HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#81 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 10:38

Idézet: -=M@X[treme

=-,2004. dec. 7., kedd - 6:24]Közbe meglett a dolog, mégis a kötélen kellett lemászni.
1szer meghaltam ha leugrottam róla, másszodszor pedig nem :confused:
Érti ezt a fene.. :think:

Nagyon súlyos vagy.. :D  Mindig a legegyszerűbb megoldást válaszd és akkor nem lesz elakadás.. ;)
Nekem az első pálya alapján nagyon nem jött be a játék, valahogy az előző rész "bájos" világát vártam.. aztán második pályán (ajánlott az easy fokozat ha szórakozni akarsz és nem kínlódni mert a főellenfelekkel nem egyszerű elbánni..) újra rátaláltam arra amit az előző részben szerettem.. magasbanmászkálósugrálóstériszonyos.. szerintem..  :lollypop:  elsőre nem tetszett a graf sem.. de aztán jött a Babiloni függőkert én meg csak sétálgattam, sétálgattam.. :D  a zenét ki kell kapcsolni!! Nálam 1600-ban minden full 8xAF száguld.. az AA-t nem érdemes bekapcsolni mert nem használja.. legalábbis nálam nem volt látható különbség.. meg amúgy is olyan a kép mint egy kicsit ködös "álom"..   :lollypop:  Az előző résszel ellentétben ez nem játszható jól bill-en (vagy csak nem tudtam beállítani jól :rolleyes: ), én azzal próbáltam elsőre és kínlódás volt.. viszont analóg karos gamepad-al nagyon zsír.. (a konzolok miatt ugye..) A harcrendszert is jó irányba vitték, olyan lefejezéseket lehet csinálni, hogy öröm nézni :evil2: 
Figyelem aki letette az első pálya végén és szerette az előző részt annak azt mondom easy fokozat és ugorjon neki mégegyszer mert q*vajó a játék!!  ;)

Szerkesztette: VAZUL 2004. 12. 07. 10:47 -kor

#82 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 10:44

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 7:48

Azt a főcsajt nemtom megöni(tudod akii van az intróban mikor jön az a hajó...(jó a segge) :) ) valahogy mindíg kinyír. De majd próbálkozok vele 1x.

Maradj ütéstávon kívül és az ugrás+kétszer elsődleges "tűz" gomb kombóval kényelmesen.. egy kicsit püfölni kell de később sem lesz könnyebb.. :D 

#83 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:31

Idézet: VAZUL - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 9:38

Figyelem aki letette az első pálya végén és szerette az előző részt annak azt mondom easy fokozat és ugorjon neki mégegyszer mert q*vajó a játék!!  ;)

Jól van, akkor kap még 1 esélyt, de szigorúan ízi fokozaton!  :respect:
Konfig: E8200 | P5K | 8800GT | 2GB-DDR2
AO: Winetou, Ryannon [frozen]

#84 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 11:55

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 12:31

Jól van, akkor kap még 1 esélyt, de szigorúan ízi fokozaton!  :respect:

Kíváncsi leszek ha átvergődtél a kezdeti nehézségeken mennyire "kap el" a játék.. :D

#85 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 13:30

Idézet: VAZUL - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 10:55

Kíváncsi leszek ha átvergődtél a kezdeti nehézségeken mennyire "kap el" a játék.. :D

Kész befejeztem! :mad: EASY!! fokozaton kb. hatodjára vert le 4db ugrálós csajszi...
Nekem nem hiányzik, hogy szétverjem a billentyűzetet, egeret stb :( (Már tényleg ott tartok)
Az első részt kétszer toltam végig normalom minden nehézség nélkül, erre ez a fos meg megszívat az elején... :reklamacio: (mi lesz akkor a vége felé?? :eek:)
Kíváncsi vagyok meddig bírja egy "hétköznapi" játékos idegekkel - szerintem az első,hajós, főqrvás résznél nem hiszem, hogy tovább... szerintem :D

#86 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:30

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:30

Kész befejeztem! :mad: EASY!! fokozaton kb. hatodjára vert le 4db ugrálós csajszi...
Nekem nem hiányzik, hogy szétverjem a billentyűzetet, egeret stb :( (Már tényleg ott tartok)
Az első részt kétszer toltam végig normalom minden nehézség nélkül, erre ez a fos meg megszívat az elején... :reklamacio: (mi lesz akkor a vége felé?? :eek:)
Kíváncsi vagyok meddig bírja egy "hétköznapi" játékos idegekkel - szerintem az első,hajós, főqrvás résznél nem hiszem, hogy tovább... szerintem :D

Sajnos gamepad-al tényleg könnyebb.. :rolleyes: de azért azzal sem egy sétagalopp.. amúgy minden ellennek megvan a gyengéje amivel könnyebben le lehet nyomni.. érdemes a kombókkal kísérletezni.. ;) mondjuk biztos használod  csak a biztonság kedvéért írom, fontos, hogy legyen nálad még egy fegyver mert akkor sokkal hatékonyabb a "harcod".. a csajok ellen mindenképpen.. ;) ha így sem megy akkor tényleg nem tudok segíteni.. :( 

#87 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:47

Idézet: VAZUL - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:30

fontos, hogy legyen nálad még egy fegyver mert akkor sokkal hatékonyabb a "harcod"

Persze, hogy kétkezes harccal nyomultam! :D
Már mind1, mert uninstall-tam a cuccost...
Alapból nyomába sem ér az első résznek, sem hangulatilag, sem audio, sem játékmenet terén. :(
Olyan, mintha a fejlesztő gyerekek összedobáltak volna vmi sz@rt az első rész sikerén felbuzdulva, úgyis megveszi a paraszt jelszóval! És erre még rájön az easy fokozaton is izzasztó játékmenet... :mad: (pedig nem vagyok egy béna gyerek elhiheted)
Lehet kontrollerrel tényleg egyszerűbb az irányítás, bár speciel azzal pont nem volt semmi bajom, mert ezen a téren ugyanolyan, mint az 1. rész.
Nah, lehet egyszer még előveszem, ha lesz kedvem szenvedni vele... (bár erősen kétlem)

További jó játékot azoknak akiket ezek a hibák nem riasztanak el, részemről ennyi!

#88 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:09

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 15:47

Alapból nyomába sem ér az első résznek, sem hangulatilag, sem audio, sem játékmenet terén. :(
Olyan, mintha a fejlesztő gyerekek összedobáltak volna vmi sz@rt az első rész sikerén felbuzdulva, úgyis megveszi a paraszt jelszóval! És erre még rájön az easy fokozaton is izzasztó játékmenet... :mad: (pedig nem vagyok egy béna gyerek elhiheted)
Lehet kontrollerrel tényleg egyszerűbb az irányítás, bár speciel azzal pont nem volt semmi bajom, mert ezen a téren ugyanolyan, mint az 1. rész.
Nah, lehet egyszer még előveszem, ha lesz kedvem szenvedni vele... (bár erősen kétlem)

További jó játékot azoknak akiket ezek a hibák nem riasztanak el, részemről ennyi!

Megmondom őszintén az első benyomásaim nekem is ezek voltak.. :D  "mit képzelnek ezek a szarjankók, hogy így kibabrálnak velem.."  de erőt vettem magamon és elkezdtem egy picit nem erőből megoldani a feladatot mert ugye hercegünk nem egy terminátor hanem csak egy akrobata és ez a harci stílusát is meghatározza.. ;) Nálam az akciókat aláfestő zenén kívül nincs bajom a zenével de inkább lehalkítottam.. szerintem a többi hang rendben van nagyon.. Hangulatilag szerintem nem rontották el, mondom nekem sem tetszett elsőre sőt.. de aztán.. khmm.. megváltozott a véleményem.. :D  voltak olyan pályák, hogy megint csak keresgéltem az állam.. :D  és ez még csak a kezdet.. :respect:

#89 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:42

Hát én nagyon balfasz vagyok! Sehogyse sikerül azt az elsőharcot lebnyolítani... :D
macbook air 2014

#90 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:44

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 17:42

Hát én nagyon balfasz vagyok! Sehogyse sikerül azt az elsőharcot lebnyolítani... :D

