HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 08. 11:32

Logitech DiNovo Minit használ valaki? Milyen?

#1862 Felhasználó inaktív   emery23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 18:33

Én most Speedlink Alterno billentyűzetet használok.

Eddig tetszik

- magyar kiosztás
- csendes (nekem az)
- világit kék vagy piros színben (nem a gombok villágítanak, hanem úgy mint a DTK)
- nem sípol mint a DTK
- fényerő állítható
- olcsó (7500 Ft)

Hátránya, nem sok helyen árulják, én 3 hetet vártam rá mire megkaptam.

Debreceni bolt
Szegedi bolt

Fotó 1
Fotó 2

Szerkesztette: emery23 2009. 10. 11. 18:48 -kor

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

#1863 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 20:59

Ma vettem egy Lenovo billentyűzetet, nagyon jó!

http://www.lenovo.hu/opciok/adatlapok/klav...ap_klav_enh.htm

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Lipton 2009. 10. 12. 21:07 -kor

#1864 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 10. 20. 09:50

http://www.hoc.hu/hir/19344-a-logitech-bem...entyuzetet.html

Kép

http://www.logitech.com/

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 10. 20. 09:51 -kor

#1865 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 21:51

Vettem egy Genius Slimstar 220 Pro billentyűzetet, hát sajnos nem nagyon jön be  :(  Biztos én voltam  :lama: , de nem gondoltam volna hogy a 2 usb rajta 1.1-es... Nagyon fura, hogy a gombjai alig emelkednek ki a billentyűzetből, bár biztos hozzászokom. Fontos volt, hogy normális rendben (vízszintesen) legyen az ins-pgdown billentyűhalmaz, ez stimmel, de kissé szokatlanul messze kerültek talán a nyilaktól, így az én aránylag kis kezem nehezen éri már el egyszerre a kettőt (netes játék miatt kellett volna).
Tanulság: ha nem csak képen nézem meg, hanem ki is bontatom, a 3-ból 2 dolog kiderült volna vásárlás előtt és nem veszem meg...

#1866 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 23:00

létezik olyan billentyűzet ami sokáig halk marad, és nem változik meg nagyon pár hét/hónap alatt?

újkorában olyan kényelmes puha, és halk szinte az összes. aztán elég hamar felkeményednek, és kopogósak lesznek...
remélem értitek mire gondolok. főleg logitech és ms billentyűzetekkel van tapasztalatom, de 5letem sincs milyen más márka ami jobb lenne.

logitech féle PerfectStroke vajon takar valami érdemleges dolgot, vagy csak marketing bullshit?

Szerkesztette: WiZARD 2009. 11. 03. 23:04 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1867 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:20

LOGITECH diNovo FOR NOTEBOOKS US - ez vajon milyen lehet? az ára elég baráti.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1868 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 18:31

megvettem. international version, így van rendes í betű, és rendes enter :up:

tetszik, elég minőséginek tűnik, van benne anyag, kényelmes, halk, jó írni rajta...
1 év múlva kiderül hogy ilyen is marad-e.

(jó ez a topic, jól elírogatok egyedül :D)

Szerkesztette: WiZARD 2009. 11. 10. 18:31 -kor

#1869 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 22:18

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 18:31

(jó ez a topic, jól elírogatok egyedül :D)

Legalább megbízható forrásból kapod a választ. :D
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#1870 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 11. 27. 17:05

Kettő billentyűzetre is kénytelen voltam beújítani:

MS Natural Ergonomic Keyboard 4000:

Sokan idegenkednek ettől a billentyűzettől, mivel csak angol amerikai változatban (esetenként kicsit igénytelen fóliával magyarosítják) kapható. Engem nem zavar, mivel anno 7 éven keresztül csak ilyen billentyűzetem volt és mostanában is használtam. Magyar kiosztást állítok be és kész (hasznos tudnivaló: JAlt+i = Í, JAlt+j = í).
        Nagyon jó az anyaghasználat, különösen a csuklótámasz tapintása nagyon jó. Billentyű nyomáspont nagyon jó, halk és kényelmes. Eleinte furcsa a kétfelé osztott klaviatúra de hamar megszokható. Az F-Lock alapból be van kapcsolva, tehát rendesen F1 az F1 nem pedig a Súgó, négy normál extra gombja van a numerikus rész fölött: =() és egy plusz backspace. Caps Lock jobbról süllyesztett peremes. Egyedüli negatívum szerintem, hogy erős nyomásra itt-ott (csuklótámasz kiemelkedő részénél) kicsit recseg-ropog, de nem a billentyűknél. Ja és a tappancsok túl puha gumiból vannak.

Logitech Internet Keyboard 350:

Nyolc funkció gomb, csak a szükségesebbek, Caps Lock süllyesztett peremes alulról és jobbról, Num Lock-nak csak alsó fele. Hangosabb a régi billentyűzetekre hasonló de finomabb működéssel. Érdekes a Windows gomb a közepéből a Vista start gombjára hajazó félgömb domborodik ki. Olcsó, az arához képest jó anyagból, nem recseg-ropog de picit lehetne masszívabb is.

#1871 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 12. 11. 10:20

Srácok, ajánljatok nekem billentyűzetet.

Jelenleg egy Genius B-19e NB-t használok. Nagyon szeretem, de kezd véglegesen meghalni a K betű, meg lassan a többi is.
Ami kell az a lapos kialakítás, ha lehet akkor notebookszerű, tehát ollós gombok. Az enter-delete-bspace nekem annyira nem lényeges, hogy kicsi, nagy, hosszú, rövid.

Ne legyen nagyon csicsa, sok extra gomb sem kell. Lehet vezetékes vagy rádiós is.

Az ár teteje legyen mondjuk 10k, de ha nagyon megéri, akkor mehet kicsit feljebb is.
KomposztWC

#1872 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 01:10

Revoltec Lightboard XL2-ről mi a véleményetek általános felhasználásra kellene, azt halottam róla, hogy nehéz a billentyűket lenyomni, it's true?
:)
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#1873 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 00:00

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. okt. 8., csütörtök - 11:32

Logitech DiNovo Minit használ valaki? Milyen?

A kérdés még mindig aktuális. :)

#1874 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 00:07

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 2:10

Revoltec Lightboard XL2-ről mi a véleményetek általános felhasználásra kellene, azt halottam róla, hogy nehéz a billentyűket lenyomni, it's true?
:)

SZAAAAAAAAAAAAAAAAAR :)
De tényleg. Enyém ott pihen a szekrény alján, és igen, igaz.
Kopnak a gombok, és nagyon nehezen reagálnak :)

Én az elmúlt hetekbe 1 ilyet szereztem be:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

(Genius Ergomedia 700)
Erre viszont semmi panaszom, jó cucc  :up:

#1875 Felhasználó inaktív   Bitman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 29. 03:52

Hali!

Én is bill vásárláson töröm a fejemet, bár nekem most egy kiegészítő funkciókat ellátó vezetéknélküli bill/egér kombóra lenne szükségem kanapéból filmezéshez.

Ki is néztem egyet, nevezetesen a Genius Slimstar 720-at, LINK...

Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki személyesen egy ilyennel? Csak mert elég ritka webes keresés alapján ez a kombó, twintouch 720ast csomót találtam, ez a konkrét típus viszont a Genius hivatalos weblapján sem szerepel.

A billentyű az Orgi által negatív kritikákkal illetett billentyűvel egyezik meg szerintem teljesen, azt leszámítva, hogy nincs benne usb hub, viszont wireless. Engem a vékonysága nem zavar, a legfőbb szempont nálam mindig az, hogy ne gyökér elrendezése legyen (már boccs de tényleg), hanem normális, használható, ahogy azt egyszer kitalálták.

Idézet

Off: Ha már itt tartunk, akkor a Microsoft Natural Keyboardról és társairól ne is beszéljünk, nálam az ablakon repülne ki, sose értettem hogy lehet azt is használni. Ha a világot akarja elferdíteni valaki, akkor arra számos szer van, kérlek NE a billentyűvel tegyétek ezt. Egy esetbe vennék ilyet, céghez HR/PR-es alkalmazottat szivatni, úgy is mindig olyan okosak, kapnának 4 workstationt egy kerek kis asztalkára, aztán külső ívbe körbekeríteném a monitorokat a billentyűkkel :D Még olyanra is meg lehetne csinálni, hogy a monitorok középen egy forgóbetéten lennének, aztán a 4 monitort egyszerre tudnák közös megegyezés alapján arrébb fordítani, hogy parancsszóra megmutassanak valamit a mellettük ülőknek. Na jó elfolytom elutazott gondolataim.

Sosem értettem azt se, hogy néha az "í" miért és hogyan kerül a space mellé, nameg külön elismerésem (= :box2: ) azoknak, akik a 2*3mas insert/delete, home/end, page up/down tökéletes elrendezését átalakítják használhatatlanná, meg 5 centis del gombbá. Azt már meg sem említem, amikor a nyilak és a fent említett gombok között sleepet találok, mert ha nem április elseje, akkor bizony k.a.-zás van.

Remélem a fenti sorokkal senkit sem bántottam meg, hisz nem ez volt a cél, viszont ez a szubjektív vélemény már régóta kikivánkozott belőlem, és mondhatni most rohadtul megkönnyebültem. :)
Szerk: Különösen írom ezt többek közt M@Xtreme számára, mivel csak most, a hsz-em megírása után tünt fel az általa belinkelt kép. Úgyhogy a poént tényleg félretéve ez egy véletlen egybeesés!

Na szóval az elkalandozások után visszatérve az lenne a kérésem, hogyha valaki találkozott ezzel a Slimstar 720 kombóval, akkor erősítse/cáfolja meg a Genius hasonló termékeit bemutató prohardveres cikkben említett 2-2,5 méteres hatósugár frusztrálóan kicsi értékét, és még adjon választ arra, hogy meddig bírja kb egy garnitúra elemmel/akksival, és mennyire bírja a "szakszerű" nyomkodást ez a vékony kivitel? Értem a szakszerű alatt azt, hogy nem fog porosodni sose, viszont ököllel sem szoktam verni, és senkinek a fejét nem fogom vele csapkodni :D

A kérdések komolyak, a szmájlik viszont a poénok végét, valamint nem éppen kipihent állapotomat jelzik.  :D

Előre is köszönöm a remélt válaszokat :)

Szerkesztette: Bitman 2009. 12. 29. 04:00 -kor

#1876 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 22:42

Sziasztok!
Éjszakai fórumozáshoz, filmnézéshez keresek billentyűzetet, azaz:
- lehetőleg sötétben ki lehessen világítani, de ne verje ki a 2m-re alvók szemét a fénye (aki a kék ledet kitalálta nagy ember volt, de már nem győzöm szikszalaggal ragasztgatni őket :))
- lehetőleg halk legyen
- lehetőleg wireless legyenm hogy 1-2 m helyváltoztatás ne zavarjon nagyon
- jó lenne, ha 1-2 hónapig elmenne elemről
- lehetőleg észrevegyem, hogy leütöttem egy billentyűt (legyen jó billentése)
- imádom a méretes enter gombot és a magyar ékezetes betűket

Vérim a hozzértők tapasztalatait.
Köszönöm

#1877 Felhasználó inaktív   rSp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:25

Revoltec-nek van egy világítós billentyűzete, kék szín a megvilágítás, viszont nem egy neoncső.
Tehát nem ég ki a szemed tőle :D Amit én teszteltem, annak le kellet nyomni rendesen a billentyűit, emellett mégis halk volt. Egy negatívum, hogy szerintem nincs ebből a fajtából wireless.

Itt az egyed
Minimális célom a maximális!
PHP Fusion alapokkal tudok szolgálni
Online game, lessétek meg

#1878 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 02. 04. 21:59

Idézet

Off: Ha már itt tartunk, akkor a Microsoft Natural Keyboardról és társairól ne is beszéljünk, nálam az ablakon repülne ki, sose értettem hogy lehet azt is használni. Ha a világot akarja elferdíteni valaki, akkor arra számos szer van, kérlek NE a billentyűvel tegyétek ezt. Egy esetbe vennék ilyet, céghez HR/PR-es alkalmazottat szivatni, úgy is mindig olyan okosak, kapnának 4 workstationt egy kerek kis asztalkára, aztán külső ívbe körbekeríteném a monitorokat a billentyűkkel  Még olyanra is meg lehetne csinálni, hogy a monitorok középen egy forgóbetéten lennének, aztán a 4 monitort egyszerre tudnák közös megegyezés alapján arrébb fordítani, hogy parancsszóra megmutassanak valamit a mellettük ülőknek. Na jó elfolytom elutazott gondolataim.

Sosem értettem azt se, hogy néha az "í" miért és hogyan kerül a space mellé, nameg külön elismerésem (=  ) azoknak, akik a 2*3mas insert/delete, home/end, page up/down tökéletes elrendezését átalakítják használhatatlanná, meg 5 centis del gombbá. Azt már meg sem említem, amikor a nyilak és a fent említett gombok között sleepet találok, mert ha nem április elseje, akkor bizony k.a.-zás van.

Remélem a fenti sorokkal senkit sem bántottam meg, hisz nem ez volt a cél, viszont ez a szubjektív vélemény már régóta kikivánkozott belőlem, és mondhatni most rohadtul megkönnyebültem. 
Szerk: Különösen írom ezt többek közt M@Xtreme számára, mivel csak most, a hsz-em megírása után tünt fel az általa belinkelt kép. Úgyhogy a poént tényleg félretéve ez egy véletlen egybeesés!

Nem tudom ki írta ezt, de pl. egyik állítása se igaz a mostani MS Natural 4000-re, sőt még multi közben sincs problémám vele. Amúgy észrevettem, hogy rendesen elkezdtem két kézzel gépelni.  :cool2:

:cool2:
:cool2:

#1879 Felhasználó inaktív   emery23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 13:23

Idézet: KingFishR - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 23:42

Sziasztok!
Éjszakai fórumozáshoz, filmnézéshez keresek billentyűzetet, azaz:
- lehetőleg sötétben ki lehessen világítani, de ne verje ki a 2m-re alvók szemét a fénye (aki a kék ledet kitalálta nagy ember volt, de már nem győzöm szikszalaggal ragasztgatni őket :))
- lehetőleg halk legyen
- lehetőleg wireless legyenm hogy 1-2 m helyváltoztatás ne zavarjon nagyon
- jó lenne, ha 1-2 hónapig elmenne elemről
- lehetőleg észrevegyem, hogy leütöttem egy billentyűt (legyen jó billentése)
- imádom a méretes enter gombot és a magyar ékezetes betűket

Vérim a hozzértők tapasztalatait.
Köszönöm

Speedlink

Minden igényedet kielégíti, kivéve hogy nincs belőle vezeték nélküli változat
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

#1880 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 19:18

Kéne nekem olyan billentyűzet, ami:

-fehér
-slim
-rendes kurzor része van, szóval nem nyomorított
-USB-s

Több kitétel nincs, de ha esetleg még háttérvilágított is, az nem lenne baj.
A perixx-emen már beragad néha pár gomb, úgyhogy ideje lenne kipróbálnom valami más fajtát :)

Tippek?

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.