Sziasztok!
Ha valakinek van magyar leírása Yamaha RX-V450-hez, az legyen szives küldje el, vagy rakja fel valahova a netre, ha PDF formátum.
Oldal 1 / 1
Yamaha RX-V450 magyar leírás?
Elküldve: 2004. 07. 10. 21:22
Tanulj meg stratégikusan pókerezni, és váltsd ki a 150$ kezdőtőkét, részletes infó: http://pokerpenz.fw.hu
Elküldve: 2004. 07. 11. 17:51
Bocsi Jam, hogy belekontárkodok ide.
Nekem sajna nincs ilyenem, de én is hasonlót szeretnék szerezni. Nemrég vettem használtan (innen JJ-től) egy Denon AVR-2802 -est, és ahhoz sincs magyar leírás. Most nem kérem h. vki adjon hozzá leírást (bár ennek örülnék a legjobban), hanem az is nagyon jól esne, ha vki megmondaná, h. a net-en egyáltalán hogyan induljak el ilyennek a keresésére.
Előre is köszi!
Nekem sajna nincs ilyenem, de én is hasonlót szeretnék szerezni. Nemrég vettem használtan (innen JJ-től) egy Denon AVR-2802 -est, és ahhoz sincs magyar leírás. Most nem kérem h. vki adjon hozzá leírást (bár ennek örülnék a legjobban), hanem az is nagyon jól esne, ha vki megmondaná, h. a net-en egyáltalán hogyan induljak el ilyennek a keresésére.
Előre is köszi!

Projektor: InFocus 4805; Reflecta 180x100; Erősítő: Harman/Kardon AVR460; Blu-Ray lejátszó: Samsung BD-C5300; TV (plazma): Panasonic TX-P42G20E; CD: Denon DCD-635; Front: házilag épített Dynaudio; Center: JBL Northridge EC25; Surround: JBL Northridge E30; Subwoofer: Boston Acoustics ASW-250; Kábelek: Alisca Orange Black Line, Audioquest Pearl, Audioquest Forest, KáCsa; Készülék-, és surround állvány: Söund Arts
Elküldve: 2004. 07. 11. 19:00
Idézet: Jam - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 22:22
Sziasztok!
Ha valakinek van magyar leírása Yamaha RX-V450-hez, az legyen szives küldje el, vagy rakja fel valahova a netre, ha PDF formátum.
Angol nem jó? Katt...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Elküldve: 2004. 07. 11. 19:09
Idézet: D-O-M-I - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:51
Bocsi Jam, hogy belekontárkodok ide.
Előre is köszi!
Előre is köszi!

Angol nem jó? Katt...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Elküldve: 2004. 07. 11. 20:42
Idézet: n.drews - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:00
Angol nem jó? Katt...
Köszi angolt adtak hozzá, mondjuk az bőven elég, már nagyjából vágom a dolgokat

Tanulj meg stratégikusan pókerezni, és váltsd ki a 150$ kezdőtőkét, részletes infó: http://pokerpenz.fw.hu
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1