HWSW Informatikai Kerekasztal: Tom's hardware - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tom's hardware Prok és kontrák ezerrel Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 25. 20:42

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 21:33

Sokkal inkább tom tesztelje és "barkácsolja" össze azt a tuning AMDt, ami vizhűtéssel majd az a gépet működteti, amin öreg korodra egyszerre fut a lélegeztető gépedet működtető program a rákos feleséged gyógyszeradagolójával és a mongolidióta gyereked ketrecét nyitogató elektronika vezérlése.

mint, vagy minthogy?  :confused:
42

#42 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 26. 02:04

Vannak jó videói, a vízhűtéses (is) tetszik. Az oldallal kapcsolatban már negatívabb a kép. Meglehetősen érdekes módon válogatják össze a tesztjeiket. Én kissé(?) :)  Intelpártinak érzem Tombátyót.  :) Ha már így a jövőbe szeretne mutatni, nem értem miért 1999-es játékokkal tesztel a mai napig (Quake3, stb.) Jó, tudom sok játék épül erre a motorra, de akkor is eljár felete az idő.
De hogy nyomatékosítsak:
Nézzétek meg elkőször a Celeron tesztjét. Végig szintetikus progikkal teszteli, sehol semmi komolyabb progi, egy fia játék nincs  alistán. Így nekem, ha a grafikonok alapján ítélnék, kb. 5-10% diferencia jönne ki, és ezt a teszt végén le is írják. Utána nézzétek meg a 65CPU összehasonlítása című cikket.
Teljesen más eredmények, és a Celeron iszonyatosan csúfosan szerepel. De hát ennyit ér az a havi X dollár, amit tombátyónak Otellini ad, hogy jobban el tudja adni a zsugáit. ;)

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó