HWSW Informatikai Kerekasztal: Eredetileg User írta: - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Eredetileg User írta: hogy nem könnyű tönkretenni.... Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 11. 22:28

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 11. 22:33

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 11. 23:08

Kép
¤

#4 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 12. 07:30

Kép
¤

#5 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 12. 10:08

Kép
¤

#6 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 12. 12:55

Kép

én is voltam ügyes :rolleyes:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#7 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 13:11

Ha mar szemezgetunk a DAU Alarm oldalrol, akkor ez se gyenge:
Kép

Ezt most talaltam:
Kép

Kedvencemet nem talalom, amelyik a haz elejere rakta a procihutot :(

#8 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 15:35

Anno megboldogult mistralos koromban ott is láttam pár igazi gyöngyszemet. Nagy kár a belső hálón volt asszem, igy nem tudom elérni, de ott csak prociból meg ramból volt vagy 4-5 oldal, rajta a legdurvábbak: P4 2 sor lábbal odábbrakva, AMD a cikkszámos matricával, ezüst pasztában tocsogva, GeForce MX kb 20 fokban meghajlitva.....

#9 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 13. 00:17

Kép
¤

#10 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 13. 00:18

Kép
¤

#11 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 02:19

Szintén a Dau-alarm -ról:
Kép
Hogyan rögzítsünk egy ventillátort :eek: .

#12 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 02:37

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 14:11

Kedvencemet nem talalom, amelyik a haz elejere rakta a procihutot :(

Special: D.A.U. of The month  -  2003 január

#13 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:01

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 3:19

Szintén a Dau-alarm -ról:
Kép
Hogyan rögzítsünk egy ventillátort :eek: .

:nevet2:  :lol:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#14 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:07

Hát, igen. Nekem az a mottóm, hogy amihez nem értek, ahhoz nem nyúlok. Max megnézem - mert borzasztóan kíváncsi vagyok.

Ki a fene művelhet ilyen barmolásokat? Bizonyára ilyen ki ha én nem okostojások.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#15 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:28

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 12:07

Hát, igen. Nekem az a mottóm, hogy amihez nem értek, ahhoz nem nyúlok. Max megnézem - mert borzasztóan kíváncsi vagyok.

Ki a fene művelhet ilyen barmolásokat? Bizonyára ilyen ki ha én nem okostojások.

Egyik oldalról nézve az ilyen "mazsolákat" azt lehet mondani, hogy mindenki elkezdte valahol ... kb 6 éves voltam, amikor faterom kazettásmagnóját (MK24a) szétszedtem picike darabokra ... aztán faterom később összerakta .. kicsit később megint szédszedtem, de aztán már én raktam össze (igaz nem működött) ... aztán megint csak később megint szétszedtem, összeraktam és működött is .... szóval valahol mindenki elkezd valamit tanulni, megérteni a működését. Jelen pillanatban ezek a barmolások, azoknak akik már tapasztaltabbak egetrengető hülységnek tűnnek (lényegét tekintve az is), de hát istenem mit tudsz tenni ez (ezek) ellen ...
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#16 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:44

Normális ember először informálódik. Ha más nem, szétszed egy működő masinát és megnézi, hogy hogyan vannak benne a dolgok. Persze, nem mindenki gondolkodik így. Lásd a képeket...

Az én legnagyobb barmolásom egy Sokol rádió halálát okozta. Ment egy jó zene a rádióban, amit az átjátszós magnó rádiója (ami sohasem volt a legjobb) nem tudta rendesen befogni. Gondoltam, a Sokol sikeres lehet a témában. Hát, nem PC csatikkal volt szerelve, ugyanis az adapterének a kimenő csatija megegyezett a manapság is használatos 220-as csatik (hordozható kütyükbe való) méretével - alakjával. Egy dolog volt szép az egészben: Egy kb. 6-8 cm-es gömbvillámot produkált a Sokol miközben kilehelte a lelkét. Olyat se előtte, se utána nem láttam. Gyönyörű volt. Anyámék megijedtek, mert a kismegszakítót levágta. Én is megijedtem, mert meredten bámultam a rádiót vagy 2 percig. Sajnáltam szegényt, de hát 8 évesen még nem sok fogalmam volt az adapterekről/trafókról.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#17 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:03

Ezzel meg mi történhetett?  :eek:
Kép

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#18 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:09

Idézet: td - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:03

Ezzel meg mi történhetett?  :eek:
Kép

Átment rajta egy harckocsi dandár ...  :think:
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#19 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:11

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:09

Átment rajta egy harckocsi dandár ...  :think:

Ja, aztán még vissza is tolattak. :D

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#20 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:14

Idézet: td - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:11

Ja, aztán még vissza is tolattak. :D

ááááá dehogy, "csak" megfordultak rajta ...  :rolleyes:

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó