Szerkesztette: Mumia 2004. 08. 16. 08:18 -kor
Mit takar nálunk a teljeskörű garancia fogalma? Avagy tisztába kellene tenni...
Elküldve: 2004. 08. 16. 08:18
Elküldve: 2004. 08. 16. 09:14
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 9:18
Erre valóban megvan minden esély!

Elküldve: 2004. 08. 16. 15:04

Elküldve: 2004. 08. 18. 10:37
Ez az egesz szekemberes historia azert alakult ki "valoszinuleg", mert voltak egyes vegfelhasznalok akik "majd en osszerakom" alapon vasaroltak meg alkatreszeiket innen onnan.
Es persze mivel csak egy procit vagy alaplapot vagy egyebet veszel mindenhol, altalaban nem tudsz meggyozodni arrol hogy az alkatreszed mukodokepes-e. Ha megsem az es viszed vissza,akkor a kereskedonek is csak dolga van vele ezert egyszerubb azt mondani, biztos rosszul raktad ossze azert nem megy. (10 esetbol 7-ben igaza van a kereskedonek, sajat tapasztalat)
Innentol kezdve inkabb odairjak hogy csak szakember szerelte alkatreszekre gariznak.
Sot legjobban azt szeretik, ha mindent naluk veszel meg, vagy legalabb ahol a fo alkatreszeket veszed oda viszed osszerakatni a cuccot, es altalaban keszsegesen kiprobaljak neked, hogy mikor hazaviszed ne legyen mar semmi problema. Vagy meg naluk deruljon ki ha valamivel van, mert akkor neked is meg maguknak is sok idot sporolnak. (kereskedonek is egyszerubb garit ervenyesiteni nagykernel rovid idon (3nap) belul, mintha vevo elviszi, kiprobalja, nem megy, kiserletezik, meg mindig nem megy, visszavisz minden cuccot oda ahol vette (4-5 uzlet) es mire kiderul mi volt rosz, mar varhat ra 2 hetet hogy kicsereljek neki, mikor mindez kiderulhetett volna vasarlaskor)
Felreertes ne essek, nem akarom vedeni a kereskedoket, de valahol igazuk van...
voltam, vagyok, talán leszek is
Elküldve: 2004. 08. 18. 13:01
Elküldve: 2004. 08. 18. 13:30
Ha körülnéztek, nagyon sok olyan termék található a piacon, amely kizárólag szakemberrel szereltethető be (pl. villanybojler, gáztűzhely), így garantálható egyrészt a termék szakszerű üzembehelyezése, másrészt az emberi élet védelme (hiába látta Pistike ezerszer, melyik drót milyen színú, anyukáját simán megöli az áram fürdés közben).
Sajnos nálunk azonban mindenki ért a gépösszeszereléshez, ugyanúgy, mint a focihoz...
Hogy ki számít szakembernek? Nagyon egyszerű: akinek megfelelő végzettséget igazoló bizonyítványa van, cég esetén pedig megfelelő tevékenységi körnek kell szerepelni a cég alapító okiratában (társasági szerződés, stb). Utóbbinál ne azt figyeld, hogy X üzlet boltjában Kovács József szerelte be, hanem X cég alkalmazottja. Onnantól X cég felelőssége, hogy olyan embert alkalmazzon e célra, aki valóban ért is hozzá.
Amúgy én tavaly vettem az Electro Worldben Sony autós CD-t, olcsón, és kaptam mellé egy utalványt, amely díjmentes beszerelést biztosított egyes szakműhelyekben. Sőt, jut eszembe, a Media Marktban is ingyenes.
Elküldve: 2004. 08. 18. 17:35
A legtöbb baj a barbároknál abból az amugy a hozzáértők által használt frázisból ered, hogy ha minden kötél szakad, vedd elő a leirást. Namost aki már 600 gépet rakott össze, az nem szőrözik a leirással, max az előlap ledjeinek bekötésénél, de conan ugye azt hiszi, há ez egyértelmű, aztán meg győz a nyers erő a ram meg a proci felett....
Elküldve: 2004. 08. 18. 19:23
Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 18:35
Végül is ugyanott vagyunk, mintha 100-ért kapnád a klímát és ingyen szerelnék fel... welcome to the West

Elküldve: 2004. 09. 11. 05:35

Elküldve: 2004. 09. 11. 16:07
Elküldve: 2004. 09. 11. 20:51
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu