HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1721 Felhasználó inaktív   re-mod 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 17. 20:02

Sziasztok!

Windows XP Professional x64 rendszeren életre kelthető-e a 32bites XP által Creative Ensoniq PCI ES1370, ES1371, ES1373 néven futó hangkártya vagy esélytelen hozzá a driver.  A 64bites Vista kezeli-e még ezt a kártyát?

Köszi. :think:

Szerkesztette: re-mod 2009. 01. 17. 20:03 -kor

#1722 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 19. 07:44

Idézet: re-mod - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 21:02

Sziasztok!

Windows XP Professional x64 rendszeren életre kelthető-e a 32bites XP által Creative Ensoniq PCI ES1370, ES1371, ES1373 néven futó hangkártya vagy esélytelen hozzá a driver.  A 64bites Vista kezeli-e még ezt a kártyát?

Köszi. :think:

64 bites driver kell hozzá. Az audio konzolból a 32bites is működik, de driverből mindenképpen kell a 64bites.
My photos

#1723 Felhasználó inaktív   jack carver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 18:59

Sziasztok.Milyen 64bites particiókezelő progit tudnátok ajánlani,mert felszeretném osztani legalább két részre a merevlemezemet?

Szerkesztette: jack carver 2009. 01. 28. 18:59 -kor

#1724 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 07:11

Sziasztok,

A helyzetem a következő:
Van egy laptopom, Fujitsu-Siemens V5555, Pentium Dual Core T3200@2.00 GHz CPU-val 4 GB RAM-mal .
Van rajta egy Win XP SP3, ami nem teljesen legális (mondjuk így). Ezt az anomáliát úgy szeretném elhárítani, hogy vásárolnék egy 64 bites XP Professionalt és azt telepíteném rá. Azaz nem újratelepíteném a gépet, hanem csak "frissíteném".
Ennek okai:
- mindenképpen meg akarom szüntetni az illegális állapotot,
- nagyon sok felhasználói program van telepítve rá, így nem akarok mindent előlről kezdeni,
- szükségem lenne a 4GB RAM-ra, a mostani XP csak 3 GB-ot lát és azt mondták, hogy a 64 bites látni fogja mindet.

Kérdéseim:
- fog menni ez a frissítés így?
- lecserélődik a széria szám a rendszerben, ezáltal legálissá válik a helyzetem?

Segítségeteket előre is köszönöm! :)

#1725 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 21:08

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 8:11

Ezt az anomáliát úgy szeretném elhárítani, hogy vásárolnék egy 64 bites XP Professionalt és azt telepíteném rá. Azaz nem újratelepíteném a gépet, hanem csak "frissíteném".

Ki van csukva ezer okból. Ha pl. sima XP-re telepítenél másik XP-t már akkor se menne, de a "64 bites XP", az igaziból Windows 2003 így még annyi köze se lenne az egészhez. Másrészt a 64 bites Windowsok az összes telepített 32 bites motyót a nekik KÜLÖN fentartott könyvtárba telepít alapból.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1726 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 07:09

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 22:08

Ki van csukva ezer okból. Ha pl. sima XP-re telepítenél másik XP-t már akkor se menne, de a "64 bites XP", az igaziból Windows 2003 így még annyi köze se lenne az egészhez. Másrészt a 64 bites Windowsok az összes telepített 32 bites motyót a nekik KÜLÖN fentartott könyvtárba telepít alapból.

Köszi. :(

#1727 Felhasználó inaktív   jack carver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:28

Egyébként I-tunes és a quicktime nemfut a 64bites xp-n. :D

#1728 Felhasználó inaktív   jack carver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 19:51

Idézet: moonlight - Dátum: 2008. nov. 20., csütörtök - 14:10

Sziasztok!

Szeretnék áttérni 64 bites op rendszerre, csak még azt nem tudom, hogy melyik legyen, XP vagy Vista? Melyik a megbizhatóbb a stabilabb, melyikkel lenne a kevesebb probléma, nagy általánoságban? Én az XP-re gondoltam, de ott a Vista is. Mindkéttőröl hallani jót és rosszat is, megosztottak a vélemények. Ebben kérek egy kis segitséget, kinek mi a véleménye, tapasztalata egyik vagy másik op rendszerről? Elöre is köszönöm! 

a 64bites windowsos progik nagyrésze nemfut x64-es xp-n.Én megszivtam ezzel.Egyszóval mindenképpen Vista.

#1729 Felhasználó inaktív   joci04 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 08:14

Sziasztok!

Olyan problémám van hogy a C meghajtó kevés volt a vistához (20Gb)
és  paragon part.managerrel a D ről akartam átvinni 20 Gb-ot.
El végezte részben a műveletet de a vége előtt pár percel elsötétült a képernyő és 5 perc után ujraindult.
Ha a vinyóról bootol az írja ki "no bootmrg" és csak ujraindítani lehet.
Megpróbáltam ujratelepíteni de információgyüjtésnél nem talált illesztőprogit a CD/DVD meghajtónak,ezen felül még létrehozott egy plusz merevlemezt ami X és 3mb-os ezen dll. fájlok vannak a parancsfájl szerint.se javítani nem enged sem telepíteni.C D tudom formázni X et nem engedi.A kérdésem az lenne hogy tudom rendberakni valahogy?(illesztőprogi hiba lehet az hogy 32bit-es volt rajta és én 64-essel próbáltam ujrarakni?)
Nagyon fontos lenne nem az enyém a laptop.
Válaszotokat várom
Sziasztok.

#1730 Felhasználó inaktív   Pearl_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 17:28

Sziasztok volna egy olyan proglámám hogy most telepitettem a Vista HP és nem tudok aktiválni mert aszt irja ki hogy már használatba van most lehet hogy az a gond h eddig az enternetnél voltam és most váltottam UPC-re vagy más megoldás??

#1731 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:29

Ez a Windows XP 64bit topic. Nem Vista, nem HP, nem Enternet és nem UPC. Ja, és nyelvet sem itt kell tanulni.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1732 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 09:02

Magyar interface csomagot lehet találni ehhez?
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1733 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 10:16

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. aug. 8., szombat - 10:02

Magyar interface csomagot lehet találni ehhez?

Nincs magyar, ezekből a nyelvi csomagokból lehet válogatni: German, Japanese, French, Spanish, Italian, Korean, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Swedish
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1734 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 12:05

Logitech Desktop Wave + Logitech MX Revolution eger es billenyuzet parost hasznallnek Windows XP x64 alatt.

Azonban a billetyuzet "kihagy". Szavak gepelesenel ehuszeruen betuket kihagy. Windows 7 Enterprise alatt nem volt semmilyen problema. Mas operacios rendszerrel is hasznaltam, ott sem volt semmi problema.

Mindket eszkoz vzetek nelkuli adapteres.

#1735 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 26. 13:16

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 12:05

Logitech Desktop Wave + Logitech MX Revolution eger es billenyuzet parost hasznallnek Windows XP x64 alatt.

Azonban a billetyuzet "kihagy". Szavak gepelesenel ehuszeruen betuket kihagy. Windows 7 Enterprise alatt nem volt semmilyen problema. Mas operacios rendszerrel is hasznaltam, ott sem volt semmi problema.

Mindket eszkoz vzetek nelkuli adapteres.

USB vezérlőt kérdezd meg ügyükben, hátha. Milyen lapkakészlet?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1736 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 13:45

Idézet: didyman - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 14:16

USB vezérlőt kérdezd meg ügyükben, hátha. Milyen lapkakészlet?

Intel i965 + ICH8R-en csucsul mindenki.
Latszolag csend es nyugalom honol az USB videken.

#1737 Felhasználó inaktív   timortin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 10:10

Skacok, tudna valaki segíteni?

Van egy angol Windows XP 64-bit, a mai napig bezáróan, Windows Udate centeren keresztül frissítve a kritikus updatekkel.

Viszont abszolút nincs most perpillanat dotnet frameworköm, de semmilyen.

Mivel előzetesen a KB951847 dotnetes 130MB-s cucc nem installódott 0x80070663-as hibával, és akadályozta is az újabb frissítések installját, ezért legyaktam a gépemről az összes dotnetframework-öt uninstallal, és biztos ami biztos utána küldtem.
Automated cleanup tool to remove the .NET Framework 1.0, 1.1, 2.0, 3.0 and 3.5
http://blogs.msdn.com/astebner/archive/200.../30/611355.aspx

Amit szeretnék: felrakni a 3.5-ös és 2.0-s verziót (mert van installt programom, ami igényelné), de úgy, hogy majd aztán kritikus update is fusson rá.

Mit milyen sorrendben érdemes installni, mert hogy valami irgalmatlan gusztustalan kuplerájt látok a verziók között.

Én azt sem látom 2.0-ból most SP1 vagy SP2 a legfrissebb? SP1-et elég installni, vagy kell elötte SP0-t?

Tudna valaki tippet adni mit töltsek le dotnetileg? És milyen sorrendben installjak?

#1738 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 18:08

Érdemes még a 4Gb+ ram miatt erre az op. rendszerre váltani ? Gondolom a driver gondok már orvosolva vannak, mindent össze lehet szedegetni, már ahogy tapasztalom, szinte mindent megtaláltam 64 bit-es verzióban. Csak már a telepítés hiányzik, ezért  kérdezem... :cool: 

#1739 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 18:15

Idézet: Yep - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 18:08

Érdemes még a 4Gb+ ram miatt erre az op. rendszerre váltani ? Gondolom a driver gondok már orvosolva vannak, mindent össze lehet szedegetni, már ahogy tapasztalom, szinte mindent megtaláltam 64 bit-es verzióban. Csak már a telepítés hiányzik, ezért  kérdezem... :cool: 

Amennyiben minden eszközhöz elérhetők a megfelelő XP x64 driverek, nagy meglepetés nem érhet... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1740 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 19:18

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 18:15

Amennyiben minden eszközhöz elérhetők a megfelelő XP x64 driverek, nagy meglepetés nem érhet... :)

Aha....azóta is a " nagy meglepetés nem érhet " részén filózom a mondatodnak... ;)
Ez vajon jót jelent a számomra vagy nem ?... :cool:

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó