Hello !
Albacomp notebookom van. Problémám az hogy a notebook-on lévő fn bill "beragadt", vagyis sima gépelésnél nem a betüket, számokat, hanem a gombon lévő sárga jeleket irja ki a gép.(biztos vhogy bekapcsoltam)
Ha külön, a géphez kapcsolt bill.-t használok akkor pedig minden ok.
Várom a segitségeteket
köszi
Oldal 1 / 1
fn billentyü kikapcsolása fn billentyü kikapcsolása
Elküldve: 2004. 06. 06. 17:44
Az Fn önmagában semmit sem szokott csinálni, inkább módosítja a funkcióját a felső (f1->fxx) gombsornak.
Néha más színű is, mint a többi billentyű, és ilyen színű jelölést találsz a felső soron
pl: lakatA = Capslock lakat1 = Numlock
Néha más színű is, mint a többi billentyű, és ilyen színű jelölést találsz a felső soron
pl: lakatA = Capslock lakat1 = Numlock

Elküldve: 2004. 06. 06. 20:01
Idézet: dzs - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 16:37
Hello !
Albacomp notebookom van. Problémám az hogy a notebook-on lévő fn bill "beragadt", vagyis sima gépelésnél nem a betüket, számokat, hanem a gombon lévő sárga jeleket irja ki a gép.(biztos vhogy bekapcsoltam)
Várom a segitségeteket
köszi
Várom a segitségeteket
köszi
Ha a nunlock be van kapcsolva, az pont ilyen hatást eredményez.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2004. 06. 06. 20:03
mindenesetre akkor is a felső (f1->fxx) gombsor iródik ki és nem az alsó (jelen estben fehér)
Elküldve: 2004. 06. 06. 20:05
a megoldás megvan:
fn+numlock bill. kombináció be volt kapcsolva
most már jó
fn+numlock bill. kombináció be volt kapcsolva
most már jó
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1