HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1331 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 06. 19:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 13:56

Ha valaki tudja, hogy hol lehet venni ilyen billentyűzetet, akkor ne tartsa magában. :up:

Üdv,

hasonló/egy cipőben/csónakban járunk/evezünk. (Microsoft Comfort Curve 2000)

Magyarosat (tudod... tsikosh, goulasch, hosszú í és ő, Gábor Zsazsa :p  ) sajnos én sem lelek sehol. Még talán a japánt  :D találtam a hozzá legközelebb esőnek (LESD MEG), mert a billentyűsorok (qwer-->, asdf-->, íyxc-->) a magyar kiosztással megegyező számú billentyűből állnak, csak sajnos  a jobb shift-et kurtították meg a bal helyett  :).  A space hosszán (már ha lehet egyáltalán 'hossz'-nak nevezni) pedig csak vigyorogtam. (És akkor a backspace méretét még meg sem említettem.)

Nade ezek (méret?  :)  ) nemzeti sajátosságok, el kell őket fogadni, egy szó mint száz: ha valahol mégis találsz belőle magyart, tedd már meg, hogy jelzel (itt a topikban, és/vagy PÜben).

#1332 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 07. 02:53

Idézet: sorsator - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 19:29

Üdv,

hasonló/egy cipőben/csónakban járunk/evezünk. (Microsoft Comfort Curve 2000)

Magyarosat (tudod... tsikosh, goulasch, hosszú í és ő, Gábor Zsazsa :p  ) sajnos én sem lelek sehol. Még talán a japánt  :D találtam a hozzá legközelebb esőnek (LESD MEG), mert a billentyűsorok (qwer-->, asdf-->, íyxc-->) a magyar kiosztással megegyező számú billentyűből állnak, csak sajnos  a jobb shift-et kurtították meg a bal helyett  :).  A space hosszán (már ha lehet egyáltalán 'hossz'-nak nevezni) pedig csak vigyorogtam. (És akkor a backspace méretét még meg sem említettem.)

Nade ezek (méret?  :)  ) nemzeti sajátosságok, el kell őket fogadni, egy szó mint száz: ha valahol mégis találsz belőle magyart, tedd már meg, hogy jelzel (itt a topikban, és/vagy PÜben).

Sajnos azóta se találtam, és szerintem nincs is magyar kiosztással ilyen billentyűzet. :(
Más japán billentyűzetken is ilyen kicsi a space. :)

Nekem még ez az ibm tetszik: http://fula.jp/blog/image/ThinkPlus_USB_Ke...av_Japanese.jpg
Van rajta touchpad és scrollpoint, ami néha nagyon hasznos, csak az ára rémisztő. :)

Ilyesmi a rendes kiosztással.

Kép

#1333 Felhasználó inaktív   uborka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 09:19

Itt talaltok friss billentyuzet tesztet: iPon

#1334 Felhasználó inaktív   tPedro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 19:36

Sziasztok!

Láttam ez a legnagyobb bill. topic, remélem jó helyen kérdezek.
Lehet valahogy pótolni a gombokról lekopott feliratokat?
Egyáltalán érdemes vele foglalkozni vagy túl bonyolult/drága?

Egy Logitech cordless desktop optical-om van (fekete) és sajnos nem bírta túl sokáig.
Kidobni nem szeretném, mert minden funkciója működik.

Előre is köszönöm a segítséget.

üdv: Peti

Szerkesztette: tPedro 2006. 12. 14. 19:37 -kor

#1335 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 20:05

Idézet: tPedro - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 19:36

Sziasztok!

Egy Logitech cordless desktop optical-om van (fekete) és sajnos nem bírta túl sokáig.

Gari nem érvényes ilyen dolgokra?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1336 Felhasználó inaktív   tPedro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 20:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 20:05

Gari nem érvényes ilyen dolgokra?

Gondolom igen, de már lejárt.  :(

#1337 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 14:18

Idézet: tPedro - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 19:36

Sziasztok!

Üdv,

a lekopott feliratokat matricázással lehet pótolni, keress rá gugliban, hogy  "billentyűzet matrica", olcsónak is tűnik (pár száz Ft), viszont tapasztalat híján fogalmam sincs, hogy mennyire tartós/esztétikus megoldás.

#1338 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 15:53

Idézet: donee - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 9:19

Most már nem aktuális a fentebbi kérdésem, vettem egy Genius KB-16e Scroll multimédiás billentyűzetet 3500 Ft-ért. ;)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Nini, ilyet kaptam barátnőmtöl karácsonyra, most tesztelgetem, első benyomásom pozitív  :D
Sztem második benyomásom is az lesz, teeeetszik  :D  :D

#1339 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:47

Hát ez a Microsoft Comfort Curve 2000 tényleg nagyon úgy néz ki, hogy nincs magyar kiosztásúban. :( 

Alternatívát jelenthet viszont ez a formáció, ahol a billentyűzet ugyanaz:

Kép

Microsoft Wireless Optical Desktop 3000

Bár az egerét nem tervezem használni (vezetékes Intellimouse Explorer 4-nel nem hinném, hogy komfortosabb), ahhoz képest, hogy kombó is, meg wireless is, - ismereteim szerint - jó árban van: 5400 Ft.

Van esetleg valakinek tapasztalata  vele kapcsolatban?

#1340 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 16:15

Idézet: sorsator - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:47

Hát ez a Microsoft Comfort Curve 2000 tényleg nagyon úgy néz ki, hogy nincs magyar kiosztásúban. :( 

Alternatívát jelenthet viszont ez a formáció, ahol a billentyűzet ugyanaz:

Kép

Bár az egerét nem tervezem használni (vezetékes Intellimouse Explorer 4-nel nem hinném, hogy komfortosabb), ahhoz képest, hogy kombó is, meg wireless is, - ismereteim szerint - jó árban van: 5400 Ft.

Hasonlít, csak éppen a space rövidebb rajta.

#1341 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 19:10

Idézet: beeci - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:15

Hasonlít, csak éppen a space rövidebb rajta.

Szerintem csak azért rövidebb a space, mert  az a billentyűzet japán kiosztású.

Lesd meg az angolt.

Láttam másik topicban, hogy neked comf. curve 2000 van. Ahhoz adtak csuklótámaszt?

#1342 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 19:40

Idézet: sorsator - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 20:10

Szerintem csak azért rövidebb a space, mert  az a billentyűzet japán kiosztású.

Lesd meg az angolt.

Láttam másik topicban, hogy neked comf. curve 2000 van. Ahhoz adtak csuklótámaszt?

Nem, sajnos nem adtak.

#1343 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:06

Sziasztok

Vasaroltam egy Labtec ultraflat billentyut. Szep is jo is, de erdekesseget csinal. Eddig kettot:

1: ha ps2-es csatlakozason dugom az alaplapra, akkor bekapcs utan, mikor a raid bios detektalja a hdd-ket, megall, es nem megy tovabb addig, hogy elkezdjen az xp bootolni (meg a bios tablazata sem jelenik meg, hogy mi van a gepben (asus a7n8x-e deluxe alaplap).
USB-n ezt nem csinalja.

2: Jatszom xp alatt, es egyszercsak elmegy a jatek hangja. A windoz hangeroszabajzoja teljesen le van huzva. Mikor felhuzom az egerrel, magatol visszacsuszik 0-ra. Most jottem ra, hogy ezt is a billentyuzet csinalja, ugyanis ha lehuzom a billentyuzetet, akkor fel tudom huzni a csuszkat, es nem is megy vissza 0-ra... de egy ido utan megint lemegy, ha ujra elkezdek jatszani.. Olyan, mintha a billentyuzet hangeroszabalyzoja beragadna, es lehuzna a hangerot...

Most vagy a billentyuzet hibas.
Vagy a bill nem szereti, ha 2-3-4 gombot nyomok le egyszerre...

Nem lehet kikapcsolni a windozba valahol, hogy a billentyuzeten levo hangeroszabalyzok ne elljenek? Lehet ez is segitene...

Koszi

Laca

Szerkesztette: Laca 2006. 12. 19. 21:07 -kor

#1344 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 22:15

Idézet: sorsator - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:47

Ez nálam ki van lőve, mert nem szeretem a vezetéknélküli cuccokat. Minek vezetéknélküli amikor itt van a gép 1 méterre? Egérből meg csak IBM kell. :)

#1345 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 22:30

Idézet: Laca - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 21:06

Nem lehet kikapcsolni a windozba valahol, hogy a billentyuzeten levo hangeroszabalyzok ne elljenek? Lehet ez is segitene...

Van ra vmi reg fajl, ami kikapcsolja.

Lustabbak meg felrakhatjak a Microsoft IntelliType Pro-t, aztan abban azt konfiguralsz, amit akarsz.
Pl. a CapsLock is letilthato.

#1346 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 23:53

Idézet: sorsator - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:47

Kép

Hol kerül ennyibe? :o
Csak mert egy helyen láttam a Kiskerárakon ennyiért, de mikor megnéztem a bolt hivatalos árlistáját, ott már kicsit magasabb ár szerepelt: 7 583 Ft - Bruttó: 9 100 Ft. :reklamacio:
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1347 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 00:38

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 22:15

Ez nálam ki van lőve, mert nem szeretem a vezetéknélküli cuccokat. Minek vezetéknélküli amikor itt van a gép 1 méterre? Egérből meg csak IBM kell. :)

Tkp nálam csak a pettingnél tart még a dolog, nekem sem létezésem elengedhetetlen tartozéka a vezetéknélküliség, ám nagyon szimpatikus maga a billentyűzet, és a magyar bötűk is fontosak lennének.  ;)

Amugy láttam, hogy az magyar MS oldalon is van kép róla (MS 2000, ráadásul magyar a felirat a képen!), lehet, hogy ez lenne a kiosztás domesztikálásának előszele?  :think:

#1348 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 00:51

Idézet: TMexy - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 23:53

Hol kerül ennyibe? :o
Csak mert egy helyen láttam a Kiskerárakon ennyiért, de mikor megnéztem a bolt hivatalos árlistáját, ott már kicsit magasabb ár szerepelt: 7 583 Ft - Bruttó: 9 100 Ft. :reklamacio:

Ott a pont, de kérlek hidd el nekem így ismeretlenül, hogy múlt csütörök-péntek tájt néztem a kereskedő oldalát, és akkor még a kiskerarak-on feltüntetett összeggel szerepelt a cucc az üzlet árlistájában.

Viszont - ha már, - a második legjobb árat is meglestem, és _elvileg_ ugyanannyiért kínálja weboldalán is a kereskedő, mint ami a kisker-en szerepel (5809Ft).

Ha esetleg beizzítod, írhatnál pár sort a tapasztalataidról.

#1349 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:34

Idézet: sorsator - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 0:51

Ott a pont, de kérlek hidd el nekem így ismeretlenül, hogy múlt csütörök-péntek tájt néztem a kereskedő oldalát, és akkor még a kiskerarak-on feltüntetett összeggel szerepelt a cucc az üzlet árlistájában.

Viszont - ha már, - a második legjobb árat is meglestem, és _elvileg_ ugyanannyiért kínálja weboldalán is a kereskedő, mint ami a kisker-en szerepel (5809Ft).

Ha esetleg beizzítod, írhatnál pár sort a tapasztalataidról.

Elhiszem én. A kiskerárakon fel is van tüntetve, hogy "dec. 14" állapot. És azóta ki tudja, hogy hányszor változtatott árat a kereskedő.

Végülis 6000-ig belefér. Még az is "jóóó" árnak számít. :up: Már csak a billentyűzet: használhatósága/minősége/megbízhatósága/strapabírósága... számít. :think: Erről tud valaki nyilatkozni? :confused:

Jelen állás szerint jan. vége előtt nem lesz meg. :(
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1350 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 13:21

Idézet: TMexy - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 11:34

Már csak a billentyűzet: használhatósága/minősége/megbízhatósága/strapabírósága... számít. :think: Erről tud valaki nyilatkozni? :confused:

Szerintem - cáfoljatok, ha tévednék! -, az MS 3000-es kombónak a  billentyűzete a vezeték(nélküliség)et kivéve megegyezik az MS 2000-rel, amiről találsz némi infót ebben a topicban, csak vissza kell keresni. Illetve van róla egy informatív kép ITT.

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.