HWSW Informatikai Kerekasztal: ASRock tulajdonosok klubja. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASRock tulajdonosok klubja. Értékeld a témát: -----

#1161 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 05. 15:38

A lapot viszont csak javasolni tudom.  :cool:

#1162 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 08. 11:22

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 15:38

A lapot viszont csak javasolni tudom.  :cool:

Köszi!

A lap már tuti, hogy ilyen lesz!  :respect:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1163 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 09. 17:10

Az öszvér Asrockal (NForce 4 + int. GF6100, microATX, s75) van valami különösebb nyűg?
Csak mert elég sok rémtörténetet hallottam a gyártóról, bár itt körülnézve többsége Urban Legend volt ...

(Tehát ha összerakok egy ideiglenes gépet, menni fog az integrált karesszel? És késöbb ha cserélek nem bugzik a PCIE?)
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1164 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 09. 21:48

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 17:10

Az öszvér Asrockal (NForce 4 + int. GF6100, microATX, s75) van valami különösebb nyűg?
Csak mert elég sok rémtörténetet hallottam a gyártóról, bár itt körülnézve többsége Urban Legend volt ...

(Tehát ha összerakok egy ideiglenes gépet, menni fog az integrált karesszel? És késöbb ha cserélek nem bugzik a PCIE?)

De hát pont erről beszéltem feljebb...  :rolleyes:  És FakeJack is...
Nem?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1165 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:36

Tegnap ráment pár órám, és visszalapoztam, de nem leltem pont erről szóló részt (még) ...
Azt tudom, hogy némeliyk szervizes mit állít az alaplapról, de már soxor láttam olyat, hogy valamelyik szervizes inkább f*snak minősített egy márkát mint, hogy inkább annak nyűgét és nyilait megoldja. Én konkrétan csak ennyit hallottam, hogy az integrált VGA-s alaplapban nem megy normálisan PCIE alaplap, bár úgy hiszem ez csak az ULI-s öszvérre igaz, de nem vagyok benne biztos.  :smoker:

U.I.: Viszont legalább kiderült számomra, hogy mennyire gyenge az integrál 6100-es, ezért most ATI chipsetes cuccot nézek inkább, még ha drágább is.

Szerkesztette: Inquisitor 2006. 02. 10. 11:38 -kor

#1166 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:57

Nem biztos, hogy jobban jársz vele, a VGA része nem sokkal erősebb, ráadásul ott a déli híd rendkívül gyenge, jobb esetben ULi déli hidat pakolnak rá.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

#1167 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 23:39

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 11:36

Tegnap ráment pár órám, és visszalapoztam, de nem leltem pont erről szóló részt (még) ...
Azt tudom, hogy némeliyk szervizes mit állít az alaplapról, de már soxor láttam olyat, hogy valamelyik szervizes inkább f*snak minősített egy márkát mint, hogy inkább annak nyűgét és nyilait megoldja. Én konkrétan csak ennyit hallottam, hogy az integrált VGA-s alaplapban nem megy normálisan PCIE alaplap, bár úgy hiszem ez csak az ULI-s öszvérre igaz, de nem vagyok benne biztos.  :smoker:

U.I.: Viszont legalább kiderült számomra, hogy mennyire gyenge az integrál 6100-es, ezért most ATI chipsetes cuccot nézek inkább, még ha drágább is.

De írta Fakejack, hogy jó...

Itt van a lap mellettem, ha meglesz hozzá minden, akkor rakom össze. Elsőre jónak tűnik, bár zsúfolt, rengeteg mindent raktak rá a kis mATX lapra... (volt már IS-10em és azon nem volt ennnyi minden :) )

Van a dobozon egy matrica, hogy a 6100 3dmark 03 ban 1058-at, hoz és az RS480 "csak" 1029-et... :D
Meg hát nagyban hírdeti a SM3-at, ami egy lol (még a 6800GT-n is visszavesz jelentősen).

Majd beszámolok róla!

Üdv!

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 11. 03:21

Idézet: Charles - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 23:39

De írta Fakejack, hogy jó...

Itt van a lap mellettem, ha meglesz hozzá minden, akkor rakom össze. Elsőre jónak tűnik, bár zsúfolt, rengeteg mindent raktak rá a kis mATX lapra... (volt már IS-10em és azon nem volt ennnyi minden :) )

Van a dobozon egy matrica, hogy a 6100 3dmark 03 ban 1058-at, hoz és az RS480 "csak" 1029-et... :D
Meg hát nagyban hírdeti a SM3-at, ami egy lol (még a 6800GT-n is visszavesz jelentősen).

Majd beszámolok róla!

Üdv!

nekem a megjelenés hetében volt egy 2hétig tesztelésre. az integrált vga olyan gf4mx440 szintü, a ti4200-nél jóval gyengébb, viszont olcsó lap, ha vga-t cserélsz és nincs meg a másik akkor bőven jó arra a pár napra az integrált, ha lenne rajta tv-out megtartottam volna, de így nem kellett, viszont lehet újra benevezek egyre. van már tuning bios 360FSB-ig is bírja vele, jó kis lap.

#1169 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 10:41

Idézet: zotyesz - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 12:57

Nem biztos, hogy jobban jársz vele, a VGA része nem sokkal erősebb, ráadásul ott a déli híd rendkívül gyenge, jobb esetben ULi déli hidat pakolnak rá.

Hááát, ha valaki ugyanilyen paraméterekel tud ajánlani integrált VGA néküli verziót, persze mégólcsobban ;)
Úgy se azt használnánk benne, az ATI déli hídjáról meg hallottam már.

