Egyebkent meg az olcso billzet a halalom.
Fonokom maniaja, hogy az ugyfeleknek szallitott gep billzeten akar sporolni.
Ugyhogy sikerult belefutni jo par noname billzetbe, ami oke, hogy 800+fa volt a nagykerben, csak eppen egytol egyig hasznalhatatlanok voltak, gari meg nincs 1000Ft alatti cuccokra...
Pl. eloferdult mar egy ilyen feliratozasu:
QWERTZUIOPŐÚ
ASDFGHJJLÉÁŰ
YXCVBNM?:_
Nekem fel sem tunt, hogy mi a baja, mert vakon gepelek, fonokom viszont elsore kiszurta, hogy K helyett is J van.
Vagy volt egy Mitsumi ami neha bevette az I gombot, neha nem. Aztan amikor valamelyik kollega sokadszorra csempeszte a kezem ala, es otodikre sem sikerult beirnom a programozoi jelszot az adatbazishoz, akkor egy jol iranyzott karaterugassal vegeztem vele.
Azota ki van szegezve a falra a fel billzet, hogy olyat NEM veszunk.
De a legjobb akkor is a Premier-Hitech "markaju" (fonokom buszke volt ra, hogy 600-ert talalt billzetet

)
Amivel csak annyi bajom van, hogy a megszokott bal felsovel szemben a gombok jobb also sarkara vannak szitazva a betuk, raadasul jo piciben, hogy meg veletlenul se lasd, mit nyomsz, masreszt meg semmi fuggoleges tartasa nincs a gomboknak.
Ha nem pont kozepen, fuggolegesen utod meg a gombot, akkor oldalra billen, es nem erzekeli.
Magyarul 2 ujjal potyogni lehet rajta, 10 ujjal gepelni nem.
10-bol 10 ment a kukaba, szoval rendkivul jo vetel volt...
Azota inkabb 1050-ert veszek Labtec Standard+-ot, aztan azt osztogatjuk...
Abbol meg nem kellett egyet se visszahozni 200+ km-rol.
Nem egy vilagbajnok darab, de legalabb arra alkalmas, amire kitalaltak.
Ennyiert jo vetel. :Đ
Gondolkodtam, hogy megiscsak Logitech Value-t kene rendszeresiteni, de az mar ~1500, szoval tul draga...
Szerkesztette: nyunyu 2006. 10. 08. 23:27 -kor