Naturálban tudtok valamit ajánlani, ami nálunk kapható, magyar kiosztással, vezetékes, usb csatival, lehetőleg nem fehér, nem zörög/nyikorog/csattog nagyon? Ha nem lennének rajta windóz gombok, meg capslock, nem gond, azokat úgyis kapásból mindig kiveszem (tehát előny, ha ezek a gombok kicsik, így kisebb luk marad utánuk. Patkány nem kell hozzá, arra külön pályázok.
EDDIG EZT TALÁLTAM, természetesen nem magyar, és az árát nem mertem megnézni.
Sajnos hiába kerestem neten, szinte csak Microfostos termékeket dobál ki, főleg a régebbi, ps2 csatis fehéreket. (gondolom levédték), bár a mostaniak között már rengeteg a színes-szagos hullámos, ami szerintem nem igazán nyerő.
Ha WASD konfigban használom a mostani Labtechemet, akkor a bal oldalát mindig előretolom vagy 5-6 centit, és néha még így is megérzi a csuklóm. Ezért azt gondolom, hogy az ősrégi, határozottan kettéosztott, V alakban megtört billentyűzet lenne a jó.
Kerestem separated keyboards néven is, de olyan 20kHUF nak megfelelő USD cuccok jöttek ki, amit nem tok kiköhögni. Másrészt azok tényleg szeparáltak voltak, egy csavart telefonzsinór tart kapcsolatot a darabok között. Mondjuk úgy voltak elrendezve, hogy a numerikus rész került így középre, a betűs darabok meg a két oldalra, ráadásul lefelé billentve -nem volt síkban a 3 darab-

Mondjuk lehet, hogy ez pont javít rajta, nem tom, de ez meg már egy egész asztalt kíván szinte.
A bátrabbak ITT megnézhetik
Logitechben nem láttam a fenti szempontok alapján számításba vehetőt, csak egy hullámos szutykot, labtecben semmi hasonlót, A4-et még nézem, de mióta nyertem tőlük egy fasza lézeres+sokgombos űberegeret, aminek gyárilag el volt cseszve a gombok drótozása, azóta nem igazán vennék tőlük semmit. (ciki volt visszamenni a nyereménnyel, hogy hát ez tényleg fasza, csak nem úgy működik mint kéne, amit persze szó nélkül cseréltek egy ugyanolyanra, ami szintén nem úgy működött, ahogy kellene. Jeleztem, hogy ez sem az igazi, azóta "semmi hír nem jött sehonnan, utálom a kanasztát."
Szóval van valami javaslatotok?