HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:17

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 8:26

Miert lenne tulzas, nem 15. lennenk, ha nem ugy itelkeznenek, ahogy itelkeznek. Az egyiknek ennyi koze a masikhoz, a nemzethalalhoz meg a suletlen ervekhez meg semmi.
Eleg nezni az olimpiai kozvetiteseket es hallgatni a nyilatkozatokat. Nem csak a magyarokat szivatjak, masokat is, lasd az orosz tornasz lepontozasa.

Krinyo

Fentebb már írták:

Idézet

Szó mi szó: ez talán az eddigi leggyengébben megszerverzett olimpia.

Előre várható volt. Sajnos bejött.

A többivel pedig ugyanazt erősíted, amit mondtam. Felesleges a hisztéria, hogy "a magyarok ellen". :) Köszönöm.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#902 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 25. 08:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 16:42

Abban az esetben nem ez a pláne, sokkal inkább az, hogy a 3. helyezett koreai fickó korlát gyakorlatát rosszul pontozták: 10.000 helyett 9.900-ből indult a gyakorlat, így nem ő nyert. Az amerikai csodálatosan összeszedte magát a bukása után, de a versenyt így sem neki kellett volna nyernie.

Túl sok a gyanú. Túl sok.

Túl sok. Azért én az amerikai tornász srácot sajnálom. Ő nem tehetett semmiről, mégis kifütyülték. Szerintem ezt sokan elképzelni sem tudják, hogy milyen rossz lehet.

Az tény, hogy nem neki járt volna az olimpiai bajnoki cím. Azért a közönséget nem lehet becsapni, na.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#903 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:22

Idézet: cyberde - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 8:30

meg a szmájli  :omg:

Ha nem lennél annyira beborulva, pont olyan világosan láthatnál, mint máskor. :)

Nem csak én mondom, hogy biz időnként a "nagyotmondás" már ott van:

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:09

Bizony kár. Főleg annak függvényében, hogy mekkora arca volt az Olimpia előtt. Azt nyilatkozta, hogy ő eddig mindig második volt, már elege van az ezüstérmekből. "Most nem lesz ezüstérem; garantáltan az aranyat hozom haza."

Ja, hát nem lett ezüst érem. De még pontszerző hely sem.  :rolleyes: 

Amatőr módon kapott ki. :reklamacio:

Egyébként a nagyotpisilés is. Nem most hozták a szabályt és nem csak nekünk. Legfeljebb miattunk is.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#904 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:25

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 20:09

De egyebkent nem is tudom mirol beszelunk, amikor az orosz tornasz eredmenyet a kozonseg nyomasara felpontoztak, ...

Talán mert jogos volt? Az jobb, hogy előtte méltatlanul lepontozták?

#905 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:27

Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 20:29

Gyurkovics Ferenc ezüstérmes. :)

Ez bizony nem semmi!  :respect:  :respect:  :respect: Gratulálok neki!!!

#906 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 08:28

Még valami a Fazekas-ügyhöz. Pár éve volt Gécsek Tibivel egy interjú, ahol két magyar atlétát említett meg, akikről biztosan tudja, hogy doppingolnak és a doppingteszteken idegen vizeletmintákat adnak le. (egy diszkoszvetőt és egy kalapácsvetőt). Ugyan nem mondta ki a neveket, de a hülye is levágta egyből, hogy kikre gondolt, hisz utalásokat azért tett a személyükre. Igen, az egyik Fazekas volt. A másik meg...lehet találgatni... :rolleyes: Ezzel nem azt akarom mondani, hogy biztosan sáros, de azért szentté ne avassuk...
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#907 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:35

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:36

Nem kezdek semmit, csak nekem is feltunt ami masoknak: ahol csak tudnak, kicsesznek a magyar sportolokkal a birok. Legalabbis en igy lattam, amennyit lattam. Bokszolok, vivok, vizilabda, kezilabda, birkozas, nem folytatom.

Krinyo

Akkor esetleg tovább is nézhettél volna, és látnád, hogy a legkülönfélébb versenyeken volt botrányosan gyenge bíráskodás; olyan versenyeken, amelyekhez a magyaroknak köze nem volt!

