HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1261 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 29. 22:55

részemről meggyőztél! az illesztőprogram hiányra nem tudsz valami megoldást? már csak ez az egy problémánk van... amúgy minden frankó  :respect:

#1262 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:04

Idézet: Basic - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 10:46

Nem igazán hiszünk/bízunk az ilyen ingyenes megoldásokban. A termék amúgy is csak natívan támogatja a 64bites rendszert. Valójában nem 64bites alkalmazás.

Viszont! A nagy problémánk: CANON CanoScan LiDE 25 - nics hozzá x64 alá driver! Már fél napja azt keresem, már a Canonnak is írtam emilt, de semmi...
:rolleyes:

Nálunk Canon Lide20 van, és ahhoz sincs driver a emgoldás az, hogy a másik gépen amin szintén legális XP van, csak az 32 bites azon használjuk a scannert, meg az epson c nyomtatót is.

#1263 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:06

[quote name='Basic' date='2006. júl. 28., péntek - 11:05'] JA és erre nincs is megoldás? [/quote]
De kiadták a legújabb Daemon tools-t ami már a frissített drivert tartalmazza, és azzal megy...
[quote name='"http://www.daemon-tools.cc/dtcc/announcements.php"']New SPTD-driver 1.25 Released
Dear Community,

we updated latest DaemonTools (V4.0.3) with latest available SPTD-Driver (V1.25)!

The new SPTD fixes several critical issues, a problem with McAfee-Virus-Scan and VistaBeta2-Problems!
The X64-Version also fixes the latest issues between SPTD introduced by Microsoft-patch KB 914784

We strongly recommend to upgrade to this version, several internal changes increased (hopefully)
system-stability! To get support at our forums you MUST have latest version installed! This is to make
sure that your problems aren't caused by outdated SPTD-drivers. We apologize for any inconvenience!

To update your version without hassle in case DaemonTools V4.0.3 is already installed,
just check our "Common Problems and Solution"-forum.[/quote]

#1264 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:11

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 23:04

Nálunk Canon Lide20 van, és ahhoz sincs driver a emgoldás az, hogy a másik gépen amin szintén legális XP van, csak az 32 bites azon használjuk a scannert, meg az epson c nyomtatót is.

basszus... direkt x64-et akarunk használni... qrva stabil, gyors, és kihasználja a procit is, most egy nyomorult scenner miatt, amire nem képesek egy nyomorult illesztőprogramot írni, ezért nem tudjuk használni, sőtt megvenni az x64-et?! kár volna érte...  :reklamacio:

#1265 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:44

Idézet: Basic - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 0:11

basszus... direkt x64-et akarunk használni... qrva stabil, gyors, és kihasználja a procit is, most egy nyomorult scenner miatt, amire nem képesek egy nyomorult illesztőprogramot írni, ezért nem tudjuk használni, sőtt megvenni az x64-et?! kár volna érte...  :reklamacio:

Esetleg cseréld ki a scannert egy olyan-ra amelyiknek van 64 bites driver verziója...
Mi itthon nem filóztunk a scanner meg a nyomtató miatt ,megvettük a 64 bites XP-t, de azt nem árt tudnod, hogy amig a sima 32 bites XP-nek 128 MB a RAM requirement-je, addig a 64 bites XP-nek 512 MB. BF 2 nél meg is lehet érezni...

#1266 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:47

http://www.kepfeltoltes.hu/060728/_j-1_www...ltoltes.hu_.jpg

Neked itt a képen a tálcán az óramelletti ikon micsoda?

Hmm. nvidia chipseted alaplapod van neked is ? Legalábbis a firewall iconból nekem most kivan kapcsolva az NVidia Firewall, mert anno sokszor megszakadt a BF 2 , íy a router van meg a windows firewall, de filózom rajta, hogy az NVidia Firewall-t beteszem a Windows firewall helyére.

