HWSW Informatikai Kerekasztal: Yamaha RX-V450 magyar leírás? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Yamaha RX-V450 magyar leírás? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Jam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 10. 21:22

Sziasztok!

Ha valakinek van magyar leírása Yamaha RX-V450-hez, az legyen szives küldje el, vagy rakja fel valahova a netre, ha PDF formátum.
Tanulj meg stratégikusan pókerezni, és váltsd ki a 150$ kezdőtőkét, részletes infó: http://pokerpenz.fw.hu

#2 Felhasználó inaktív   D-O-M-I 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 17:51

Bocsi Jam, hogy belekontárkodok ide.

Nekem sajna nincs ilyenem, de én is hasonlót szeretnék szerezni. Nemrég vettem használtan (innen JJ-től) egy Denon AVR-2802 -est, és ahhoz sincs magyar leírás. Most nem kérem h. vki adjon hozzá leírást (bár ennek örülnék a legjobban), hanem az is nagyon jól esne, ha vki megmondaná, h. a net-en egyáltalán hogyan induljak el ilyennek a keresésére.

Előre is köszi! :respect:
Projektor: InFocus 4805; Reflecta 180x100; Erősítő: Harman/Kardon AVR460; Blu-Ray lejátszó: Samsung BD-C5300; TV (plazma): Panasonic TX-P42G20E; CD: Denon DCD-635; Front: házilag épített Dynaudio; Center: JBL Northridge EC25; Surround: JBL Northridge E30; Subwoofer: Boston Acoustics ASW-250; Kábelek: Alisca Orange Black Line, Audioquest Pearl, Audioquest Forest, KáCsa; Készülék-, és surround állvány: Söund Arts

#3 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 11. 19:00

Idézet: Jam - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 22:22

Sziasztok!

Ha valakinek van magyar leírása Yamaha RX-V450-hez, az legyen szives küldje el, vagy rakja fel valahova a netre, ha PDF formátum.

Angol nem jó? Katt...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#4 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 11. 19:09

Idézet: D-O-M-I - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:51

Bocsi Jam, hogy belekontárkodok ide.

Nekem sajna nincs ilyenem, de én is hasonlót szeretnék szerezni. Nemrég vettem használtan (innen JJ-től) egy Denon AVR-2802 -est, és ahhoz sincs magyar leírás. Most nem kérem h. vki adjon hozzá leírást (bár ennek örülnék a legjobban), hanem az is nagyon jól esne, ha vki megmondaná, h. a net-en egyáltalán hogyan induljak el ilyennek a keresésére.

Előre is köszi! :respect:

Angol nem jó? Katt...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#5 Felhasználó inaktív   Jam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 20:42

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:00

Angol nem jó? Katt...

Köszi angolt adtak hozzá, mondjuk az bőven elég, már nagyjából vágom a dolgokat :)
Tanulj meg stratégikusan pókerezni, és váltsd ki a 150$ kezdőtőkét, részletes infó: http://pokerpenz.fw.hu

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó