Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. aug. 4., szerda - 17:20
Éppen rakok össze egy lapot. Az a kérdésem, hogy ezt a csatlakozót most így kell bedugni, vagy fordítva?
És a széles lapos kábel kék végét vagy a szürkét kell a lap alsó szélén levő csatlakozóba dugni?
Azt is írjátok meg létszi, hogy, hogy kell a proccra bordát rátenni? Ugye a ventillárot az alaplapra kell rádugni? És ha túl hangos, akkor nembaj, ha nem dugom fel?
huhh.
én kérek elnézést.
ez most miből jött le? :confused:
azt írtam: mindegy. kit érdekel, ha nem világítanak a ledek?
- ezt azért szúrtam be az előző kérdésem mögé: h senkinek nem kell foglalkoznia a témával, a ledek világítása nem nélkülözhetetlen a működéshez. azért raktam fel a butakérdések topikba, mert azt gondoltam, lehet h van valamilyen szabvány a tűk elhelyezkedésére.
manualom nem volt. vki mondta h jelszó: gugli. természetes. ezt a hozzászólásom előtt kipróbáltam már. az alaplapon csak a tipusszám volt feltüntetve - kiderült h valami luckytech gyártmány - azóta megszűnt a cég - nincs termékinfó. megnéztem itt a fórumon is, de semmi technikai leírást nem találtam, kiv: h nagyon sz@r. nem vagyok hülye, csak nem tudom előszopni az ujjamból, h melyik-melyik tű - kipróbálgatni mindet meg nem volt se időm, se kedvem.
fogalmam sem volt h ez ekkora ellenérzést vált ki. azért nem írtam típust, mert gondoltam, ha vki segíteni tud és otthon van ebben: rákérdez - hát ezért volt rossz a kérdés.
nem értem h mi okozott ekkora problémát egy stornózott kérdésben.
ps: az utolsó kérdésed magas labda, de inkább nem csapom le.