HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1451 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 05. 17:10

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 17:08

De, Logitechhel ellentetben minden uj M$ billzetre visszakerult...

:)
szuper

#1452 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 17:24

Csak neked, nagyban:
http://www.keyboardco.com/keyboard_images/...k_usb_large.jpg

Hmm, ez nem teljesen olyan, mint az enyem.
Enyemen nincs a Ctrl-okon hopihe, meg a gyakran hasznalt Windows funkciok sincsenek az A, F, X, C, V aljara feliratozva, illetve a feliratozasra hasznalt betutipus egy picit elter...

Valoszinuleg az amerikai piacra szant valtozat van a kepen, mivel a tobbi tesztoldalon is ugyanilyen hopiheseket latni.
(Europai modellt az 5-re rajzolt € jelrol lehet megismerni.)

Szerkesztette: nyunyu 2007. 05. 05. 17:40 -kor

#1453 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 07:31

köszi
:)
kimondottan gusztusos darab

gondolom eltart majd egy darabig, amíg rájövök, hogy mi micsoda rajta-
de megéri elbíbelődni vele

Szerkesztette: Lancelot 2007. 05. 06. 07:33 -kor

#1454 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 11:27

Nem olyan bonyolult, mivel rajuk van irva, mi micsoda :)

Felso sor, elso 3 ezust gomb:
-alapertelmezett bongeszo
-kereses mappakban
-alapertelmezett levelezo

1-5 gombok: szabadon programozhato kedvenc funkciok, alatta csillag: kedvencek listaja

utana 1+2+1 gomb: mute, vol-, vol+, play/pause

Legszelso: szamologep

Aztan numerikus blokk folotti extra 4 gomb a szamologep konnyebb hasznalatahoz van, hogy fel kezzel lehessen a numerikus reszen szamolni: =, (, ), backspace

Kozepen a G es H kozott: zoom, ez a CTRL+egergorgonek felel meg
Alul a csuklotamasz kozepen: vissza/elore, ezek az eger 3. es 4. gombjanak felelnek meg.

De ha nem tetszik az alapertelmezett funkciojuk, akkor a hangeroszabalyzo, es a numerikus folotti 4 kivetelevel at lehet programozni oket.

#1455 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 11:36

kösz szépen
:respect:
így elmondva tényleg nem tűnik olyan
bonyolultnak

#1456 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 06:51

Valaki tudna egy képet felrakni/linkelmi a magyar kiosztású Genius KB-19e-ről, mert én csak angolt találok mindenhol, és látni szeretném a gombok kiosztását a HU verzió estén.
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#1457 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 05:49

Idézet: Rapidus - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 6:51

Valaki tudna egy képet felrakni/linkelmi a magyar kiosztású Genius KB-19e-ről, mert én csak angolt találok mindenhol, és látni szeretném a gombok kiosztását a HU verzió estén. 

Közben negvettem, egész jó és olcsó, úgyhogy nekem tetszik  :)  A lényeg az volt, hogy  teljes méretű-e az enter, vagy olyan mint a shift, azaz egysoros. A képeken egysoros volt, a valóságban -HUN kiosztásnál- kétsoros. 
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#1458 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:45

Fujitsu wireless slim-et sikerült már vkinek rábeszélnie, hogy felébressze a gépet alvó állapotból, esetleg bekapcsolja? Fordítva megy. Minden egyéb vacak gomb működik rajta csak ez nem, viszont a madzagos Genius Slimstar megcsinálja.
Nf7S v2 + XP. Bios beállításokon túl vagyok.

#1459 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 08. 10:26

Sziasztok!

Egyszerű kérdés: létezik-e olyan vezetéknélküli billentyűzet-egér páros, ami fizikailag egybe van építve?
Keresgéltem, de mindössze ezt találtam: diNovo Edge! Viszont nem tudom, hogy ez az-e ami nekem kell.
Esetleg mást tudnátok ajánlani?
Nagyker is játszik, ha csak onnan lehetne beszerezni, vagy ott látnátok!
Köszönöm!
L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#1460 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 13. 12:19

Tud valaki olyan billentyűzetet mondani, aminek a gombjai olyanok, mint a notebookoké? MOst Genius 19e-nb-m van, és ez olyan, de néha rosszalkodnak a gombok, ki kéne tusztítani, de lehet vesnnék egy másikat, viszont ezt a típust nem nagyon láttam az árlistákon.
KomposztWC

#1461 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 18:41

Logitech dinovo-nak van alternatívája 20k-ig? Esetleg vmi más Logitech bill.-egér kombó?
Magyar kiosztású kellene (tudom, h a dinovo angol, ez az, ami nem tetszik benne).
Semper Fi

#1462 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:42

Mivel már minden cuccom fekete lett a billentyűzetet kivéve, így vennem kellett egyet. Sajna most elment a pénz az LCD TV-re, így valami olcsóbb Logitech billentyűzetet néztem, majd végül Internet 350 USB-s bill lett. Azt kell, hogy mondjam, hogy egyáltalán nem vagyok maradéktalanul elégedett. :rolleyes: Egyelőre kényelmetlen, ami talán megszokás kérdése, de a csuklótámasz nagyon hiányzik (az előző Genius KB-19e billzetemnél volt). A másik dolog, ami nagyon rossz, hogy ez még az előző Genius-nál is hangosabban kopog, pedig az már volt vagy 2 (vagy talán 3 is) éves! :eek: :mad: Még szerencse, hogy csak átmenetileg vettem pár hónapra. :( Ami jó, hogy nagyon szép fekete és normális a Del és Enter gomb. Apropó Enter gomb. Míg a Genius billnél, ha a jobb oldalán nyomtam le, akkor megakadt és egyszerűen nem lehetett lenyomni, addig itt tökéletes! :) Legalább valami öröm is. :D A multimédia gombok jók, átprogramozva pedig mégjobb. ;)

A konklúzió az, hogy szerintem ettől a Logitech billzettől még bizony a Genius is jobb volt (hasonló áron vannak). :cool:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1463 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 20:00

Vehettel volna Internet Pro-t is ugyanannyiert, amennyit az Internet 350-ert kertek.
Ahhoz ugye csuklotamasz is jar...

Asszem most mar azokra is visszakerult az Insert gomb. (elso szeriakon dupla Del volt...)

#1464 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 20:10

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 21:00

Vehettel volna Internet Pro-t is ugyanannyiert, amennyit az Internet 350-ert kertek.
Ahhoz ugye csuklotamasz is jar...

Asszem most mar azokra is visszakerult az Insert gomb. (elso szeriakon dupla Del volt...)

Azt is akartam, csak egész városban nem volt, így elhoztam egy ilyet. :( :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1465 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 18:14

Bár nem szándékozom lecserélni álmaim Cherryjét, de ma volt szerencsém kipróbálni egy ilyen Fujitsu-Siemens billát. Hát valami álom kényelmes volt.

Kép

Fusi SCX

Egy Fusi brand géphez adták. Hihetetlen puhák a gombjai, olyan puhák, amilyennel még eletemben nem találkoztam, nyomáspontja kiváló. Élmény volt vele gépelni (már amennyit kellett, míg feldobtam a gépre egy Wint, meg pár progit). Ha valakinek egyszerű, de kényelmes bill kell, akkor ez kiváló. Viszont sajna PS2-es.

#1466 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 14:44

Idézet: tusi - Dátum: 2007. jún. 24., vasárnap - 19:14

Bár nem szándékozom lecserélni álmaim Cherryjét, de ma volt szerencsém kipróbálni egy ilyen Fujitsu-Siemens billát. Hát valami álom kényelmes volt.

Kép

Fusi SCX

Egy Fusi brand géphez adták. Hihetetlen puhák a gombjai, olyan puhák, amilyennel még eletemben nem találkoztam, nyomáspontja kiváló. Élmény volt vele gépelni (már amennyit kellett, míg feldobtam a gépre egy Wint, meg pár progit). Ha valakinek egyszerű, de kényelmes bill kell, akkor ez kiváló. Viszont sajna PS2-es.

Látott már valaki ilyet usb-s csatival?
Hol lehet kapni, és mennyiért?
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1467 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 16:33

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 21:33

M$-ek valamire keszulnek, meg ha a weblapjukon ez a tipus nem is szerepel, egyik desktop reszekent se:

(IntelliType Pro 6.1 mar tud rola...)
Kép

Megjelent Natural Ergonomic Desktop 7000 neven.
Kép

Egesz pofas egeret adnak hozza, ha az optikaja feler az MX1000-rel, akkor siman alternativaja lehet barmelyik komolyabb Logitech Cordless Desktopnak.
(Leszamitva persze azt, hogy magyar Wireless Ergo nem tul valoszinu.)

Szerkesztette: nyunyu 2007. 06. 25. 17:08 -kor

#1468 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 17:00

Kozben a Logitech is leporolta a regi ergonomikus billzetet, aztan kiadta a Cordless Desktop Comfort Laser neven.
Kép

Ranezesre tokugyanaz a billzet, mint amit 7-8 eve adtak ki Cordless Desktop Pro neven.

A lenyegi valtozas mindossze annyi, hogy lecsereltek a kokemeny muanyag csuklotamaszt mubor bevonatura. (elirigyeltek az MS Ergo4000-rol :D), aztan mellecsaptak egy mai MX600 egeret.
Szoval nevezzuk nyugodtan Cordless Desktop Pro 3.0-nak.
(2.0 a Cordless Desktop Comfort volt, amihez Cordless MouseMan Optical jart az eredeti Desktop Pro golyos Cordless MouseMan-ja helyett.)

Az ergonomia mindossze annyiban nyilvanul meg, hogy ket, egyebkent teljesen sik fel billzetet forditottak egymassal szemben egy bizonyos szogben.
(MS billzet mar minden iranyban ivelt, sokkal jobban koveti a kez vonalat!)

Az elbaltazott Ins/Del blokk is a regi.
Ezen kivul jol elszurtak a billentyuk feliratat, a regi betutipus/elhelyezkedes szerintem olvashatobb/jobb volt, ez egyszeruen ronda.

Szoval kenyelmileg a Microsoft Natural Ergonomic Desktop lenyegesen magasabb szinvonalu.
(Eg es fold a kulonbseg az elozo Cordless Comfortom, meg a mostani Ergo4000 kozott...)

Magyar kiosztasert itt sem kell aggodni, Comfortbol sem volt :D

Szerkesztette: nyunyu 2007. 06. 25. 17:42 -kor

#1469 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 22:27

Az MS oldalon a hardware részen van egy kép, amin azt írják, hogy "A Comfort Corve Keyboard 2000 enyhíti a munkavégzéssel járó". Miért írnak erről magyarul, ha nem is kapható magyar kiosztással?

#1470 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 06. 28. 22:37

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. jún. 28., csütörtök - 23:27

Az MS oldalon a hardware részen van egy kép, amin azt írják, hogy "A Comfort Corve Keyboard 2000 enyhíti a munkavégzéssel járó". Miért írnak erről magyarul, ha nem is kapható magyar kiosztással?

Mert pl attól, hogy nemzetközi angol a kiosztása, nyugodtan lehet használni itt is. Mi itt jópáran nemzetközi angolt használunk ;)

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.