HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 19:46

Ma volt szerencsém egy vadiújat gépelni az én másfél évesem után, hát azt nem lehet mondani, hogy olyan, mint újkorában.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1062 Felhasználó inaktív   Zoliii 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 27. 17:25

Csak az NFS játékban produkálja a leírt hibát,vagy más esetben is,ahol szükséges 1szerre több gomb használata?

#1063 Felhasználó inaktív   wbtist 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 30. 16:45

Sziasztok.

Én a Logitech MX3000 -re pályázok, de nem nyugtatott még meg senki, hogy van-e "áthúzási" idő. Azaz, azonnal reagál-e a leütésre a bill? Namerthogy (szerintem ilyen szó nincs is... ;) ) autós játékoknál - gondolok itt konkrétan a Trackmania Nations -ra - nagyon fontos lenne az azonnali reagálás.

Valaki esetleg játsza a játékot a szettel?
Levelezz egyszerűbben!
Látogass meg.

#1064 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:47

Nu, Genius nem tartott sokáig (átment tartalékba), leváltotta ez:

Kép

Beleszerettem, gyönyörű, megy a monitoromhoz, tökéletes. Kissé zörög ugyan gépeléskor, de elfogult vagyok, csodás. (A világ legrandább, vagy legszebb billentyűzete, kinek hogy. Nekem a legszebb. Tudom.tudom, hülye vagyok.  :Đ  )
42

#1065 Felhasználó inaktív   QuToR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:24

Sziasztok!

Srácok nekem egy ultrahalk billentyűzet kellene. Nem kell semmi extra, nem érdekelnek a plusz funkciók, semmi, csak az hogy a gomboknak leütéskor ne, vagy minimális hangja legyen.

Tud valaki ilyet?

Q
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja..... de ha lehet mindenki utaljon a következő számlára egy kicsit 1177.............................

:)

#1066 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 02. 16:15

Vannak azok az összehajtható gumi billentyűzete, azok biztosan halkak, a nagyobb boltokban kint szoktak lenni.
KomposztWC

#1067 Felhasználó inaktív   cache 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 23:26

didyman > Sima Slimstar billed van ?

a nyilak problémájára a NUMLOCK kikapcsolása megoldást nyújt.

persze ha valakinek - mint nekem - a weapon select v. akármi más oda van assignolva a numpados gombokra, akkor kicsit nagy ez az áldozat, hogy normálisan menjenek a nyilak :\

ha bárkinek van még 5lete, szóljon légyszi !
előre is kösz...

#1068 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 06:27

Sima, igen. Egy év után be vannak keményedve a gombok, azaz nem is kemények, hanem ragadósak inkább, emiatt kimarad néha egy-egy betű (hozzászoktam a puha leütéshez). Meg a sokat használt betűket már pár hónap után fel lehetett ismerni.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1069 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 12:20

Csak hazavitel előtt próbáld ki, nem mindenki szereti hogy olyan rugalmas érzés gépelni rajta.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1070 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 14:03

Masik bajuk a tartossag hianya.

Parszor feltekerve zsebrevagod, aztan maris nem mukodik.

#1071 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 14:06

Idézet: QuToR - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 21:24

Srácok nekem egy ultrahalk billentyűzet kellene. Nem kell semmi extra, nem érdekelnek a plusz funkciók, semmi, csak az hogy a gomboknak leütéskor ne, vagy minimális hangja legyen.

Microsoft billzetek puhabbak es halkabbak, mint a Logitechek.

Nalam csak a szokoz zorog egy picit, de csak akkor, ha nem a kozepet nyomom.

#1072 Felhasználó inaktív   cache 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 18:50

didyman > érdekes.. mármint hogy neked nem volt vele gondod.. USB-s volt ? (nekem ps2-es..)

tegnap írtam genius.hu-nak emailt a probléma miatt. válaszoltak is gyorsan, de sajnos csak annyit, hogy nincs megoldása, annyit tehetek, hogy visszavihetem a bill-t a "hülyeazértnemvagyok"-ba, és visszavásárolják. :(

Szerkesztette: cache 2006. 05. 03. 18:52 -kor

#1073 Felhasználó inaktív   Trailblazer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:28

Idézet: cache - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 18:50

didyman > érdekes.. mármint hogy neked nem volt vele gondod.. USB-s volt ? (nekem ps2-es..)

tegnap írtam genius.hu-nak emailt a probléma miatt. válaszoltak is gyorsan, de sajnos csak annyit, hogy nincs megoldása, annyit tehetek, hogy visszavihetem a bill-t a "hülyeazértnemvagyok"-ba, és visszavásárolják. :(

Sziasztok!

Még jó, hogy nem ezt a billentyűzetet vettem 3/4-ed éve.
Én is a hagyományos elrendezés és slim híve vagyok, és igenis van a Genius-on kívül ilyen billentyűzet.
Méghozzá Fujitsu Siemens. Ez majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Genius, és ugyanúgy fekete-szürke.
Én sokat gépelek, mert msn-ezni szoktam sokat, a billentyűk abszolút nem ragadnak, puhák és
hangtalan a leütés. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Ez USB-s.
Az egyetlen dolog, hogy itt is a sokat használt billentyűk picit fényesebbek, de nem vészes,
csak egész kis szögből rásütő fénynél látszik. Ez azért lehet, mert a slimek általában lágyabb
műanyagból készülnek. Media Markt-ban akadtam rá erre a csodára, máshol nem láttam.
Ott nem volt Genius, pedig azért mentem be, de aztán megtetszett ez és nem volt kedvem
járkálni.  :)

#1074 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 19:17

Idézet: ikg - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 13:33

Vettem egy szép új billentyűzetet, tényleg olyan, mint amiről álmodtam. Kivéve, hogy játékra nem alkalmas, legalábbis nálam. Genius slimtar a pontos típusa, nem túl drága, de nem is olcsó. Szóval az vele a gondom, hogy egyszerre két gomb lenyomását nem képes lekövetni, vagyis pl. Need For Speed Most Wanted autóverseny esetében vagy egyenesen előre megyek, vagy megállok és fordulok, pontosabban csak fordulnék, mert ugye állok. Genius.hu-n felvettem a kapcsolatot egy szakemberrel, aki állította, hogy ez nem típushiba, tehát vigyem vissza garanciába. Így is tettem, több mint két hetet ültek rajta (állítólag szervízbe küldték valami érintkezési problémával), majd szépen becsomagolva visszakaptam változatlanul használhatatlan állapotban. Van valakinek hasonló tapasztalata iyen billentyúzettel? Vigyem vissza még1X?  :confused:

1: a hiba a te készülékedben van, én még UT-ztem is, ahol nem ritka a két gomb egyszerre használata, meg ilyesmik.
2: egy ilyen bill NEM játékra való sztem! Főleg amióta megláttam, hogy kopik a B betűm :D (a hiba a B gombbal lesz, mert a többi bill-ről már kopik a rücsök, de még mindig rajta van az ábra)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#1075 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 19:18

Idézet: Thas - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 15:51

Szia,

Nekem a pro változat van, ilyen problémám soha nem volt vele, teljesen jól lehet játékhoz használni. Szerintem próbáld meg javitás helyett cseréltetni.

Eddig annyi gondom akadt ezzel a fajtával hogy az usb bemenetein keresztül nem mindent lát a gép (pl usbkey)  :(
Viszont talán ez az egyetlen slim billentyűzet amit lehet is kapni és normális a bill.kiosztása.

Üdv.: Thas

Gondolom azért nem lát mindent, mert össz-vissz 100mA-t tud kisajtolni magából, azt is USB1.1 szabvány keretein belül. Ergo nem használom, mert értelmetlen :(
レラクス

#1076 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 19:22

Idézet: didyman - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 7:27

Sima, igen. Egy év után be vannak keményedve a gombok, azaz nem is kemények, hanem ragadósak inkább, emiatt kimarad néha egy-egy betű (hozzászoktam a puha leütéshez). Meg a sokat használt betűket már pár hónap után fel lehetett ismerni.

Hasonló gondom nekem is volt. Volt, hogy egy gomb két leütést csinált (a sajátját, és a szomszédját (!)) a delete gomb érzékenyégre a tollpihe ráesik és működik volt a jellemző, más meg egyáltalán nem működött. Benéztem a sapkák alá, konstatáltam, hogy hüdeszép, sapka visszarak, probléma eltűnik O_O Egyedül a del gomb alatt kellett igazgatni a műanyag sapkát, de már teljesen jól üzemel.

Jah, és mivel folyton mellette csinálok áramköröket, minden elővigyázatosságom ellenére kapott rendesen fotolakkot szegény  :omg: DE műköüdik, és imádom :)
レラクス

#1077 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 20:52

Te is drótos vagy? Kollega :Đ
Fogja a fene leszedni az összes gombot. Voltam ma is ügyfélnél, hát az ő vacsi új slimsztárja puha, halk és klafa, az enyém meg kemény, hangos és simára kopott :( .
Fujitsu-val szemeztem én is, egyedül az árával nem, de mostanában kezdem elég gazdagnak érezni magam hozzá :D . Nagyon tetszik az a billentyűzet.

Szerkesztette: didyman 2006. 05. 04. 20:53 -kor

#1078 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 21:54

Én is játszok mindenféle játékkal, a PS2-es Slimstar van, semmi ilyesmi gondja nem volt még. Nekem is lassan 2 éve meg lesz, egyedül az nem tetszik, hogy a szélén lévő ezüst keretről lekopott az ezüst és most ott ilyen fehér foltos, ott ahol hozzáért a tenyerem általában.

Ja meg tényleg hangos is lett, nagyon idegesít amikor valaki más gépel rajta mellettem, saját pötyögésem hangja nem is zavaró :D

Amúgy ez a 3 billentyű lenyomás egyszerre dolog nem lehet alaplapfüggő is ?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1079 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:27

Engem nem zavar a kopogás (pláne, hogy úgy csapkodom a billentyűket, mint a régi írógépen gépelni tanult nagydarab asszonyságok :) ), viszont az a durva, amit az új hp gépeink billentyűi művelnek. Nah, az tényleg Halk, nagy H-val! :)

Nameg nagyon megérezni rajta, ha már hosszú a körmöm. Egyre nehezebb gépelni rajta :) (tényleg, lányok hogy a ménkűbe tudnak gépelni centis körmökkel? O_o )
レラクス

#1080 Felhasználó inaktív   Trailblazer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 13:00

Idézet: didyman - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 20:52

Te is drótos vagy? Kollega :Đ
Fogja a fene leszedni az összes gombot. Voltam ma is ügyfélnél, hát az ő vacsi új slimsztárja puha, halk és klafa, az enyém meg kemény, hangos és simára kopott :( .
Fujitsu-val szemeztem én is, egyedül az árával nem, de mostanában kezdem elég gazdagnak érezni magam hozzá :D . Nagyon tetszik az a billentyűzet.

Hát a Fujitsu nem volt olcsó a maga 8000-es árával. Nyeltem egyet, és mondtam, hogy egyszer élünk.  :D

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.