#1267 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:53

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 23:44

Esetleg cseréld ki a scannert egy olyan-ra amelyiknek van 64 bites driver verziója...
Mi itthon nem filóztunk a scanner meg a nyomtató miatt ,megvettük a 64 bites XP-t, de azt nem árt tudnod, hogy amig a sima 32 bites XP-nek 128 MB a RAM requirement-je, addig a 64 bites XP-nek 512 MB. BF 2 nél meg is lehet érezni...

2x512 kingston pc3200 dualban.

#1268 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:59

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 23:47

http://www.kepfeltoltes.hu/060728/_j-1_www...ltoltes.hu_.jpg

Neked itt a képen a tálcán az óramelletti ikon micsoda?

Hmm. nvidia chipseted alaplapod van neked is ? Legalábbis a firewall iconból nekem most kivan kapcsolva az NVidia Firewall, mert anno sokszor megszakadt a BF 2 , íy a router van meg a windows firewall, de filózom rajta, hogy az NVidia Firewall-t beteszem a Windows firewall helyére.

ez mh.-i gép: asus a8n-e, (sok baj van vele) athlon64 3200+, 2x512mb ram, 250gb sataII maxtor (16mb) ati x550 256mb ram. nagyvonalakban.  a chipset telepítésekor föltalepül valami nvidia tűzfal. az a vélemény hogy megbízható, jáccani bent nem jáccunk. amúgy én alapból intel párti vagyok. amin persze lehet vitatkozi. de azért egy igazi dual core-s proci 2mega l2 cash-el! hmm. az jó dolog. persze jó az amd cuccos is...  ;)

#1269 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 00:07

Idézet: Basic - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 0:53

2x512 kingston pc3200 dualban.

Az anyukám gépében, vagyis amire vette a 64 bites XP-t dualban 2 . 512MB Kingmax, most akarok venni még 1 GB-ot  jövőhónapban;)

#1270 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 00:15

Idézet: Basic - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 0:59

ez mh.-i gép: asus a8n-e, (sok baj van vele) athlon64 3200+, 2x512mb ram, 250gb sataII maxtor (16mb) ati x550 256mb ram. nagyvonalakban.  a chipset telepítésekor föltalepül valami nvidia tűzfal. az a vélemény hogy megbízható, jáccani bent nem jáccunk. amúgy én alapból intel párti vagyok. amin persze lehet vitatkozi. de azért egy igazi dual core-s proci 2mega l2 cash-el! hmm. az jó dolog. persze jó az amd cuccos is...  ;)

az mh, az a munkhahelyi rövidítése?

Egyébként Venice magos az mh gépben lévő proci?

Itt is pont AMD Athlon 64 3200+ Venice magos a proci  a nagyobbik gépben ;)
200 GB WD SATA II
Gigabyte Nvidia 6600 Silent Pipe 128 MB

Remélem 64 bites Vistara adnak ki majd rendszeresen drivereket, de most még bizonytalan kissé, hogy hogyan érdemes váltani az új oprendszerre, mert a 64 bites XP 40 000 Ft volt , postaköltséggel meg DVD-ROM-al együtt majdnem 50 000, és Vistaból nem OEM-t szeretnénk venni ,hanem dobozost ,az meg lesz 60 000 kb vagy még több, már csak azért is mert Home Premiumot szeretnénk és nem Home Basic-et. A vista meg DX 10-es VGA-val lesz a legjobb, tehát most addig nem éri meg új VGA-t venni , mert hiába ment le a 7600 GT-s GPU-k ára, elavultak, mivel ősszel itt vannak a DX 10-es kártyák ha lehet hinni a pletykáknak, bár a HWSW is megírta, hogy ekkora várják az első DirectX 10-es VGA kártyákat. Tuti, hogy az első Videó kártyák melyek a DX 10-t fogják támogatni nem lesznek valami olcsóak... arról nem is beszélve, hogy az architekturával kapcsolatos megoldásokat máshogy gondolja az ATI, és az NVidia, ja én AMD párti vagyok, Intel procis gépet is használtam már ,de AMD, és Nvidia Párti vagyok, ATI eléggé leszerepelt egy kártyával a régi gépemben...

#1271 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:49

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 0:15

az mh, az a munkhahelyi rövidítése?

