert az jó. Lemegy minden kereskedelmi TVben főműsoridőben horribilis reklámpénzért nagyon sokszor. Szép lassan beépül. Gipsz Jakabné lemegy a boltba, és hirtelen felindulásból (Jakabné sem tudja miért, a marketing szakemberek meg virulnak) vesz egy Persilt. Másra rá sem néz. "PERSIL AZ JÓ!", mondja egy hang a fejében. Megfizeti egyszer ott, hogy talán nem is azt vette volna, ha nem látta volna a reklámot, hanem valami sokkal olcsóbbat. Konkrétan megfizeti a termék magas árát. És ami elég nagy piszokság, hogy megfizeti még azt is a termék árába építve, hogy a terméket beépítették az agyába. Önfenntartó kör. Magadnak fizeted az átverésed...
Ez nem vérforraló? De, az. Akkor pedig tessék átverni a cégeket, ahol lehet. Hadd főjön kicsit az ő fejük is, ne adjuk már ilyen könnyen magunkat!
Ha pedig nem veszem igénybe a szolgáltatást, az nem megoldás, mert akkor mehetek barlangba lakni. Sajnos bizonyos dolgokat igénybe kell venni, ha tetszik, ha nem. Max. meg lehet próbálni úgy "trükközni", okoskodni, ésszel élni, hogy a lehető legkevésbé legyen rossz nekem. Pl. van mobilom, holott nem létszükséglet, meglennék nélküle simán. Havi ezer forintnál nem több a számlám... Ésszel élünk nem?
Ha én lettem volna a Persil marketinggárdájának a főnöke, most veregetném a vállam. Egy olyan témában, ahol tényleg az égegyadta világon semmi de semmi köze nincs a mosáshoz, a mosóporhoz, mégis sikerült felhozni a Persil mosószermárkát. Ezért csak GRATULÁLNI tudok a Persilt forgalmazó cég marketingcsapatának!!! És a hozzászólást író helyében kicsit gondolkodnék, hogy mit jelen és MI a reklám...
SF

Súgó
A téma zárva.