#908 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:37

Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:42

Én - hogy kicsit feledjek - belekukkantottam a női röplabdaközvetítésbe az m1-en... öröm látni ezeket a virgonc kis kemény popókat a szűk rövidnaciban, nyammm.... a brazilok között van egy-két igazi világklasszis segg... :)

Hogy őszinte legyek, nekem a női rúdugrás tetszett. :) A magyar lány is helyes volt, meg mellette még vagy 2-3 rúdugró leányzó, aki nagyon jól nézett ki.  ;)  :cool:

#909 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 08:42

Idézet: bálesz - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:28

Pár éve volt Gécsek Tibivel egy interjú...

Többek között ezért is írtam, hogy jobb lenne alaposan utánaolvasni a dolgoknak... Másrészről a jó öreg Gécsek sem volt szent, ráadásul Fazekassal és Annussal személyes okokból (nőügy) sem kimondottan csípik egymást. Ment itt pár éve a szardobálás rendesen, aki olvasott akkori Sport+ és Nemzeti Sport cikkeket, emlékszik. Bulvár volt a legmocskosabb fajtából. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a hibátlan angolsággal megírt, németeknek vagy valami magyarnak tulajdonított Júdás-levél mögött nem kevesen sejtik Gécseket... Hagyjuk.

Egyébként a tegnapi esetben az az elszomorító, felháborító, hogy Fazekasról nem bizonyított, hogy doppingolt, mégis elvették az aranyát. Annak eldöntését, hogy a szabályozás a rossz, az ellenőrzés volt-e embertelen, Fazekas volt-e hülye, vagy Fazekas csalt-e, esetleg is-is, vagy sem-sem, mindenki döntse el a rendelkezésére álló információk, de legfőképp saját hite, meggyőződése szerint.

Az olimpián ettől az esettől függetlenül a bíráskodás több sportágban siralmas, a szervezés röhelyes. A bizottságokat, zsűriket, bírói karokat lassan kevesebb lelkiismeret-furdalás kiséretében lehet gittegyletnek vagy érdekképviseletnek nevezni a hivatalos névhasználat helyett. Orwell állatfarmos keserű megállapítása jobban jellemzi a rendezvényt, mint a coubertin-i gondolat. Legyünk már túl rajta...

#910 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 08:48

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:25

Talán mert jogos volt? Az jobb, hogy előtte méltatlanul lepontozták?

Azert jo lenne, ha megnezned mire irtam... :rolleyes:
Ha ez igy megy, akkor ki kell kuldeni a csocseleket hangosokodni es tele leszunk arannyal...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#911 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 08:54

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:42

Többek között ezért is írtam, hogy jobb lenne alaposan utánaolvasni a dolgoknak... Másrészről a jó öreg Gécsek sem volt szent...

Nem mondtam, hogy szent volt, mindenesetre beigazolódni látszik az, amit akkor mondott...
De azért vicces, hogy az NS-ben pont Gécsek istenítette Annust is és Fazekast is az aranyaik után...
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#912 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 08:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:48

Azert jo lenne, ha megnezned mire irtam... :rolleyes:
Ha ez igy megy, akkor ki kell kuldeni a csocseleket hangosokodni es tele leszunk arannyal...

Krinyo

Az jogos. Sőt azt is olvastam (éppen az előbb), hogy szerinted is jogtalan volt az orosz tornász lepontozása. Ez így van. Azért mégis örülök, hogy a közönség nyomására némiképp kompenzálták hibájukat, mert az minimum kijárt az orosz fiúnak.

De nem azt mondom, hogy ez a helyes bíráskodás!

#913 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:04

Idézet: bálesz - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:54

...beigazolódni látszik az, amit akkor mondott...

Nem találtak Fazekasnál/ban semmit, úgyhogy nem igazolódott be semmi abból, amit Gécsek anno mondott. A gyanú persze lehet erősebb...

Ha már pletyka: mindegy, hogy kitől hallottam, hogy Aleknával is gáz volt, benne is matattak kicsit, de ő elegendőt pisált (vagy elegendő mintát vitt be, tökmindegy), és különben is úgy gondolták, kicsit durva lenne az első kettőt kizárni, így őt elengedték.

