HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:21

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 14:18

Bedak Pali vesztesre all.. :( :( :(  19-6 4. menet

Veszített is. :(

A kutyafáját! :(

Pedig nagyon bíztam a srácban... de jó, ha a képességei 50%-át hozta.

Ez az ökölvívás nem a mi sportágunk lesz az olimpián, azt már látom. :( 4-ből csak 2 továbbjutás van meg. :( Talán Balog Vilmos még szépíthet...

Szerkesztette: Etele 2004. 08. 18. 13:22 -kor

#282 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:35

20:16 a franciáknak... :mad:

Szerk: közben lőttek a franciák még egyet...

Szerk: meg még egyet

Szerk: meg mi is egyet.

Szerk: franciák +1

Szerk: MO +1

Szerkesztette: m-t 2004. 08. 18. 13:44 -kor

mt

#283 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:46

na.. jovunk fel.. 21-18
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#284 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:52

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 14:46

na.. jovunk fel.. 21-18

23:20  alakul...  :think:

Szerkesztette: m-t 2004. 08. 18. 13:53 -kor

mt

#285 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:56

Hajrá! :)

Idézet

A magyarok bevetették a titkos figurát: öten beálltak egy csomóba a francia kapuval szemben és elkezdték utánozni a hidrogénatom mozgását. Az atomarzenáljukra annyira büszke gallok úgy lefagytak, hogy Pásztor lazán bepöccinthetett a kapuba.

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#286 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:58

Egyszerűen nem értem, miért nem Császár dobja a büntetőket. Nem láttam végig a meccset, de azt tudom, hogy a klubjában hihetetlen magabiztosan lövi őket.

Eltököltük ezt a meccset is. Nincs vér a pucánkban! Nem jobb játékosok a franciák, egyszerűen magabiztosabbak, tudatosabbak. Ettől jobb csapat.

#287 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 13:59

Csak aztán a gyarmatokról összevadászott "franciák" is bevarrtak egyet, ráadásul mindjárt vége...  :(
mt

#288 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:01

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 14:58

Egyszerűen nem értem, miért nem Császár dobja a büntetőket. Nem láttam végig a meccset, de azt tudom, hogy a klubjában hihetetlen magabiztosan lövi őket.

Eltököltük ezt a meccset is. Nincs vér a pucánkban! Nem jobb játékosok a franciák, egyszerűen magabiztosabbak, tudatosabbak. Ettől jobb csapat.

Az elsőt ő lőtte és kihagyta :(
Be kellene lőni a helyzeteket, koncentráció hiánya.
Ennyi. :(

#289 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:02

Vége. 3 góllal nyertek a franciák...  :(  :mad:
mt

#290 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:06

Velemenyem a csapatrol az, hogy irto gyenge csapatunk van! Ez persze tenyleg csak az agyakra ertendo! Ahogy Satriani is irta a magabiztossag hianyzik a csapatbol, nem birjak elhinni a fiuk, hogy gyozni is kepesek. Masik meglatasom Nagy Laci aki igazi looserkent jatszik ezen a vilagesemenyen is. Pedig O az aki a csapatot segithetne igazan es en igy a nyakaba varom ezt a vereseget is:(. A masik az Illes vagy Illyes bocsi, de az a gyerek ugy tulporgott, hogy nemis szabadott volna jatszatni. No de azert latni biztato jeleket es akar meg meg is verhetunk eselyesebb csapatokat (Itt lesznek mindjart a nemetek).
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#291 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:07

Ja es valoban a Charley siman lohetne a buntetoket is, Ott van magabiztossag es lovoero meg rutin is. Ezt en sem ertem :(
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#292 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:10

Az előző meccs után is kérdeztem, van pszihológusuk? Ha igen ki kell rúgni.
A lányoknak van, remélem jól végzi a dolgát.

#293 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:11

Idézet: m-t - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 14:59

Csak aztán a gyarmatokról összevadászott "franciák" is bevarrtak egyet, ráadásul mindjárt vége...  :(

Én ezt azért nem jegyeztem meg, mert azért nálunk is van kettő nem igazán... khm... szóval szittya magyar fiú! :) :D
(Nem rasszista vagyok, csak ha már emlegetjük a franciákat, ne legyünk egyoldalúak...)

#294 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:11

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 15:06

Velemenyem a csapatrol az, hogy irto gyenge csapatunk van! Ez persze tenyleg csak az agyakra ertendo! Ahogy Satriani is irta a magabiztossag hianyzik a csapatbol, nem birjak elhinni a fiuk, hogy gyozni is kepesek. Masik meglatasom Nagy Laci aki igazi looserkent jatszik ezen a vilagesemenyen is. Pedig O az aki a csapatot segithetne igazan es en igy a nyakaba varom ezt a vereseget is:(. A masik az Illes vagy Illyes bocsi, de az a gyerek ugy tulporgott, hogy nemis szabadott volna jatszatni. No de azert latni biztato jeleket es akar meg meg is verhetunk eselyesebb csapatokat (Itt lesznek mindjart a nemetek).  

