Idézet: mikike - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 9:38
Nem is néz ki rosszul. Már csak a minősége, megbízhatósága a kérdés.
Idézet
Gondolkodom rajta, hogy érdemes-e beszerezni, de aggályaim is vannak.
Ilyenbe ugye eleme(ke)t vagy akkumulátort kell tenni, ahhoz, hogy működjön. Azokat meg cserélgetni/tölteni is kell bizonyos időközönként.
Hát, sajnos ez az ára a vezeték nélküli világnak.
Nyáron sikerült szert tennem egy ilyen használt vezeték nélküli kombóra. Akkor találtam 4 használt elemet, és azokat tettem bele. A billentyűzet a használt elemekkel is legalább fél évig bírta. Az újakkal szerintem egy évet is simán kihúzott volna. A kombóhoz kapott egér nekem nem jött be, (kevés gombja és görgője van) ezért azt nem használtam, helyette a régi, egy kicsit komolyabb vezetékes egeremet hagytam meg.
Múlt héten néztem a mostani energiatakarékos egereket, azok már legalább fél évet kihúznak egy elemmel. Tehát a fogyasztásuk már nem vészes.
Idézet
És igazából olyan távolról úgysem gépelek, hiszen nem látom a monitort.
Szal az érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek. Van aki ilyen kombót használ? Miért tartjak jobbnak a kábelesnél?
Nekem elég kevés hely van az íróasztalomon, aminek nagy részét még a monitor is elfoglalja. Én nem a távolság miatt választottam a vezeték nélküli billentyűzetet, hanem azért, mert akármikor útban van, akkor megfogom, és simán arrébteszem. Nem kell azzal foglalkoznom, hogy meddig ér el a vezetéke, és az a rövid vezeték is mikor mibe akad bele. Egyszerűen szabadságérzetet ad.
Ha van rendes kihúzhatós billentyűzettartód, vagy ha nincs útban a billentyűzet, akkor szerintem tök felesleges.
Szerkesztette: TMexy 2007. 04. 11. 22:28 -kor