HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A08 & DVR-108 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A08 & DVR-108 Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 11. 08:56

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 7:16

Inkabb azt mond, hogy nem tudnal-e ilyet szerezni? :)

Bár tudnék, oda nem adnám.  :rolleyes:

#142 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 11. 14:02

Idézet: vatom - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 9:56

Bár tudnék, oda nem adnám.  :rolleyes:

Szakadjon rad a 12 centis tapventid akkor... :p :D :D

Fekete 107-es akkor sem kell. :p
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#143 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 11. 20:11

Szaisztok!

Ma vettem traxdata nyolcszorosan írható dvd lemezt.Erre már felajánlotta a négyszeresnél nagyobb sebeséget  :D Szürke színű és fuji alapanyag.
Traffipaxjelzők, lézerblokkolók, játékok, számítógép és a HORGÁSZAT!

#144 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 11. 20:47

Idézet: Krapu - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 21:11

Szaisztok!

Ma vettem traxdata nyolcszorosan írható dvd lemezt.Erre már felajánlotta a négyszeresnél nagyobb sebeséget  :D Szürke színű és fuji alapanyag.

Igan nagy eséllyel egy hamis vackot sikerült begyűjtened. DVD-R vagy DVD+R?

#145 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 11. 21:16

OOPS :) Nem traxdata, hanem Datawrite.Bocsi.A decrypter irja ki hogy fujifilm03.

Szerkesztette: Krapu 2004. 09. 11. 21:21 -kor

Traffipaxjelzők, lézerblokkolók, játékok, számítógép és a HORGÁSZAT!

#146 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 11. 22:25

Idézet: Krapu - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 22:16

OOPS :) Nem traxdata, hanem Datawrite.Bocsi.A decrypter irja ki hogy fujifilm03.

Na azééé....

#147 Felhasználó inaktív   aperten 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 11. 23:35

Megvettem ma egy fekete Pio 108-ast. Most probálgatom, nagyon halk. Firmware frissitést is csináltam már, sikeresen :cool:

#148 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 11:05

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 13:02

Szakadjon rad a 12 centis tapventid akkor... :p :D :D

Fekete 107-es akkor sem kell. :p

Nem 107-est, hanem A07XLA drájvot javalltam  :(

#149 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 13. 17:16

Sziasztok !

Egy kis segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy a Pioneer 108 - al írt lemezeket másként olvassa vissza maga a Pioneer 108 és a mellette lévő Toshiba sd-m1612 ? Pl.: ugyanaz a lemez /Verbatim DVD+RW 2.4x / :

Pioneer 108
Kép

Toshiba
Kép

A Pioneer általában CAV-ot használ a Nero CD-DVD sebességteszt során a Toshiba pedig CAV, CLV, Z-CLV, P-CAV - ot lemeztől (+/-)  függetlenül.  Ez természetes, vagy kezdjek aggódni ? :think:
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#150 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 17:30

Én aggódnék a Thosiba miatt.. ha van még gari rajta, akkor hamarosan cserélhető sztem, de lehet hogy csak nagyon koszos... szal próbáld meg kitisztitani/tattni , úgy lehet hogy elmúlik ez az állapot, ami olyan, mint amikor az alkoholista reggel az első pohár előtt még rágyujt egy cigire :)

#151 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 18:45

Idézet: agabe - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 17:30

Én aggódnék a Thosiba miatt.. ha van még gari rajta, akkor hamarosan cserélhető sztem, de lehet hogy csak nagyon koszos... szal próbáld meg kitisztitani/tattni , úgy lehet hogy elmúlik ez az állapot, ami olyan, mint amikor az alkoholista reggel az első pohár előtt még rágyujt egy cigire :)

Sajnos már nem garis, van már vagy 2 éves.  :(  Szerencsére van itt valahol egy 1712-es, majd megnézem azzal is.  :)

#152 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 18:46

Véletlenül nem riplock mentesített hackelt firmware van a Toshibában?

#153 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 19:46

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 18:46

Véletlenül nem riplock mentesített hackelt firmware van a Toshibában?

De igen ! Ez most jó, vagy rossz?

:think:

#154 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 19:50

Idézet: Fefe - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 20:46

De igen ! Ez most jó, vagy rossz?

:think:

exzexerint tedd vissza az eredeit :D).. mert túl gyorsan akarja olvasni, de nemmegyneki.

#155 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 19:51

Az a firmware kikapcsolja a drive-ban a különböző lemeztípusokhoz tartozó és a lemez minősége alapján kontollált olvasási stratégiát, tehát minduntalan teljes kakaóval próbál olvasni, függetlenül attól, hogy mennyi és mennyire bizonytalan területet talál a lemezen, ezért próbál álandóan visszagyorsítani. Persze egy írott lemezen ez nem megy (többnyire nem is mehet) úgy, mint egy gyári korongon, tehát a jelenség normális, így a hullámzó görbe nem feleltethető megy egyértelműen a lemez minőségének, azaz egy ilyen módon hackelt firmware-rel lemezminőséget mérni, vagy belőle következtetni nem reális, legalábbis más (nem hackelt) olvasókban elért eredmények nélkül, önmagában nem tekinthető referenciának.

#156 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 20:11

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 19:51

Az a firmware kikapcsolja a drive-ban a különböző lemeztípusokhoz tartozó és a lemez minősége alapján kontollált olvasási stratégiát, tehát minduntalan teljes kakaóval próbál olvasni, függetlenül attól, hogy mennyi és mennyire bizonytalan területet talál a lemezen, ezért próbál álandóan visszagyorsítani. Persze egy írott lemezen ez nem megy (többnyire nem is mehet) úgy, mint egy gyári korongon, tehát a jelenség normális, így a hullámzó görbe nem feleltethető megy egyértelműen a lemez minőségének, azaz egy ilyen módon hackelt firmware-rel lemezminőséget mérni, vagy belőle következtetni nem reális, legalábbis más (nem hackelt) olvasókban elért eredmények nélkül, önmagában nem tekinthető referenciának.

