HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 30. 08:55

Remélem látja ezt minden hazai netszolgáltató  :eek:

Az átlagfizetés és az internetdíj aránya a két országban sajnos picit eltérő :( Amíg kint ez nem nagy kiadás, addig itthon havi 11-13-15k nagy tehernek bizonyul.

#22 Felhasználó inaktív   George-TgA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 30. 23:32

Jaja az otthoni internetszolgaltatok nagyon elvannak szalva az otthoni atlagfizetesekhez kepest!
Meg hat a nagy monopolhelyzet mniatt nincs nagyon verseny! Legalabb is ahogy en tudom innen a tavolbol!
De lehet hogy ez mar valtozoban van , nem tudom!
Greats!

George-TgA

Szerkesztette: George-TgA 2004. 07. 30. 23:33 -kor

Asus P4P8X,  P4 2.4 Ghz B, 1024MB Corsair ddr 333Mhz, Ati Radeon 9700 PRO BBA , Adaptec 29160N SCSI Controller, , 2x18 Gig Seagate 15.000 rpm, 36 Gig Seagate 15.000 rpm, , Toshiba 32x SCSI CD-Rom,Pioneer DVR-A08XLB, WD180 GB, WD USB 2 120 GB, SB Audigy2 ZS, IBM P275 21" FD Trinitron monitor, Soundworks 2000 4.1 speakers, Creative PC-CAM 600 Webcam, Logitech Elite KB, Mx510 Mouse, Antac True550 PS, Bovli full atx haz, Bellsouth 3.0 Mbit ADsl

#23 Felhasználó inaktív   KeKKSZike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 20:48

Sziasztok!

Felmentem a Logitech honlapjára és kettő GYÖNYÖRŰ billentyűzetet találtam!

http://www.logitech.hu/index.cfm/products/...,contentID=8672

http://www.logitech.hu/index.cfm/products/...,contentID=8669

De egy dolgot nem tudok... Hogy mi a kettő között a különbség? Csak a szine? Vagy micsoda? Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerülnek?! Előre is köszi a segítséget! ;)

#24 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 21:08

Kép

Ez sem nez ki rosszul, de a magyar forgalmazo arlistajan meg nincs, csak az elodje 13.5+faert.
Logitech arcimkeje ennel joval huzosabb lesz, ismerve az araikat :rolleyes:
Tipp: 20+fa

[upd:]Logitech amerikai kinalatat nezegetve 79.95$-t irnak az LX50x-re, de meg nem kaphato, fel lehet iratkozni, hogy ertesitsenek, amint tudjak szallitani.
Osszehasonlitasul a Cordless MX-re irnak 99.95$-t.

Szerkesztette: nyunyu 2004. 08. 23. 21:25 -kor

#25 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 22:33

Nekem amugy a Internet Navigator SE is becsipog neha pedig USB-n hasznalom. Igaz csak Vice City alatt csinalta.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#26 Felhasználó inaktív   KeKKSZike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 10:38

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. aug. 23., hétfő - 20:08

Kép

Ez sem nez ki rosszul, de a magyar forgalmazo arlistajan meg nincs, csak az elodje 13.5+faert.
Logitech arcimkeje ennel joval huzosabb lesz, ismerve az araikat :rolleyes:
Tipp: 20+fa

[upd:]Logitech amerikai kinalatat nezegetve 79.95$-t irnak az LX50x-re, de meg nem kaphato, fel lehet iratkozni, hogy ertesitsenek, amint tudjak szallitani.
Osszehasonlitasul a Cordless MX-re irnak 99.95$-t.

