Idézet: Dark - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 8:50
Bár olvastam a topikot, de véleményt szeretnék kérni az Asrock 939Dual-SATA2 alaplapról.
Az aláírásomban ott van a konfigom és gondolkodtam, hogy a Tbred+KT333 kombinációt lecserélem egy ilyen lapra és egy A64-re.
1. A memóriáimat megtartom - de kérdés, hogy a 2x256 ddr333 és az 1x512 ddr400 megy-e benne majd (gondolom a dual működés nem, de egy kis cserével a 2x256 helyett 1x512 ddr333-at tudok varázsolni egy másik masinából) - szóval van-e gondja a ramokkal? Nagy teljesítményvesztés, ha a ramok 333-on mennek és nem 400-on (mégha a legkisebb a64-et nézzük is)?
2. Illetve most az agp-s gurut tenném bele, később meg egy pci-e kártyát, ha ez utóbbi elhunyna. Szóval agp-pci-e fronton, illetve ati-nvidia szempontból van-e valami, amire háklis.
3. Sok pci kártyám van, 1 hang a winhez, 1 hang a linuxhoz (alaplapikat nem kedvelem, bár nem hallottam még azt a típust ami ezen van, a win-es kártyának meg nincs linux drivere), a pctv tunerkártya - ezzel a 3 pci meg is telt, hálókártyának ott az integrált...
Szóval pár szóval véleményezzétek a lapot a 3 kérdésre.
Köszönöm.
Nem hiszem h lenne vele bármi gondod is. Nekem a 7900gt elött egy 9800xt volt benne, egyikkel sem volt gond sosem.

Súgó
A téma zárva.