Nagy Lacin ment el szerintem is.Ilyen alkattal,képességekkel,lövőerővel gól nélkül lejátszani egy meccset,az vétek.Nagyon hiányzott még Budai Dani is.
No Problem!!!!

#295 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:15

Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 15:11

Én ezt azért nem jegyeztem meg, mert azért nálunk is van kettő nem igazán... khm... szóval szittya magyar fiú! :) :D
(Nem rasszista vagyok, csak ha már emlegetjük a franciákat, ne legyünk egyoldalúak...)

:offtopic:  Hmmm jó igaz... :D  Kettő?  :think:

De a francia olimpia küldöttségben fehérembert csak mutatóba lehetett látni.
Félreértések elkerülés végett: NEM a négerekkel/... van bajom. Csak mókás,
hogy a francia nemzeti válogatott kikből áll... :D  :D 
mt

#296 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:29

Üdv mindenkinek

Sajna a  férfi kézilabda válogatottunk nem egy világverő csapat. Jól védekeztünk, de a támadójátékunk sok kívánnivalót hagy maga után, elsősorban önbizalom, pontos befejezés terén. Sokkal jobb volt a játék, mint az ominózus Brazil meccsen. Sok sikert kívánok nekik a további szerepléshez, de nem táplálok hiú reményeket ezzel kapcsolatban, mert ez a kézilabda csapat nem olyan játékerőt képvisel.

Üdv
    macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#297 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:32

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 15:06

Idézet

Masik meglatasom Nagy Laci aki igazi looserkent jatszik ezen a vilagesemenyen is. Pedig O az aki a csapatot segithetne igazan es en igy a nyakaba varom ezt a vereseget is

Na igen!
Igazad,igazatok van.Aki a világ legdrágább játékosa volt,akit a szakértők,edzők a világ 10 legjobb játékosa  közé sorolnak,és aki a Bercelona egyik vezéregyénisége,az igenis tegye oda magát,profiként gondolkozva legyen vezéregyénisége a válogatottnak.
Diaz gyenge volt,de szerintem Skaliczky mester is elég tehetetlennek bizonyult a kritikus pillanatokban.
A németektől ezzel a játékkal ismételten kikapunk,viszont a görögöket megverjük és akkor várhatóan vagy a spanyolok vagy a horvátokkal meccselhetünk.
Na az lesz aztán a "nem egyszerű"....

#298 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:42

Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 15:11

A franciáknál csaknem minden sportág erről szól: szedjük össze a volt gyarmatokról vagy a DOM/TOM vidékekről a feltörekni vágyó, ambíciózus, tehetséges és atlétikus arabokat, feketéket, adjuk hozzá őket a francia ősökkel rendelkezőkhöz, és van egy jó csapatunk. Nekünk meg el kell viselni, hogy (külhonban) született magyar sportolók a szlovákoknál, a románoknál, a horvátoknál ontják a jobbnál-jobb eredményeket. Ezen az alapálláson a két honosított kubai és Bojana esete sem változtat.

Ez van.

SZERK: egyébként semmi bajom a kubaiakkal. Igaz, Diaz nem tudom, miért válogatott, de nem az a baj vele, hogy kubai, hanem az, hogy több labdát passzol ellenfélhet, mint csapattárshoz. A honosítással meg úgy vagyok, hogy ha a szövetségek, a NOB úgy gondolja, hogy összefér az olimpiai eszmével, akkor legyen. Így legalább vannak "európai" pingpongosok a második fordulóban :D

Szerkesztette: Satriani 2004. 08. 18. 14:46 -kor

#299 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:47

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 15:42

A franciáknál csaknem minden sportág erről szól: szedjük össze a volt gyarmatokról vagy a DOM/TOM vidékekről a feltörekni vágyó, ambíciózus, tehetséges és atlétikus arabokat, feketéket, adjuk hozzá őket a francia ősökkel rendelkezőkhöz, és van egy jó csapatunk. Nekünk meg el kell viselni, hogy (külhonban) született magyar sportolók a szlovákoknál, a románoknál, a horvátoknál ontják a jobbnál-jobb eredményeket. Ezen az alapálláson a két honosított kubai és Bojana esete sem változtat.

Ez van.

Mindezzel én is tisztában vagyok, de pont a francia kézilabdacsapatban nincs jogalapunk kritizálni az "idegenlégiósokat".

#300 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:50

Én úgy vagyok vele, hogyha az én csapatomért valóban harcolnak, dolgoznak, akkor nincs velük semmi bajom. Az, hogy a magyar himnusz épp nem fogja úgy meghatni ezeket a "zsoldosokat", mint a mieinket, az nem zavar, legyen az ő bajuk.

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.