Vettem a mogyiban egy WinBook billentyűzetet. Tök jól befér a táskámba!
Az Í a Space mellé került. Az enter egysoros (mindegy) a backspace pedig akkora mint a többi és nincs a legszélén a billentyűzetnek (nagyon sokáig tart mire megtalálom

).
A billentyűk nem túl halkak, nem is túl hangosak. Van hozzá driver lemez, de a multimédia gombok mennek nélküle is simán. Default lejátszót indít, play/pause, stop, hangerőből a mastert állítja (

király).
Default böngészőt nyit (korrekt). És sajátgépet lehet még. Ha már nyitva van mind3, akkor váltogatni lehet köztük, nem nyit meg újat (yo). A lábai két állásban is rögzíthetők (nekem most az egyik a kezemben maradt

)
Összességében nem rossz. Hátránya a szokatlan elrendezés, a kicsi backspace, és lehetne halkabb is. Előnye a mérete, a csökkentett gombút (2.4 mm).
Elég nagy erő van a billentyűkben (tökre meglepődtem). A doboza szerint háj kváliti silica gel anyag van benne, ami kiváló rugózást biztosít (55+-7g), meg azt is mondja, hogy switch drawing >=1

. Hát ezek nekem semmit nem mondanak, mindig is olcsó standard billzetem volt, úgyhogy ez nekem minőségileg megfelel. Ja és mintha szélessebbek lennének a billentyűk! De lehet, hogy csak a szüllyesztett kivitel miatt.