óóó akkor mitszóljak én?
10 perc játék, 2 nap elakadás.. :D
Látszik hogy nem szoktam hozzá az ilyen stílusú játékokhoz. :)

#91 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:06

Engem csak az idegesít benne, hogy vannak olyan helyek, ahova simán visszaenged, én hülye azt hiszem, hogy jó fele megyek, majd 15 perc akrobatika után meg kiderül, hogy rossz fele mentem, persze azon a részen pl keresztül lehet menni a falon, mert már egyszer egy triggel kioldotta a falleomlást, de amikor visszamegyek, a textura megint rajta feszül... :eek:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#92 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:07

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 17:44

óóó akkor mitszóljak én?
10 perc játék, 2 nap elakadás.. :D
Látszik hogy nem szoktam hozzá az ilyen stílusú játékokhoz. :)

De én az elsőt is végig nyomtam... :( Na mindegy. Ebből uninstall lesz. Most nem tom mivel jáccak. FlatOut vagy HL2....  :think:
HL2 :D
macbook air 2014

#93 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:10

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 18:07

De én az elsőt is végig nyomtam... :( Na mindegy. Ebből uninstall lesz. Most nem tom mivel jáccak. FlatOut vagy HL2....  :think:
HL2 :D

hátőőőő.. :think: HL2  :D Sajna én már végeztem vele.  :(
Én nem nyomtam végig az első Pop-ot sem.. :(  Valahogy nem jött be. 10 per után uninstall lett a vége..

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 07. 18:13 -kor

#94 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:23

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 18:10

hátőőőő.. :think: HL2  :D Sajna én már végeztem vele.  :(
Én nem nyomtam végig az első Pop-ot sem.. :(  Valahogy nem jött be. 10 per után uninstall lett a vége..

Te tod... :D Pedig az jó volt.
macbook air 2014

#95 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:22

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:30

(...)

Korábban VAZUL megemlítette, mindenkinek megvan a gyengéje. Én ehelyett azt mondanám, hogy minden ellenfélnél megvan az a technika, amit nem szabad használni, ha túl akarod élni.
Az ugrálós csajszinál nem szabad ugrálni (az egykezes, ellenfél megragadásán [E] alapuló módszer viszont hatásos). A csinostomporú vadul vagdalkozó néni ellen pedig hosszú kombókat nem érdemes használni, egyszerúen védekezve kivárod, amíg kitombolja magát, utána ütsz rajta két duplát, és visszavonulsz. A klisé kialakulni látszik: az ellenfeleket az általuk használt technika ellentétével érdemes támadni. Utólag logikus, csakhogy az ember nem gondol arra, hogy a fejlesztők így tervezték. plusz egy csillag tőlem. Nekem bejött, bár tényleg nem olyan a hangulata, mint az előző részé volt. Az eredetit pedig meg sem említem, nem tudom, hogy vagyunk-e itt tíznél többen, akik emlékszünk rá.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#96 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:36

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:30

...főqrvás résznél nem hiszem, hogy tovább... szerintem :D

Jól tippeltél...  :mad:

Game+CDképek = SHIFT+DELETE
elegem van az ilyen játékokból... örökre.  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
macbook air 2014

#97 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:40

Érdekes hogy nekem meg pont a harcok nem okoznak semmiféle gondot/nehézséget.. :think:  Pedig bill-el nyomom.
Viszont ahogy VAZUL fogalmazott: a 'magasbanmászkálósugrálóstériszonyos.. szerintem..' részek már anál inkább.. :D

#98 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:58

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 21:40

Érdekes hogy nekem meg pont a harcok nem okoznak semmiféle gondot/nehézséget.. :think:  Pedig bill-el nyomom.
Viszont ahogy VAZUL fogalmazott: a 'magasbanmászkálósugrálóstériszonyos.. szerintem..' részek már anál inkább.. :D

olyan az irányítás és a kamera, mint az első részben?

#99 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 22:05

Mondjuk én azzal mint említettem nem sokat játszottam, de emlékeim szerint igen. :)

#100 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 22:11

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 22:05

Mondjuk én azzal mint említettem nem sokat játszottam, de emlékeim szerint igen. :)

jah bocs...
és miért nem?
az is nagyon ott volt a szeren! ;)

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7