HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:14

Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:08

Bedákék relatíve jobbak szerintem, plána ha azt nézzük, hogy az utóbbi időben Balzsaynak nem igazán megy a bunyó. :)

Úgy hallottam az Olimpia után profi nak áll.Valamit mutatni kellene neki a jobb szerződésért.
No Problem!!!!

#142 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:19

Robina Mukimjar, az afgán olimpiai küldöttség egyik női tagja minden bizonnyal esélytelenül indul a női 100 méteres síkfutásban, de így is remekül érzi magát Athénban - nem kell viselnie a nők számára hazájában kötelező burkát.

"Nagyon boldog vagyok, csodálatos így, egy felszabadulás" - mondta a 18 éves afgán versenyzőnő, aki 15.06 másodperces eredményével jelenleg Afganisztán síkfutó bajnoka. Legjobbja közel négy másodperccel rosszabb annál, amivel esélye lenne a középdöntőbe jutáshoz.

Ez azonban nem szegi kedvét, mint mondta, ő azért van Athénban, hogy reményt adjon honfitársnőinek a jövőre vonatkozóan. "A sportolás, az atletizálás nem kerül semmibe, szeretnék több afgánt látni a versenyekben" - tette hozzá az olimpiai faluban fedetlen fejjel, napszemüvegben és rövid sortban lófráló afgán sprinter.

"Otthon nem választhatom meg, hogy hordom-e vagy sem a burkát, sokakat kényszerítenek a fátyol viselésére" - idézte föl az afgán viszonyokat a 18 éves lány, aki a tálib rezsim idején családjával végig Kabulban tartózkodott, és a nők, lányok akkoriban szokásos, gyakorlatilag a házimunkákra korlátozott életét élte.

Az athéni megnyitóünnepség végén a tűzijáték számára kisebb ijedséget okozott - mint mondta, rossz emlékeket idézett fel benne a petárdák robbanása: az amerikai hadsereg kabuli bombázását.

cikk

na ez a nem semmi. remelem kozvetitik majd a futasat. szvsz a csarnok szetfog esni a tapsvihartol. :up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#143 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:21

Idézet: rafaello - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:14

Úgy hallottam az Olimpia után profi nak áll.Valamit mutatni kellene neki a jobb szerződésért.

Már jó ideje megvan az előszerződése az Univerzummal. :) Inkább csak magának bokszol már szerintem (meg nekünk :) ).

#144 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:23

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:19

Robina Mukimjar, az afgán olimpiai küldöttség egyik női tagja minden bizonnyal esélytelenül indul a női 100 méteres síkfutásban, de így is remekül érzi magát Athénban - nem kell viselnie a nők számára hazájában kötelező burkát.
...

Én azon mosolyogtam - elvonatkoztatva attól. hogy tényleg megértem és átérzem a sanyarú helyzetüket -, hogy mikor otthon versenyez, akor futás közben is viselnie kell a burkát? :)

Viccet félretéve, szorítok neki, és szimpatizálok is vele. :)

Szerkesztette: Etele 2004. 08. 16. 14:25 -kor

#145 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:23

Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:21

Már jó ideje megvan az előszerződése az Univerzummal. :) Inkább csak magának bokszol már szerintem (meg nekünk :) ).

Hát akkor boxoljon!
No Problem!!!!

#146 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:29

"Nagyon boldog vagyok, csodálatos így, egy felszabadulás" - mondta a 18 éves afgán versenyzőnő, aki 15.06 másodperces eredményével jelenleg Afganisztán síkfutó bajnoka. Legjobbja közel négy másodperccel rosszabb annál, amivel esélye lenne a középdöntőbe jutáshoz.

Ez azonban nem szegi kedvét, mint mondta, ő azért van Athénban, hogy reményt adjon honfitársnőinek a jövőre vonatkozóan. "A sportolás, az atletizálás nem kerül semmibe, szeretnék több afgánt látni a versenyekben" - tette hozzá az olimpiai faluban fedetlen fejjel, napszemüvegben és rövid sortban lófráló afgán sprinter.

"Otthon nem választhatom meg, hogy hordom-e vagy sem a burkát, sokakat kényszerítenek a fátyol viselésére" - idézte föl az afgán viszonyokat a 18 éves lány, aki a tálib rezsim idején családjával végig Kabulban tartózkodott, és a nők, lányok akkoriban szokásos, gyakorlatilag a házimunkákra korlátozott életét élte.

Az athéni megnyitóünnepség végén a tűzijáték számára kisebb ijedséget okozott - mint mondta, rossz emlékeket idézett fel benne a petárdák robbanása: az amerikai hadsereg kabuli bombázását.

cikk

na ez a nem semmi. remelem kozvetitik majd a futasat. szvsz a csarnok szetfog esni a tapsvihartol. :up:

Olyan lesz mint annak idején Eddy a sas,vagy az Afrikai úszó akinek nem ugrik be a neve.
No Problem!!!!

#147 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:29

cikk

:up:
Csak elismeréssel lehet adózni az ilyen kitartásnak és tisztelni az ilyen elszántságot!
Azt hiszem mindenkinek példát tudna ezzel mutatni :)
Mint anno 4 éve az az úszó srác (nem jut sajna az eszembe a neve), aki egyedül úszta meg a távját.
Az egész aréna neki drukkolt, hogy sikeresen kievickéljen a vízből.

