HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 28. 18:39

A multimedia gombok többnyire azt a progit vezérlik ami az audio cd-t játsza le. rendeld hozzá a winamphoz az audio cd lejátszást. ez csak tipp de nekem a btc billnél működött.

#1002 Felhasználó inaktív   guni 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 28. 21:34

Igen, ez nekem is eszeme jutott de már alapból hozzá volt rendelve, szerintem ezért is van, hogy ha a Media gombot megnyomom, akkor a Winamp-et indítja, nem a Media Playert.

Guni

#1003 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 14:26

Találtam a neten egy ilyen billzetet:  Logitech Internet Navigator HUN Combo

És ez a kép van mellé téve:

Kép

Én úgy tudtam hogy ezt már nem lehet kapni vagy rossz képet tettek be?

Ára: 9588 HUF
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#1004 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 21:06

Ezzel van valakinek tapasztalata?
Logitech Cordless Desktop Internet Pro
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1005 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 21:52

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 22:06

Ezzel van valakinek tapasztalata?
Logitech Cordless Desktop Internet Pro

Nekem ebben a hagyományos van.Frnkón driver nélkül, bár a dobozban hivatkoznak a honlapra.Amúgy jól működik.A multimédiás része is. :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1006 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 16:48

Komoly gondban vagyok, mert szuksegem lenne az F13 gombra.

Hogyan/milyen gombkombinacioval lehet ezt elocsalni "mezei" PC billzeten?

(fene abba a barom programozoba, aki oda rakta az egyik leggyakrabban hasznalt funkciogombot :(
Sajat ipari billzetemre nem birom raprogramozni, mert a gyari programozoja csak az alap PC gombokat ismeri. :mad: )

Szerkesztette: nyunyu 2006. 02. 03. 16:50 -kor

#1007 Felhasználó inaktív   Sir Zoltán 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 14:09

Csá
Tudnátok ajánlani egy olcsó, de olyan billentyűzetet ami nagyon lapos! Az a lényeg hogy minél inkább egysikba legyen a billentyű a billentyűzet szélével!

#1008 Felhasználó inaktív   füstölő 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 05. 19:33

sziasztok.
a logitech mx 1000 tipusú egérrel kapcsolatban érdeklődnék.
2 hete dobta a fürdőkádba a kislányom az mx 700 egerem (azthitte kacsa,közben egér) szal vége , de  játszom is az egérrel ,mégpedig a CS source nevű sokak álltal közkedvelt játékot,és  elég régen kezdtem  és nagyon rigolyás vagyok egér ügyben, ( a szokás nagy úr ) mindig jó egerem volt hozzá és eddig elég vegyes véleményeket láttam interneten az mx 1000 -rel kapcsolatban.tehát  összefoglalva  jó játékra  vagy  nem (nincs kompromisszum )ja és még egy dolog, az mx 3100 ami billentyűzet is egyben az mx 1000 -rel szintén kerüljön már a véleményezés alá.előre is köszönöm segítségeteket  :respect:

Szerkesztette: füstölő 2006. 02. 05. 19:34 -kor

#1009 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:46

Nemrég sikerült szereznem 2 Apple Pro keyboardot. Eszem megáll ezen a cuccon. Súlyra kb 2x 3x annyi mint eddig bármilyen pc-s cumóm. Midegyik gomb jó puha gumiharangon ül hangja éppen hogy van a design pedig fenomenális. Ha jól tudom bizonyos funkció gombok pc-vel is működnek. Szóval egyszerűen zseniális. Jha és USB HUB is egyben!

Üdv

#1010 Felhasználó inaktív   mbmb12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 12:59

Sziasztok! Nemsokára születésnapja lesz apámnak, és tudom hogy vágyik egy vezeték nélküli billentyűzetre. Anyámmal szeretnénk venni neki egyet, de sajnos egyikünk sem ért hozzá. Az lenne a kérdésem hogy ezek kb. mennyibe kerülnek és milyen fajtát érdemes venni!? Köszi előre is!! Barby

#1011 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 05. 13:08

Első kérdés, hogy mennyit szántok rá, és hogy csak billenytűzet kell-e, mert sok esetben ezeket egérrel árulják (persze van anélkül is).
KomposztWC

#1012 Felhasználó inaktív   mbmb12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 13:41

Nemtom hogy mennyit szánunk rá... Nem csak szülinapja lesz hanem névnapja is úgyhogy nem kell mindenképpen a legolcsoóbbat vennünk. Csak úgy kb. mennybe kerülnek?! Egyébként meg jó lenne ha lenne hozzá egér is, de anélkül is jó. Előre is köszönöm! Barby[I][FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

#1013 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 05. 15:26

Kb. 5.000-csillagos ég. A nagyon olcsóaktól sem tartós vezetéknélküli használat (gyorsan merülő elem), sem minőségi gombok nem várhatóak. tekintve, hogy a munkavégzést nagyban befolyásoló eszköz, érdemes nem a legolcsót megvenni.
Célszerű odafigyelnia gombok elrendezésére, méretére! Egyes esetekben, pláne apuka korban az embernek nem is olyan egyszerű a megszokottól eltérni, rászokni másfajta kiosztásra (itt elsősorban a billentyűzet szélességén igyekeznek fogni a numerikus gombok és a szövegszerkesztő gombok lehetőleg minél idétlenebb elrendezésével, illetve nagy gond még pl. az Enter gomb megszokott kétsoros változata helyett egy sor magasságú megoldása, a backspace szélessége)!
Ha a jelenlegi billentyűzet tetszik neki (megfelelő elrendezés, puhaság), akkor valami hasonlót kell keresni, ha keménynek, puhának érzi, akkor puhábbat, keményebbet nnézni. Célszerű a MM-ban, egyéb nagyáruházakban kiállított darabokat kézbe venni, tapogatni, mert ott lehet :) és ha megvan az áldozat,átballagni egy közeli számítástechnikai boltba megvenni sokkal olcsóbban.
További szempont a távolság. Sok billentyűzet csak közvetlen közelről működik, ennek oka az, hoyg zsúfolt irodában se fordulhasson elő, hogy egymásra hatnak. Ha a cél az ágyból gépezés, akkor oda kell figyelni a megadott hatótávolságra is!
Csuklótámasz, ha apu szereti, akkor jó dolog :) .

Egy fórumos apróság: Sokan nem szeretik a hivalkodó, nagy méretű betűket (kék szín nem baj, kedvenc színem :Đ )
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1014 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 17:01

Ha a minőség a cél és PC-hez lesz akkor leginkább Microsoft és Logitech termékeket érdemes sasolni.
Én a Logi S 510-et venném nagyon pofás darab. De hogy haza beszéljek az Apple bluetooth billentyűzete is piszkosul kényelmes esztétikus és ha van bt a gépben akkor gond nélkül megy pc-vel is. Nem kötelező hozzá egeret venni így bármilyen bt-s egérrel gond nélkül megy.

Ha viszont nincsen BT a gépben akkor én tutira a logit venném.

Üdv

#1015 Felhasználó inaktív   port 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 18:35

Logitech EX 100-t használok.
Teljesen korrekt megoldás, talán az egér fogyaszt picit sokat, két hetente elemcsere, igaz egész nap be van kapcsolva  a gép.
Az természetes, hogy kikapcsolt állapotban is kap némi áramot az egér ?

#1016 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 05. 19:58

Igen. A kommunikáció valószínűleg egyirányú, így az egér nem "tudja", hogy a gép ki van kapcsolva, ugyanúgy néha mintaveszi a szenzort és ha mozgás van, elkezd adni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1017 Felhasználó inaktív   Anonymus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 16:39

Hi!

link

Boldog tulaja lettem 1 ilyennek! És eddig nem csalódtam benne ;)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, iszonyat csendes, puha gombok, egyszerűen tökéletes!

#1018 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:19

Nekem ennek a kistestvére van szeptember óta, és egyáltalán nem hangosodott. Iszonyat puha. Nagyon jó.

#1019 Felhasználó inaktív   tommyx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 09:50

Sziasztok!

A C betűs hypermarket aktuális akciós újságában láttam egy wireless billentyűzet+egér kombinációt 4000 HUF-ért. Nyilván megnézem majd hogy mennyire "fekszik" nekem ez a billentyűzet, de esetleg van valakinek tapasztalata hasonló billentyűzettel kapcsolatban? Ja, a márka Silverline :)

thx

#1020 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 23:06

Nem tudja valaki, hol találhatnék ilyent:
Kép

Dell 8115-ös billentyűzet. Nemrég láttam egy ilyet egy dell gép mellett, és eldöntöttem hogy kell nekem, csak nem tudom hol lehetne megvenni. Köszi!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.