Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 15:11
Én ezt azért nem jegyeztem meg, mert azért nálunk is van kettő nem igazán... khm... szóval szittya magyar fiú!
(Nem rasszista vagyok, csak ha már emlegetjük a franciákat, ne legyünk egyoldalúak...)
A franciáknál csaknem minden sportág erről szól: szedjük össze a volt gyarmatokról vagy a DOM/TOM vidékekről a feltörekni vágyó, ambíciózus, tehetséges és atlétikus arabokat, feketéket, adjuk hozzá őket a francia ősökkel rendelkezőkhöz, és van egy jó csapatunk. Nekünk meg el kell viselni, hogy (külhonban) született magyar sportolók a szlovákoknál, a románoknál, a horvátoknál ontják a jobbnál-jobb eredményeket. Ezen az alapálláson a két honosított kubai és Bojana esete sem változtat.
Ez van.
SZERK: egyébként semmi bajom a kubaiakkal. Igaz, Diaz nem tudom, miért válogatott, de nem az a baj vele, hogy kubai, hanem az, hogy több labdát passzol ellenfélhet, mint csapattárshoz. A honosítással meg úgy vagyok, hogy ha a szövetségek, a NOB úgy gondolja, hogy összefér az olimpiai eszmével, akkor legyen. Így legalább vannak "európai" pingpongosok a második fordulóban
Szerkesztette: Satriani 2004. 08. 18. 14:46 -kor