Nem állnak milliós szponzorok mögöttük, tudják, milyen a viszonylagos eredményük és mégis!
Tudják biztosan, hogy nem rúghatnak labdába, de megmutatják nekünk, hogy igen léteznek és akarnak! :)
-- Legyen egy jó napod! --

#148 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:30

Idézet: rafaello - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:29

Olyan lesz mint annak idején Eddy a sas,vagy az Afrikai úszó akinek nem ugrik be a neve.

;)

#149 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:33

Idézet: Delawer - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:29

Csak elismeréssel lehet adózni az ilyen kitartásnak és tisztelni az ilyen elszántságot!
Mint anno 4 éve az az úszó srác (nem jut sajna az eszembe a neve), aki egyedül úszta meg a távját.

Nem állnak milliós szponzorok mögöttük, tudják, milyen a viszonylagos eredményük és mégis!
Tudják biztosan, hogy nem rúghatnak labdába, de megmutatják nekünk, hogy igen léteznek és akarnak! :)

Aztán mind a kettő mesés szerződést kapott.
No Problem!!!!

#150 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:36

Idézet: rafaello - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:33

Aztán mind a kettő mesés szerződést kapott.

:D ezt nem követtem már.

Amúgy nekem nem is lenne merszem kiállni annyi ember elé.
Pláne, hogy a MOB röhögve elzavarna anyu szoknyájához :D

#151 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:41

Idézet: Delawer - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:29

Azért, ha jól tudom az olimpiára csak úgy tud úszó kikerülni, hogy meg úszik egy bizonyos szintidőt, ami azért nem éppen a piskóta kategóriába tartozik. Kíváncsi lettem volna rá, hogy a srác, hogyan teljesítette ezt, amikor a végére már majdnem belefulladt vízbe. :rolleyes: Tud erről valaki valamit?
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#152 Felhasználó inaktív   Robin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:46

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 13:41

Azért, ha jól tudom az olimpiára csak úgy tud úszó kikerülni, hogy meg úszik egy bizonyos szintidőt, ami azért nem éppen a piskóta kategóriába tartozik. Kíváncsi lettem volna rá, hogy a srác, hogyan teljesítette ezt, amikor a végére már majdnem belefulladt vízbe. :rolleyes: Tud erről valaki valamit?

Musamba volt vagy valami hasonló, távoli afrikából. Azért nem kellett szintidőt úsznia, mert szabadkártyás volt, mivel -sport szempontjából-fejletlen országból jött, és így akartak egy kis népszerűséget szerezni
Intel E2140@3.0GHz + Gigabyte P35-DS3 + 2x1GB Kingmax DDRII + Nvidia 8600GT + WD 250GB SATAII

#153 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:51

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:41

A hazai szövetség leadja, hogy mennyit úszott pl az országos bajnokságon, és annyit mondanak amennyit nem szégyelnek.  Azt hiszem Barcelonában volt, hogy a maratoni futás utolsó helyezettje akkor ért volna be mikor már tartott a záróünnepség. Őt egy másik stadionba terelték. Igaz üres volt a stadion de még célszalagot is kifeszítettek neki a sportbírók.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#154 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 14:52

Idézet: Robin - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:46

Azért nem kellett szintidőt úsznia, mert szabadkártyás volt, mivel -sport szempontjából-fejletlen országból jött, és így akartak egy kis népszerűséget szerezni

Az is lehet :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#155 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 16. 15:15

Ő lenne az:Kép
"A couberteni eszme egyik leghíresebb megtestesítőjét 1:10 perces eredménnyel nevezték a százméteres gyorsúszásra, és előfutamában egyik ellenfele sérülés miatt nem vehetett részt, a másikat pedig beugrás miatt diszkvalifikálták. Így Eric egyedül úszhatott, és a sydneyi közönség legnagyobb megrökönyödésére az utolsó métereken szinte az életben maradásért küzdött.
Az Angolna névre keresztelt úszó azonban hős, lett, még úgy is, hogy ideje nyolc másodperccel maradt el a kétszáz gyorson győztes Thorpe idejétől. "
index.hu
Örök emlék a srác! :D

#156 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 15:19

Idézet: olaj - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 16:15

Örök emlék a srác! :D

Ha már valaki szarul csinál valamit azt akkor csinálja már látványosan szarul!  :cool:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#157 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 15:32

Azért a Eddy a Sas sem volt semmi.
No Problem!!!!

#158 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 15:43

Idézet: rafaello - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 16:32

Azért a Eddy a Sas sem volt semmi.

ja, azokkal a karkorzesekkel. :D ettol fuggetlenul termeszetesen :respect:  :respect:  :respect:

szerk.: de o azt hiszem, hogy onkoltsegen indult mindig. vagy megsem?  :think:

Szerkesztette: Schwarzmueller 2004. 08. 16. 15:48 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#159 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:02

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 16:43

ja, azokkal a karkorzesekkel. :D ettol fuggetlenul termeszetesen :respect:  :respect:  :respect:

szerk.: de o azt hiszem, hogy onkoltsegen indult mindig. vagy megsem?  :think:

Erre nem emlékszem már.Nagy showman volt.
No Problem!!!!

#160 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 18:40

Nézem a brazil-magyar kézilabdameccset, és egyre inkább érik bennem a meggyőződés, hogy ez nem a mi olimpiánk... :( Szinte az összes sportolónk messze a tudása alatt teljesít, sportágtól függetlenül. :(

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.