Vegas Video tippek és trükkök meg miegymás
Elküldve: 2005. 11. 17. 18:48
Én ezt a programot használtam először a videóvágók közül, bejött. Nekem tökéletes, mindent meg tudtam csinálni vele, amit akartam.
Minden gyártónál van jó és rossz termék. Ugyanígy a Sony-nál is. Miért van előítéleted vele kapcsolatban?
Elküldve: 2005. 11. 18. 11:42
És az is érdekelne, hogy hogyan lehet belassítani a film egy részletét.?
Elküldve: 2005. 11. 18. 22:55
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 11:42
És az is érdekelne, hogy hogyan lehet belassítani a film egy részletét.?
Sebesség a velocity, itt külön Clip-ként kell lennie annak a résznek aminek a sebességét szeretnéd állítani. Engedélyezni a velocity-t aztán a clip tetejére mutatsz majd a csíkot lehúzod.
Az a flash effekt az milyen? Nincs most előttem a vegas.
Elküldve: 2005. 11. 19. 08:04
Idézet: Fresi - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 22:55
Az a flash effekt az milyen? Nincs most előttem a vegas.
Mi az a clip? sáv?
Itt van a flash:
Csatolt fájl:
-
flash.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2005. 11. 19. 10:29

Az flash effektet, pedig csak 2 clip váltására tudod betenni, de annak a hosszát az egész klipre beállítod.
Szerkesztette: Fresi 2005. 11. 19. 10:31 -kor
Elküldve: 2006. 05. 02. 16:51
Lehet-e vegasban olyat csinálni, hogy a filmben szereplő személy arcát kicserélem egy képen szereplő más személy arcára?
Elküldve: 2006. 05. 06. 11:00
Látom, hogy korábban voltak itt hozzáértők. Hátha visszajönnek egy percre.
Nem jövök rá, hogy a Vegas 6.0-ban hogyan lehet vágólapra tenni egy-egy snittet és onnan új fájlban megnyitni. Pl. ctrl x vagy ctrl c; és ctrl v kombináció nem működik. Hogyan kell????
Segítség!!!!!
Köszönöm. W. A. Lacky
Elküldve: 2006. 05. 06. 11:35
Idézet: pokolgeplc - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 17:51
Ilyet még sohasem csináltam. De az biztos, hogy valamilyen maszkot kell használni. Vegas manualjának idevonatkozó részét olvasd el. Majd reportolj, hogy mire jutottál.
Idézet: W. A. Lacky - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:00
Ctrl-c, v, x billentyűkombinációknak működniük kell. Ezen a képen is látszik, hogy az van alapból megadva. Egyéni bill-kombiációknál nincs véletlenül ez elállítva?
Elküldve: 2006. 05. 06. 11:49
A vágólapra helyezés működik, de utána a beillesztés már nem aktív.
Azt akartam, hogy egy túl hosszú video végét levágtam és a levágott rész egy új fájlban akartam rögzíteni.
Bezártam a vágottat, megnyitottam az új, tök üres video- és audiotrekket és itt nem működik a beillesztés opcio ????
Elküldve: 2006. 05. 06. 12:12
Idézet: W. A. Lacky - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:49
A vágólapra helyezés működik, de utána a beillesztés már nem aktív.
Azt akartam, hogy egy túl hosszú video végét levágtam és a levágott rész egy új fájlban akartam rögzíteni.
Bezártam a vágottat, megnyitottam az új, tök üres video- és audiotrekket és itt nem működik a beillesztés opcio ????
Próbáld meg, hogy nem zárod be az eredeti ablakot. Hanem elindítod még egy példányban a vegas-t és ott szúrod be.
Amikor bezártad az eredetit valószínűleg törlődött a vágólapon lévő információ.
Elküldve: 2006. 05. 06. 12:24
Idézet: Fresi - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:12
Ok.
Ez jó ötletnek tűnik. Ki fogom próbálni.
Köszönöm a segítséget!!!!!!
Elküldve: 2006. 05. 07. 07:45
Idézet: Fresi - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:12
Igen, ez a megoldás.
Köszönöm a segítséget.
Sok kérdésem volna még, de nem akarok senkit fárasztani a tapasztalatlanságommal. De azért egyet mégis: ha MPEG-ben szeretnék renderelni, nem enged, csak valami regisztráció után. Nem lehet ezen valahogy segíteni?
Elküldve: 2006. 05. 23. 17:51
Én is kezdem nagyon megkedvelni ezt a szuper programot, bár bánatom hogy a Hollywood FX-et nem tudom használni vele... Esküvők elején szoktam használni a HFX-et pár váltáskor de a Vegasban nem ismerek olyan módszert amivel importálni lehetne az áttűnések közé őket.
Ismer valaki erre megoldást?
Más. Ha spliteltem/vágtam a jelenetet, de valamilyen okból újra egyesítenem kell, akkor mi a teendő? Ha groupolom, akkor ugyan együtt kezeli, de nem egyesíti újra.
Van valamilyen megbízható vas a Vegas alá? Jó lenne hardwares MPG2 export, mert a Dual P4 is elég sokat szüttyög a Mainconcept-tel
Előre is köszönöm!

Súgó
A téma zárva.