#914 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 09:05

Idézet: cyberde - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 23:57

UI: Az amerikai mellúszótól? -szabálytalan fordulásért- elvették az aranyat, de fél óra múlva, már vissza is kapta. Tán nem a smittpali intézi a dolgaikat.   :mad:

Ne legyél már buta!!!  :mad: Schmidt Pálnak éppen nulla köze van az egészhez.

Talán nem véletlen, hogy a doppingvizsgálatokat a szövetségektől, és bizottságoktól teljesen független testület intézi az egész világon mindenhol.

Hogy a befolyásolás, és bunda gyanújának még az árnyéka se merüljön fel. Gondljátok, hogy olyan egyszerű, és úgy megy, hogy Schmidt Pál odamegy a doppingtesztet elvégző bizottsághoz, megdorgálja őket és/vagy megkéri őket, majd azok nagy bocsánatkérések közepette elnézést kérnek Fazekastól, és visszadják neki a rekordját, meg az aranyérmét?

Igaza van Lamexnek! Tessék már végre hideg fejjel gondolkozni a hangoskodás, és összeesküvés elméletek gyártása helyett!  :rolleyes:  :omg:

#915 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:08

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 10:04

Nem találtak Fazekasnál/ban semmit, úgyhogy nem igazolódott be semmi abból, amit Gécsek anno mondott. A gyanú persze lehet erősebb...

Ha már pletyka: mindegy, hogy kitől hallottam, hogy Aleknával is gáz volt, benne is matattak kicsit, de ő elegendőt pisált (vagy elegendő mintát vitt be, tökmindegy), és különben is úgy gondolták, kicsit durva lenne az első kettőt kizárni, így őt elengedték.

Ez még pletykának is rossz!!  :mad:  Ezek szerint, akkor lehet doppingszer a vizeltben csak legyen meg a kellő mennyiség??? Most mi a fontos: a doppingszer vagy a vizelet mennyisége?
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#916 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:18

holnap délben sajtótájékoztatót ad Fazekas..
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#917 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:37

Hogy őszinte legyek, nekem a női rúdugrás tetszett. :) A magyar lány is helyes volt, meg mellette még vagy 2-3 rúdugró leányzó, aki nagyon jól nézett ki.  ;)  :cool:

Dettó!  :up:

#918 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 09:27

Elolvastam itt minden véleményt pro, és kontra. A Fazekas ügyről én is leírom a véleményemet:

1. Micsoda butaság, hogy "mivel negatív lett a teszt, adják már vissza az érmet!" Én is sajnálom az esetet, de a szabály az szabály. Benne van, hogy mennyi az előírt mennyiség? Benne. Adott annyi vizeletet? Nem. Nem produkálta a kívánt mennyiséget. Doppingvétség. Pont. Nincs olyan, hogy "csak kicsit vétett, mert 2,8 ml-el adott kevesebbet. A másik közepesen, mert 13,45ml-el adott kevesebbet..."

Nem kívánom ragozni. Macska jól leírta a lényeget. Fazekas felnőtt ember. Élsportoló; tudja mit vállal ezért, és hogy mik a kötelességei. Tehetett volna azért, hogy ne fosszák meg az éremtől. Nem tett.
Bármi mást ebbe kár lenne belemagyarázni.

2. Most mindenki úgy állítja be, hogy csak esetében történt ilyen. Az senkit nem zavar, hogy a súlyemelőknek a verseny előtt és után is kötelező vizeletet adni? Az első három helyezettnek mindenképpen, a többi döntősből még 2 embert véletlenszerűen sorsolnak. De a többi erőatlétával is így van.

3. Én is azt hiszem, hogy jó magyar módra a tetű média rendesen eltúlzott itt mindent. Olvashattátok a hivatalos jegyzőkönyvet, és a többi sportoló nyilatkozatát a vizsgálatról. Én ezeknek hiszek.
A "fenékben turkálás" nem véletlen. Mivel a sportolónak meztelenre kell vetkőznie, ezért a fenék az egyetlen hely, ahol be lehet csempészni vizeletmintát. Ezért vizsgálják azt is.