Köszi.  :cool:

Eredetileg csak olyat akartam keresni hozzá, amivel tudom olvasni a  +R/+RW lemezeket.

#157 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 00:07

Idézet: aperten - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 22:35

Megvettem ma egy fekete Pio 108-ast. Most probálgatom, nagyon halk. Firmware frissitést is csináltam már, sikeresen :cool:

hol lett eszközölve a vásárlás?

más

A halk - dolog relatív, ez is tud hangos lenni bár elvileg az előlap hangtopítós de elvileg default lassú-halk olvasásra van kapcsolva, a gyor olvasást külön engedélyzni kell nemtudomhogy de úgy már lessz hangja is...
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#158 Felhasználó inaktív   aperten 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 01:34

Egyik haverom ASUS DRW-0804P íróhoz használ sárga színű 4x -es Budget DVD-R lemezeket. Kértem tőle én is az új PIO 108-as kipróbálásra 8 db-ot. Az elsőt simán megírta, akkor még az eredeti 1.06-os FW volt benne. A PIO oldaláról  töltöttem le az 1.10 -es firmware-t, utánna probáltam a többi lemezt  is írni. A maradék hát lemezből először hatot nem tudott azonosítani, se a NERO (legujabb) se a DVDinfo PRO. Egyet azonosított, de később már azt sem. Aztán ujra végigprobálam az összes lemezt, megint csak 1-et azonosított, de már nem azt amit előzőleg, hanem másikat, amit az előzőnél nem tudott. Harmadszorra már egyet sem. Másik fajta lemezzel lila 4x-es Ridisc DVD-R, semmi gond. Mi lehet a gond? (Tudom, olcsó husnak ....) DE az miért van, hogy egyszer beolvassa, máskor nem?

#159 Felhasználó inaktív   - Jim74 - 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:00

Idézet: aperten - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 2:34

Egyik haverom ASUS DRW-0804P íróhoz használ sárga színű 4x -es Budget DVD-R lemezeket. Kértem tőle én is az új PIO 108-as kipróbálásra 8 db-ot. Az elsőt simán megírta, akkor még az eredeti 1.06-os FW volt benne. A PIO oldaláról  töltöttem le az 1.10 -es firmware-t, utánna probáltam a többi lemezt  is írni. A maradék hát lemezből először hatot nem tudott azonosítani, se a NERO (legujabb) se a DVDinfo PRO. Egyet azonosított, de később már azt sem. Aztán ujra végigprobálam az összes lemezt, megint csak 1-et azonosított, de már nem azt amit előzőleg, hanem másikat, amit az előzőnél nem tudott. Harmadszorra már egyet sem. Másik fajta lemezzel lila 4x-es Ridisc DVD-R, semmi gond. Mi lehet a gond? (Tudom, olcsó husnak ....) DE az miért van, hogy egyszer beolvassa, máskor nem?

Az eldó oldalán az alábbi infó van ezzel a "csodalemezzel" kapcsolatban:

Idézet

Megjegyzés: SKC alapanyag. A legolcsóbb kapható minuszos lemez!!!
Bevezető ár, csak gyári anyaghibás lemezt CSERÉLÜNK!
Ha nem biztos hogy a lemez müködni fog, elöször vásároljon kisebb menyiséget!
Egyéb garancia a lemezre NEM vonatkozik.

Innentől kezdve szerintem ne várj semmi jót tőle. Lehet, hogy az új firmware olyan infót tartalmaz, hogy annyira tré ez a lemez, hogy nem engedi megírni. (Bár lehet, hogy ez a gondolatmenet hülyeség  :think:  :D )

Szerkesztette: - Jim74 - 2004. 09. 14. 07:01 -kor

Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog ;-)

#160 Felhasználó inaktív   mangob 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 09. 14. 09:21

Csákó mindenkinek!

Úgy néz ki, ez lett (lesz) az első hozzászólásom, pont itt, ebben a témában. Évek óta olvasom a HWSW-t, de igazából sose volt sok időm fórumozgatni. Most szerencsére olyan munkakörben dolgozom, hogy szinte egész nap mást se csinálok, csak gyűröm a netet... :cool: . Szóval, hogy azért ne legyen  :offtopic: , leírom hogy én is ilyen írót vettem, az oem, fekete verziót. Nagyon megvagyok elégedve vele, felraktam a 1.10-es firmwaret hozzá, de nekem negatív tapasztalatom nem volt vele. Pedig én se márkás lemezeket írtam vele (SKC rulez).

Más: PPéter, mi a helyzet veled? Írj valami bíztató jelet, hogy olvashatom még a színvonalas cikkeidet valahol (a weblapodon kívül)... Vagy mentek a Magyar PC Magazinhoz, és ott fogtok mostantól cikkeket publikálni? 

Üdv.: mangob
MSI K8N Neo4 Platinum|AMD Athlon 64 3200+ S939|Arctic Cooling Freezer 64|2x512 MByte Kingmax Hardcore DDR 500|HIS X800XL IceQ II Turbo 256MB PCIe|Pioneer 108BK DVD+-RW|Sound Blaster Audigy 2 ZS|Samsung 120 GByte UATA|CHIEFTEC Uni BigTower BA-02B-B-B|Thermaltake Purepower 420 W|Sony SDM-S73 17" TFT 16ms|Genius slim keyboard|Logitech MX 510 mouse|stb...

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.