Rendezzunk HWSW találkozót Ahol te is ott lehetsz!
Elküldve: 2004. 07. 31. 19:20
Nem nagy a lelkesedes!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 07. 31. 19:59
Ilyesmi sosem szokott mukodni. Mar mondtam.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 08. 14. 11:09
Hátha most...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 08. 14. 13:04
szóljatok ha lesz valami
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2004. 08. 21. 12:13
majd szolunk
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Elküldve: 2004. 08. 21. 19:43
Idézet: leslie - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 20:59
Ilyesmi sosem szokott mukodni. Mar mondtam. 
Yááááj, már megint kezded!
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Elküldve: 2005. 07. 05. 20:00
Idézet: Wyco - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 21:10
Na ha a másik topikban felmerult már akkor csináljuk nagyban.
Pesten kellene egy találkozot szervezni ,valakinél, vagy vmi tömeghelyen (sörözö
)
No?
Pesten kellene egy találkozot szervezni ,valakinél, vagy vmi tömeghelyen (sörözö
No?
No?

Súgó
A téma zárva.