Ugyanaz a történet, mondom, csak a szereplők, a helyszín és pár apróság más. Balfék rendőr (még a vezetés is ugyanúgy megy neki), tökös taxis. A film végi lezárt autópályás üldözés meg a megszólalásig ugyanaz. Ezért áldom ennyire a forgatókönyv író nevét.
Taxi (USA)
Elküldve: 2004. 06. 24. 22:31
meg a merci helyett bmw. mondjuk a piros abban is durva. meg a peugeot helyett ford mustang vagy mi.
de már most kijelentem, meg fogom nézni. és ha meglesz nekem is, a taxi filmek mellett lesz a polcon, hogy időnként megnézzem, és újra rádöbbenjek, mennyire szeretem a francia filmeket
szerk.: hoppá mit találtam:
sokat fizethettek neki ezért...
de már most kijelentem, meg fogom nézni. és ha meglesz nekem is, a taxi filmek mellett lesz a polcon, hogy időnként megnézzem, és újra rádöbbenjek, mennyire szeretem a francia filmeket
Idézet
Produced by
Luc Besson .... producer
Luc Besson .... producer
Szerkesztette: freeone 2004. 06. 24. 22:36 -kor
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 06. 24. 23:40
Idézet: freeone - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 23:31
Idézet
Produced by
Luc Besson .... producer
Luc Besson .... producer
Szerintem tévedésben vagy. A producer az a személy, aki megfinanszírozza a filmet, hogy pénzt csináljon belőle.
Tehát egy francia csinálta meg saját filmjét Amerikában. A második bőr.
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.
Elküldve: 2004. 06. 25. 07:52
Kedves mindenki, van filmes topic (pl a Filmajánló), kéném ott folytatni a témát. Ezt itt zárom.
Üdv: Drummaster
Üdv: Drummaster

Súgó
A téma zárva.