Egyébként Venice magos az mh gépben lévő proci?

Itt is pont AMD Athlon 64 3200+ Venice magos a proci  a nagyobbik gépben ;)
200 GB WD SATA II
Gigabyte Nvidia 6600 Silent Pipe 128 MB

Remélem 64 bites Vistara adnak ki majd rendszeresen drivereket, de most még bizonytalan kissé, hogy hogyan érdemes váltani az új oprendszerre, mert a 64 bites XP 40 000 Ft volt , postaköltséggel meg DVD-ROM-al együtt majdnem 50 000, és Vistaból nem OEM-t szeretnénk venni ,hanem dobozost ,az meg lesz 60 000 kb vagy még több, már csak azért is mert Home Premiumot szeretnénk és nem Home Basic-et. A vista meg DX 10-es VGA-val lesz a legjobb, tehát most addig nem éri meg új VGA-t venni , mert hiába ment le a 7600 GT-s GPU-k ára, elavultak, mivel ősszel itt vannak a DX 10-es kártyák ha lehet hinni a pletykáknak, bár a HWSW is megírta, hogy ekkora várják az első DirectX 10-es VGA kártyákat. Tuti, hogy az első Videó kártyák melyek a DX 10-t fogják támogatni nem lesznek valami olcsóak... arról nem is beszélve, hogy az architekturával kapcsolatos megoldásokat máshogy gondolja az ATI, és az NVidia, ja én AMD párti vagyok, Intel procis gépet is használtam már ,de AMD, és Nvidia Párti vagyok, ATI eléggé leszerepelt egy kártyával a régi gépemben...

Jaja az MH=munkahely, úgy tudom Venice, azt tudod hogy az Ati öszeforr az Amd-vel?  :rolleyes:

#1272 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:50

És akkor mi lesz? Semmi. Lehet Amd processzor mellé Nvidia vga-t rakni 2 év mulva is.
JóSebesség

#1273 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 8:50

És akkor mi lesz? Semmi. Lehet Amd processzor mellé Nvidia vga-t rakni 2 év mulva is.

persze, mért ne lehetne, csak valszeg nagyobb előnyt fog élvezni az Ati kártya....

#1274 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:59

A processzornak nem sok köze van a vga kártya sebességéhez. Egyébként is az AMd meg az Ati ilyet nem engedhet meg magának.
JóSebesség

#1275 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 11:43

Idézet: Basic - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 9:49

Jaja az MH=munkahely, úgy tudom Venice, azt tudod hogy az Ati öszeforr az Amd-vel?  :rolleyes:

Igen, tudom, nem feltétlen jó ez így ,mert eddig mindig AMD-t vettem Nvidia kártyával, és most az ATI, mégjobban összelesz hangolva az AMD-s lapokkal, tehát az NVidia lehet csekély sebesség hátrányba kerül. Itt a CrossFire-re gondolok, hogy tovább fiomítják stb...

#1276 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 13:55

ezt ha lehet ne terjeszd.. mert enyhén szólva nem igaz. nvidia kártya is _tökéletesen_ működik ati moboban. és fordítva is...
JóSebesség

#1277 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 31. 08:47

Valaki nem tudna egy kis listát összeállítani x64 alatt működő szkenerekből?
Canon, HP, Epson ...
Lehet ócsó kategória is, a lényeg és a cél az hogy egyáltalán működjön!

#1278 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 07:28

Figyuzzatok már: ha ez egy kiemelt téma, akkor illő volna kiemelten foglalkozni a kérdésekkel, problémákkal!  :cool:

#1279 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 19:08

...újra én: a 64 bites böngészőben a flash cuccok helyet egy piros x van. qrvajó. föl kínálja 1000x is a flashplayert 9.0-át én mindig rányomok és valóban települ is. akko most mi lehet?

#1280 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 21:18

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 20:08

...újra én: a 64 bites böngészőben a flash cuccok helyet egy piros x van. qrvajó. föl kínálja 1000x is a flashplayert 9.0-át én mindig rányomok és valóban települ is. akko most mi lehet?

használj 64-es mozillát
My photos

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »