HWSW Informatikai Kerekasztal: Hétfői adásszünet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hétfői adásszünet Adasszünet Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 06. 24. 05:17

Idézet: Avicularia - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 0:54

tuti hogy elöbb,mert 79ben kerültem másik iskolába költözés miatt ,és ott már nem jártunk szombaton
akkor voltam negyedikes

Előbb nem, mert '79-'80 -ban voltam elsős, és csak abban az évben volt minden második héten szombaton tanítás.

#82 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 24. 07:35

Schwarzmueller: Nem hinném, ahhoz túl rövid volt :)

PPeter: Hmmm, nem tudom. Ennek gyorsan utánna nézek. Remélem van még valami nyom. Biztatóan hangzik!  :up:  Szerk: Ugye nem arra a főcímre gondolsz, mikor derékig hóban sétálnak stb?!

Öregszem, Etele: Ááááá. Mindig megzavarnak az idegen szavak. Ha nincs benne zsíroskenyér v. gumicsizma akkor pánik fog el, és hülyeségeket írok.  :omg:  Nézzétek el ezt egy elmeroggyantnak!  :pokeas:  :bolond: 
Természetesen instrumentálisra gondoltam ;)

Szerkesztette: Picur 2004. 06. 24. 07:37 -kor

Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#83 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 07:42

Idézet: Avicularia - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 0:54

tuti hogy elöbb,mert 79ben kerültem másik iskolába költözés miatt ,és ott már nem jártunk szombaton
akkor voltam negyedikes

Ez változhatott iskolánként (gondolom néhány iskolában kísérleti jelleggel korábban bevezették) . Én 1980-ban érettségiztem és csak az utolsó, 1979-80-as tanévben volt minden második szombat szabad.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#84 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 22:20

Idézet: piu - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 8:08

Hehe, jut eszembe akkoriban még olyan tvnk volt hogy egy nagy gombal kellett odatekerni (hangolni)ahol a tvadót sejtettük. Meg műsor előtt 10 percel már működni kellett a készüléknek. Hiába no be kellett melegednie  :D 

Hehe, nálunk ez az idő csak 3-4 perc volt. :) Most is megvan még valahol a pincében, apám mindig azzal jön, hogy ez jó lesz atomtámadás esetére is... (asszem elektroncsöves) Az persze más kérdés, hogy lesz akkor műsor?  :D
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#85 Felhasználó inaktív   piu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 10:48

Idézet: Martin - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 22:20

Hehe, nálunk ez az idő csak 3-4 perc volt. :) Most is megvan még valahol a pincében, apám mindig azzal jön, hogy ez jó lesz atomtámadás esetére is... (asszem elektroncsöves) Az persze más kérdés, hogy lesz akkor műsor?  :D

A mákostészta csatorna mindíg sugároz  :D
456E20747574697261206E656D20666F726469746F7474616D20766F6C6E61206C652E2E00

#86 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 14. 08:40

Idézet: piu - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 11:48

A mákostészta csatorna mindíg sugároz  :D

Hangyák háborúja :)

#87 Felhasználó inaktív   Speccy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 17. 20:57

Emlékszik valaki a British Petroleum fantasztikus reklámjára? (teherautók, helikopterek, vonat, repülő, és végül a BP kút)

(asszem nekünk megvan valami ősrégi kazin, majd bedigizem)

Elküldve: 2004. 07. 17. 21:52

Idézet: Speccy - Dátum: 2004. júl. 17., szombat - 21:57

Emlékszik valaki a British Petroleum fantasztikus reklámjára? (teherautók, helikopterek, vonat, repülő, és végül a BP kút)

(asszem nekünk megvan valami ősrégi kazin, majd bedigizem)

A végén az egészre rárepül a repcsi... ;)

:cool:

#89 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 17. 21:52

80-as vagyok, de a hétfői adásszünetre én is emléxem :)

Meg arra, hogy először az MTV2 kezdett sugározni hétfőnként 20 órától valami okosságot :)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#90 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 17. 23:32

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2004. júl. 17., szombat - 20:52

80-as vagyok, de a hétfői adásszünetre én is emléxem :)

Meg arra, hogy először az MTV2 kezdett sugározni hétfőnként 20 órától valami okosságot :)

Nem mást, mint a regionális híradót! A 88 körüli tipp a helyes, előtte nyoma nem volt hétfői adásnak. Utána is mókásan nyomták, még a 90-es évek elején is osztott adásnapok voltak, pl. szombat délelőtt abbahagyták, aztán csak délután 3-tól ment megint. Ekkor indultak el a "kazettás" kereskedelmi tv-k, TV-TV, majd TV4, meg még néhány, pár hetet-hónapot megélt szerencsétlenkedés.

Emlékeztek még pl. a Szív TV-re, meg ezekre a csodákra? Meg az A3-ra? (az milyen jó volt!) Aztán mi lett belőlük,megszűnt mind.

#91 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 17. 23:35

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. júl. 17., szombat - 22:32

Nem mást, mint a regionális híradót! A 88 körüli tipp a helyes, előtte nyoma nem volt hétfői adásnak. Utána is mókásan nyomták, még a 90-es évek elején is osztott adásnapok voltak, pl. szombat délelőtt abbahagyták, aztán csak délután 3-tól ment megint. Ekkor indultak el a "kazettás" kereskedelmi tv-k, TV-TV, majd TV4, meg még néhány, pár hetet-hónapot megélt szerencsétlenkedés.

Emlékeztek még pl. a Szív TV-re, meg ezekre a csodákra? Meg az A3-ra? (az milyen jó volt!) Aztán mi lett belőlük,megszűnt mind.

Sőt, én még arra is emlékszem, amikor Szellő István - karrierje elején - a budai Kábeltévé Kft helyi csatornáján műsort vezetett :o) Érdekes volt, a kb. 3 órás programban 1 órát szenteltek egy előző adásból valami riport megismétlésének, valamint volt még fél óra Bangó Margit :))))

Elküldve: 2004. 07. 17. 23:47

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. júl. 18., vasárnap - 0:32

Hú, az A3 -on mennyit láttam Anitát !!! :D

SzívTV -ről nincs meg valakinek, amikor a Boros vendége volt Szulák Andi ???

Az A3 átalakult MSat -tá.

Aztán a TV3 - Télen, nyáron... ;)

Ezek úgy hagyták abba, hogy talán 3/4 -ed 7 -kor volt a híradójuk, benne Hardy Mihály.

Elköszön, hogy Viszontlátásra, ez volt az utolsó műsor a TV3 történetében.

#93 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 17:18

Én meg arra emlékszem, hogy '84-ben meghalt Csernyenko, és tiszteletére egész nap tankok vonultak fel a Vörös Téren, amit hétfői különadásként élőben közvetítettek...

BTW az a '88 stimmel, ez biztos. '87-ben még tutira nem volt adás hétfőn. MTV2 meg azt hiszem '89-ben vagy '90-ben lett.

#94 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 26. 20:39

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 16:18

Én meg arra emlékszem, hogy '84-ben meghalt Csernyenko, és tiszteletére egész nap tankok vonultak fel a Vörös Téren, amit hétfői különadásként élőben közvetítettek...

BTW az a '88 stimmel, ez biztos. '87-ben még tutira nem volt adás hétfőn. MTV2 meg azt hiszem '89-ben vagy '90-ben lett.

Neeem, MTV2 már réges-régóta volt, amolyan töltelékműsorokkal...emlékszem, hogy kb. 5-6 éves koromban ezek jöttek be, hogy:

MTV1
MTV2
SR2 TV BRATISLAVA

később, a 80-as évek végén lett a Szovjet Tv, utána meg a kábelezésnél jött a Sky-Super-TV5...bahh, egész nap azt bámultam :)

Elküldve: 2004. 07. 26. 20:45

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 18:18

Emékeztek a 'csernyenkókék' -re ???

Az de egy sz@r szín volt... :boa:

#96 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 11:30

Még emlékszem az "A" hét vs. "B" hét helyzetre. Előfordult, hogy nem tudtam felkészülni az adott órára, olyankor mindig az jött, hogy elnézést, a másik hétre készültem.
Persze akkor a tanárok többsége - már csak heccből is - elkezdett kérdezgetni a másik héten lévő óra anyagából...  :omg: :reklamacio:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#97 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 21:17

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 12:30

Még emlékszem az "A" hét vs. "B" hét helyzetre. Előfordult, hogy nem tudtam felkészülni az adott órára, olyankor mindig az jött, hogy elnézést, a másik hétre készültem.
Persze akkor a tanárok többsége - már csak heccből is - elkezdett kérdezgetni a másik héten lévő óra anyagából...  :omg: :reklamacio:

Wow, ez mint nosztalgikus elem? Haverom most hatodéves, és a hat éven keresztül végig A-B hét volt, most is az van... nekem szerencsére csak általánosban volt ilyen, utáltam is :omg:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#98 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 07:59

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. júl. 26., hétfő - 21:39

Neeem, MTV2 már réges-régóta volt, amolyan töltelékműsorokkal...emlékszem, hogy kb. 5-6 éves koromban ezek jöttek be, hogy:

MTV1
MTV2
SR2 TV BRATISLAVA

később, a 80-as évek végén lett a Szovjet Tv, utána meg a kábelezésnél jött a Sky-Super-TV5...bahh, egész nap azt bámultam :)

Super channel, szombat reggel 6kor G.I.Joe!!!
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#99 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 09:02

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 7:59

ugyanez délután,16 vagy 17 órától DJ Cat show benne ugyanez az alapmű :D sok klasszikussal egyetemben../Mask, Inspector Gadget,Transformers,Dennis etc etc/

és ha ez a müsor lement utána egész nap Eurosport...... :)

#100 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 05:57

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 7:59

:up:
Korán reggel a húgommal már ott ültünk a tévé előtt, néztük sorban a rajzfilmeket a Super Channelen, GI Joe volt a kedvenc, de persze a többit is néztük. Aztán amikor vége lett, akkor elő a C64-et és órákig játszottunk egymás ellen... Nálunk is bejött az ORF, meg a Horvát TV, feliratos magyar rajzfilmekkel.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó