HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1741 Felhasználó inaktív   McKangi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 18:14

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 22:47

Köszi, de ez egy egész billentyűzet, az meg nekem nem kell. :respect: :)

Valami ilyesmire gondoltál ?

Cyber Snipa Gamer Pad 2

vagy

Revoltec Gaming FightPad

Még 1 észrevétel:

Nekem 1 Revoltec XL2-es bill-em van de sajnos mindössze pár nap alatt egyszerűen lekopott a W teljesen ! Az A-S-D meg félig !

Szegény nem bírta a Rainbow Six Vegas 2-őt ...... :rolleyes:  :)  :down:

#1742 Felhasználó inaktív   biziclop 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 24. 14:14

Én ilyet vettem Westend/MediaMarktban 6ezerért, rögtön kettőt is, hogy legyen tartalék.
Eddig minden billentyűzet, amit használtam/próbáltam, az valami miatt mindig elnyerte a "fos" minősítést nálam, ez viszont tökéletes:
- ollós (scissor type) notebook billentyűk, nem lötyögnek, zörögnek, mozognak, ha hozzájuk érek
- (a többihez képest) nagyon halk, a hosszú/nagy billentyűk sem sokkal hangosabbak
- teljesen normális billentyűkiosztás, 2soros enterrel, í betű a balshift mellett, ű betű az á mellett
- plusz hangerőállító gombokkal
Az, hogy drótos, nem világít, stb

Trust Slimline Keyboard KB-1450

http://www.trust.com...aspx?item=15366

... hátha más is ilyesmi billentyűre vágyik, és nem talál sehol.
Aki tud jobbat, írja meg :)

#1743 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 02. 09:51

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1744 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 08. 02. 11:29

Eleanor, ez milyen billentyűzet , honnan?

#1745 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 18:56

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 12:29

Eleanor, ez milyen billentyűzet , honnan?

http://japansugoi.com/wordpress/gold-plate...ard-from-japan/
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#1746 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 03. 11:17

Mivel lehet a besárgult billentyűzetet fehérré varázsolni?

#1747 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 16:49

Idézet: KaLeun - Dátum: 2008. aug. 3., vasárnap - 12:17

Mivel lehet a besárgult billentyűzetet fehérré varázsolni?

Szerintem sehogy. Ha a műanyag besárgul, azt nem tudod visszafordítani.

#1748 Felhasználó inaktív   McKangi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 18:43

Hali!

Én meg vettem egy vílágítós dtk-t (56 old.).Mivel a REVOLTEC XL2-esről a WASD gombok lekoptak játék után.ILYET NE VEGYEN SENKI HA JÓT AKAR MAGÁNAK!

Meg is kaptam 2 nap múlva,de mivel a munkahelyemre rendeltem,hazaérve gyorsan ki is próbáltam.
Hát működött is vagy 3 percig a vílágítás....... :confused:

A ScrollLock ledje visszajelzett,de maga a billentyűzet vílágítása megadta magát...Amúgy maga a billentyűzet nem ment tönkre,minden betű és gomb működött,csak a vílágítás nem ,amiért pont megvettem.Ment vissza gariba.....Igaz sajna már nem volt több és visszakértem a vételárat.

Kinéztem a neten ezt a billentyűzetet :

Perixx Periboard 307 EL

Kép

Perixx Periboard 307 EL2

Kép

Csak az a baj,hogy nem tudom ki forgalmazza , meghogy van e ebből a típusból magyar billentyűzetkiosztás.

Ugyanettől a gyártótól lehet kapni viszont magyar kiosztású klaviatúrát , de sajna nem vílágítós.

Perixx Periboard 303 White

Kép

Ha esetleg valaki tudja , vagy látott a vílágítós fajtából valahol,vagy tudja honnan lehetne szerezni,vagy ki a forgalmazó az legyen szíves írjon már ide !
Jutalmul vehet 1 sört magának .......... ;)

Perixx hivatalos honlap

Szerkesztette: McKangi 2008. 08. 03. 18:49 -kor

#1749 Felhasználó inaktív   biziclop 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 07. 17:14

Idézet: McKangi - Dátum: 2008. aug. 3., vasárnap - 19:43

Ha esetleg valaki tudja , vagy látott a vílágítós fajtából valahol,vagy tudja honnan lehetne szerezni,vagy ki a forgalmazó az legyen szíves írjon már ide !
Jutalmul vehet 1 sört magának .......... ;)
Perixx hivatalos honlap

Szia, némelyike kísértetiesen emlékeztet egy-egy speedlinkes billentyűzetre, csak némiképp más színösszeállításban. Hiába, Kínában sokféle logót tudnak nyomtatni ugyanarra a termékre :)

http://www.speed-link.com/?p=2&cat=15

#1750 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 15:00

Nagyon halk billentyűzetet keresek. Két szmpont lenne: magyar kiosztás és a kurzormozgató bill. illetve az Ins, Home stb billentyűk ne érjenek össze.
Mit ajánlotok?  :confused:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1751 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 16:05

Idézet: McKangi - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 19:14

Valami ilyesmire gondoltál ?

Így egy hónap késés után is köszönöm! :respect: :) A Cyber Snipa lesz az én választottam! :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1752 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 07:42

pff, ez a világítós dtk ritka nagy szar.
JóSebesség

#1753 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 08. 26. 07:52

Turbo, Te is vettél belőle ? :D

#1754 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 07:55

hát kár volt. egyrészt billeg, kitámasztva is. másrészt ha nyomom a W-t és közben a 2-őt akkor semmi sem történik. érdekes, mert minden más számot benyomva jó. ez főleg játék közben idegesít, pl TF2, amikor haladás közben akarok valami voice commandot benyomni, de nem tudok, csak akkor ha megállok.

a világításra picit zúg, ez nem annyira zavaró, de mindenképp kellemetlen.

és sajnos az egész minősége olyna so-so, nem hiszem hogy sokáig húzza.
JóSebesség

#1755 Felhasználó inaktív   McKangi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 14:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 8:55

hát kár volt. egyrészt billeg, kitámasztva is. másrészt ha nyomom a W-t és közben a 2-őt akkor semmi sem történik. érdekes, mert minden más számot benyomva jó. ez főleg játék közben idegesít, pl TF2, amikor haladás közben akarok valami voice commandot benyomni, de nem tudok, csak akkor ha megállok.

a világításra picit zúg, ez nem annyira zavaró, de mindenképp kellemetlen.

és sajnos az egész minősége olyna so-so, nem hiszem hogy sokáig húzza.

Akkor szerintem te is kifogtad a rossz szériát!

Nekem is az első ilyen billentyűmön kicsomagolás után kb 3 percig ment a vílágítás , aztán megadta magát....

A mostani már nagyon klafa,semmi ilyen gondom nincs vele.Kipróbáltam ezt a w-2 -es kombinációt is de ezzel sincs semmi gáz.A próba kedvéért a feldugtam még egy noname,egy Revoltec XL2 ,és egy régebbi típusú Genius KB....xxx típusú multimédiás billentyúzetet, de azok is így működtek,mint a DTK-m.

Igaz csak a notepadda próbáltaml,mert nincs meg nekem a game(TF2),de előtte ezeken a bill-en koptattam le a WASD felíratokat kb másik 50 FPS-el.

Az enyém nem is "zajos",de szerintem egy billentyűzet vílágításnak nem is lenne szabad hogy hangja legyen(ez nem ventillátor ;)  ).

Ha rám hallgatsz visszaviszed ahonnan vetted , 1 év mindenhol rá a jótállás.

Remélem segítettem.....Üdv!

#1756 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 20:37

Nem tudom, szoktak-e ilyet írni ide, de Logitech Classic keyboard 200 felhasználó lettem, miután megkínáltam régi Geniusom egy pohár kakaóval és tisztogatás után is halott maradt szegény. Sajnos nem fordítottam nagy figyelmet a vásárláskor a lehetőségekre, így nem vagyok maradéktalanul elégedett. A két fő idegesítő dolog a billentyűzettel, hogy nincs rajta wake/sleep/power gomb (ezeket használtam azért) de ami sokkal rosszabb, hogy a korábbi Geniusos 2*3 helyett 3*2-es a home/end/pgup/stb gombok elhelyezkedése, ettől sírok... mondjuk csak megszokás kérdése az egész, biztos egy idő múlva ez lesz a természetes.
A kitámasztó szutykai szerintem túl rövidek, így nem sokat emelnek rajta a lábacskák és kissé túl könnyű a gombok nyomása.

Különben komoly kb 2500 ft-os áráért teljesen jó billentyűzet, bár nekem aztán semmiféle extra elvárásom nem volt e téren. Szabvány felhasználásra teljesen megfelel.

#1757 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 08:41

Sziasztok!

Vettem a tescoban egy Technika TDSET03 wireless usb keyboard & mouse-t. Érdekes mód nagyon meg vagyok elégedve a cuccal. Előtte egy 4x ennyibe kerülő Logitech párosom volt, ami viszont csalódás volt rendesen.
A problémám az, hogy driverlemez nem volt hozzá, és a megadott oldalon sem találtam csak a billentyűzethez. Így akármilyen jó is, használhatatlan, hisz a töltöttség kijelzése, gombok hozzárendelése nélküli nincs sok értelme.
Rákerestem neten, de nemigen találtam semmit. Valaki esetleg nem tudna ebben segíteni?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétfőn!
-----------------------------------------------------------
Eladó cuccok:
2db bontatlan Samsung 3D-s szemüveg
Cooler Master Wavemaster full alu ház
Bolti (csak kipróbálva volt!!) VTX3D 6870

#1758 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 13:46

Üdv!

Vannak ezek a kis Numpad billentyűzetek (ami csak a Numpad billentyűk vannak), amit laptopokhoz lehet venni, USB csatlakozóval általában.

Az a kérdésem, hogy hogyha csak ezt önmagában csatkakoztatom a PC-hez (nem notebook), és nem csatlakoztatok rendes billentyűzet, sem egeret, akkor a gép ezt vajon felismeri billentyűzetként pl. bootoláskor?

Nekem csak annyira kéne, hogy bootoláskor kiválasszam hogy melyik oprendszer induljon, és utána még a Windows-ba belépni. Ezután másik gép egér-billentyűzetét használom Synergy program segítségével.

Kösz!
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#1759 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 17:42

Idézet: batagy - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 14:46

Üdv!

Vannak ezek a kis Numpad billentyűzetek (ami csak a Numpad billentyűk vannak), amit laptopokhoz lehet venni, USB csatlakozóval általában.

Mennyibe kerül?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1760 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 19:46

Idézet: CAC - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 9:41

Vettem a tescoban egy Technika TDSET03 wireless usb keyboard & mouse-t. Érdekes mód nagyon meg vagyok elégedve a cuccal. Előtte egy 4x ennyibe kerülő Logitech párosom volt, ami viszont csalódás volt rendesen.
A problémám az, hogy driverlemez nem volt hozzá, és a megadott oldalon sem találtam csak a billentyűzethez. Így akármilyen jó is, használhatatlan, hisz a töltöttség kijelzése, gombok hozzárendelése nélküli nincs sok értelme.
Rákerestem neten, de nemigen találtam semmit. Valaki esetleg nem tudna ebben segíteni?

Ez esetleg?

<Tesco Direct> / <TechKeyMouse1.zip>
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90