4. Az összeesküvés elméletekkel kapcsolatban (és azzal, hogy itt mindenki kérdezi "hová tűnt Damo... akarom mondani Annus és Fazekas)...
A csigatévén tegnap este a riporternőnek nevezett valami, úgy kérdezett a helyszínről (dez)információkat szolgáltató, szintén csigatévés riporterüktől, hogy a lényeg ez volt: "Ugye Annus Adrián is azért menekült el az olimpiai faluból, mert pozitív doppingtesztet produkált volna?"
Gusztustalan, mocskos féreg banda.

5. De felteszem a kérdést mindazoknak, akik itt a topicban szintén hasonló elmélet miatt gyakorlatilag már ráhúzták a vizes lepedőt Annus Adriánra, hogy ilyenkor mit gondoltok magatokról?
Játsza itt mindenki az "ősmagyart", hogy "magyar sportoló nem doppingolhat", "Fazekas ártatlan" stb.
Aztán ugyanazon személyek írnak itt, hogy "Annus vajon miért menekült? Csak nem a doppingteszt elől?"
Akinek inge, vegye magára!

6. A névtelen levél... Ha valóban volt ilyen. Hogy a németek írták volna? Ugyaaan!!!
Hiszen a második világháborúban, a németek által megszállt Magyarországon annyi feljelentést írtak a Gestapo-nak, amennyit Európa összes németek által megszállt országában ÖSSZESEN NEM!
Aztán ez a ruszki megszállás alatt hasonlóan zajlott. Majd a Rákosi érában is.
Szerintem ez magáért beszél.

Szóval sajnálatos ez az egész ügy, de jó lenne végre túl lenni rajta, és azon sportolókra koncentrálni, akik még ott vannak!

#919 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 09:29

SZiasztok!

Sok mindent már nem tudok hozzátenni, de azért  egy-két mondatban. Ahogy LameX is irta, egy kis higgadtság, hagyjuk az elméletgyártást abba.

Satriani: Gécsek hozzászólásod :up: Én is nagyon hasonlókat hallottam.

Én is hangsúlyoznám: nem csak a magyar sprotolókat szivatják. pl. a német lovaglónő még szarabb idegi állapotaban lehet. Hol volt aranya, hol nem, azán volt, most aztán végleg nem... :(
Kész kabaré tényleg ami itt folyik. És ez nem elsősorban a görögöket, hanem a NOB-ot minősiti.

Szóval bánt engem is a Fazekas-ügy, de ha tényleg negativ volt az a kevés vizelet...akkor nem tudom elitélni őt. Csak sajna az emberekben most már csak ez a botrány marad meg, a külföldiek még annyira sem tekintetenek a pontos tények mögé, nekik csak a "doppingos" magyar srác fog megmaradni. :(

Tudom több is veszett Mohácsnál, de a családban is volt élsportoló. Nagynéném futó volt, országos bajnok. Készült az los angelesi olimpiára. Megbojkottálták. Nem mehetett, politika miatt.  Emléxem mennyire összeomlott ezen is, milyen érzés lehet az ha valakinek a megnyert érmét veszik el. Néhány buta ml miatt! Mert ha még tényleg doppingolt volna. Akkor aszondom, jól van, megérdemelte...de igy?
Viszont kétségtelen hibázott. Ahogy Miki2 is irta kitarthatott volna még egy kicsit...

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 08. 25. 09:31 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#920 Felhasználó inaktív   lacam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:29

Női triatlon?  :D
Itt is vannak ám nagyon  :up: csajok :D
-= Chaintech 9VJL3 - P4 2,4GHz Northwood - 512MB Noname DDR333 - GeForce 6600 (256MB) - 80GB Seagate Barracuda - 120GB Seagate Barracuda - Pioneer DVD-120 - LG 52x24x52 - Pioneer 107D - Plextor PX-760A - Pinnacle PCTV Pro =-
Skype elérhetőségem: |Hívás|

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.