#1170 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 13:51

Idézet: diegho - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 3:21

nekem a megjelenés hetében volt egy 2hétig tesztelésre. az integrált vga olyan gf4mx440 szintü, a ti4200-nél jóval gyengébb, viszont olcsó lap, ha vga-t cserélsz és nincs meg a másik akkor bőven jó arra a pár napra az integrált, ha lenne rajta tv-out megtartottam volna, de így nem kellett, viszont lehet újra benevezek egyre. van már tuning bios 360FSB-ig is bírja vele, jó kis lap.

Értem.

Nem magamnak lesz!

A 6100 csak szükségmegoldás, de van hozzá már egy Pci-e 6600Gt, tehát nem lesz gond.

Holnap ha meglesz a proci is, összerakom.

Üdv!

#1171 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 15:43

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 17:10

Nincs vele semmi nyűg. Első indításkor volt egy kis bibi, mivel a biosa halott volt. De még aznap (szombaton! :D ) orvosolták a dolgot (újraírták a biost) a nagykerben. Azóta tökéletes! Kékhalál, fagyás nem volt, a rendszer sebessége jó!
6100 nem egy nagy szám, bár én most azzal használom, igaz nem vagyok gamer (de legalább csend van). Anno 6600al használtam (amíg el nem adtam), az is teljeen stabilan működött vele (pedig Inno volt :Đ ).

Tuningbios merre található?  :think:

#1172 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 16:19

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 15:43

Nincs vele semmi nyűg. Első indításkor volt egy kis bibi, mivel a biosa halott volt. De még aznap (szombaton! :D ) orvosolták a dolgot (újraírták a biost) a nagykerben. Azóta tökéletes! Kékhalál, fagyás nem volt, a rendszer sebessége jó!
6100 nem egy nagy szám, bár én most azzal használom, igaz nem vagyok gamer (de legalább csend van). Anno 6600al használtam (amíg el nem adtam), az is teljeen stabilan működött vele (pedig Inno volt :Đ ).

Tuningbios merre található?  :think:

Halott?  :eek:

Remélem nálam nem lesz ez... Amit megtudtam infót, hogy az F2-vel kell belépni a BIOS-ba...
Remélhetőleg az újabb 1.6-os van már fenn rajta. Asszem ezzel több a tuning lehetőség is.

Üdv!

#1173 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 18:34

Haj, ezt beszívtam...

Vettem egy GT Igloo 7300 Light-ot a lapra... De NEM tudom rászerelni a hülye műanyag keret miatt...

MI EZ?  :reklamacio:

A régebbi Arctic Cooling Freezer 64-emhez adtak ilyen keretet és azt vissza tudom kérni (most a ACF64Pro-hoz nem adtak és a régit már elajándékoztam), lehet, hogy az kell rá?

És aki nem tud erről? Vagy csak a S754-en van ilyen furcsa keret?

Üdv!

#1174 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 19:35

Nekem a gyári AMD hűtő simán ráment...  :think:
Sokan azt mondják, hogy a külső keret olyan, mint a P4-é, de passz... olyanom nem volt.

#1175 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 19:37

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 19:35

Nekem a gyári AMD hűtő simán ráment...  :think:
Sokan azt mondják, hogy a külső keret olyan, mint a P4-é, de passz... olyanom nem volt.

Valóban olyan! A régebbi, IS-10 en volt ilyen... a 4 lyukba mentek a Zalman fém rudacskái...

Úgy látszik ez ilyen... Szerzek hozzá más keretet, szerencsére lesz.

Üdv!

#1176 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 15. 00:04

Na kicseréltük a keretet, jól ráment.

Tudsz a lap és Hynix D43 DDR400 ram közötti inkompatibilitásról? Nem ment vele... mind1, vissza tudom cserélni és vesz a barátom másik ramot... (Samsungot v. Kingmaxot)

De ez a ram elvileg egy Asus NF4 SLI ben ment előtte... Igaz a párja halt be ott...

Üdv!

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 15. 14:59

Idézet: Charles - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 0:04

Na kicseréltük a keretet, jól ráment.

Tudsz a lap és Hynix D43 DDR400 ram közötti inkompatibilitásról? Nem ment vele... mind1, vissza tudom cserélni és vesz a barátom másik ramot... (Samsungot v. Kingmaxot)

De ez a ram elvileg egy Asus NF4 SLI ben ment előtte... Igaz a párja halt be ott...

Üdv!

hynix d43 és a64 együtt halott ügy! a lapok 90%-ában vagy nem megy vagy hibázik. szóval irány venni normális ramokat.

#1178 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 15:31

Idézet: diegho - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 14:59

hynix d43 és a64 együtt halott ügy! a lapok 90%-ában vagy nem megy vagy hibázik. szóval irány venni normális ramokat.

Kösz!!!

Én is mintha olvastam volna valahol, hogy A64-hez keresett ramot, de Hynixet nem... (d43at).

Más ram lesz hozzá...

Üdv!

#1179 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 15:40

Mivel - ha jól látom - nem tuningbajnokságra készülsz, a Samsung jó választás lehet. Nekem két darab -egymástól picit különböző -  512/400-as modul megy benne hiba nélkül. A memóriakompatibilitást meg nem a csipszet, hanem a proci határozza meg, lásd prociba integrált memóvezérlő.

#1180 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 15:44

Nanya és Elixir is megy tudtommal.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.