Szóval akkor ezeket a billentyűzeteket még nem lehet kapni?! Azt hiszem, hogy bemegyek majd egy számítógépes boltba és rákérdezek, mert ez nekem nagyon, de nagyon tetszik! És remélem, hogy nem lesz méregdrága! :)

#27 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 08. 24. 10:49

Én nem szeretem (már) a cordless dolgokat sem, illetve a csicsás 10 csillió gombos hyper multimedia KB-ket sem. A legnagyobb extra a mostani Acer billemen, hogy van rajta sleep, wake, shutdown gomb :)

Viszon ezen puritán ízlésem mellett most beleszerettem ebbe, és azt hiszem jövő héten meg is veszem:

Kép

4500Ft
chill,
aDoayen

#28 Felhasználó inaktív   KeKKSZike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 11:33

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 9:49

Én nem szeretem (már) a cordless dolgokat sem, illetve a csicsás 10 csillió gombos hyper multimedia KB-ket sem. A legnagyobb extra a mostani Acer billemen, hogy van rajta sleep, wake, shutdown gomb :)

Viszon ezen puritán ízlésem mellett most beleszerettem ebbe, és azt hiszem jövő héten meg is veszem:

Kép

4500Ft

Ezt a billentyűzetet én is néztem, csak egy bajom van vele! Hogy a nyilak nagyon picik benne... :( :( :(

#29 Felhasználó inaktív   KeKKSZike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 11:33

aDannyBoy: Nem tudod, hogy ez a billentyű, amit meg akarsz venni USBs-e?!

#30 Felhasználó inaktív   KeKKSZike 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 25. 13:48

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 9:49

Kép

4500Ft

Nah... Ezt a billentyűzetet már én is kinéztem magamnak, még mielőtt írtad volna, hogy ilyet akarsz venni... Bejártam fél várost, de nem találtam ennél jobbet, tetszetősebbet, így hát úgy döntöttem, hogy megveszem. Eléggé furcsa, nagyon hozzászoktam már a másikhoz, de nagyon gyönyörű és halk. Az a bajom vele, hogy a jobb oldali SHIFT nagyon, de nagyon kicsi, jobb lett volna, ha inkább a bal oldali lett volna a kisebb. Nah, mind1! Majd hozzászokok... :)

#31 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 18:25

Idézet: KeKKSZike - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 11:38

Szóval akkor ezeket a billentyűzeteket még nem lehet kapni?! Azt hiszem, hogy bemegyek majd egy számítógépes boltba és rákérdezek, mert ez nekem nagyon, de nagyon tetszik! És remélem, hogy nem lesz méregdrága! :)

Logitech uj termek megjeleneseit az elmult evekben kovetve szerintem oktober vege/november eleje elott nem lesz a magyar boltokban. Az, hogy nehany e-shop felveszi parasztvakitasnak arlistaba mar szeptemberben, az meg nem jelenti azt, hogy kapni is lehet... (lasd MX500/700 topik elso 2-3 oldal, hogy mi volt 2 eve...)

Arat tekintve en nem vagyok optimista, Logitech iszonyuan tularazza a termekeit Europaban (USA-ban annyira nem), nalunk meg a magas nyugati arhoz kepest is extrem arak vannak L teren.

20+fa alatt ugysem fogod meguszni (=LX500 USA ar/Cordless MX Duo USA ar*Cordless Desktop MX itthoni ar)

#32 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 18:38

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. aug. 23., hétfő - 22:08

Kép

Kellett nekem emlegetni, ma megjelent arlistan a 3.0, 15.6+fa...

Csak nehogy ugy jarjunk, mint multkor, amikor arajanlatot kertem a Wireless Desktop Optical Pro 2.0-ra. Weblapon ~16+fa volt, 3 nap mulva kaptam emailben 20+fas ajanlatot, kozben frissult a weblap is, termeszetesen 20+fas arral. Hiaba hivatkoztam arra, hogy de hat tegnap meg 16+fat irtak a weblapon... (Emiatt nem vettem meg akkor a billzetet)

#33 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 01. 08:55

Vett már valaki Logitech UltraFlatX illetve ahhoz hasonló Fujitsu-Siemens billentyűt? LX-500 at?
Milyenek ezek? Tudom, hogy van róla topic is.

Nekem a bill-ben nem számít a wireless, az egérnél inkább, de csak bill érdekel, kombó nem kell.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#34 Felhasználó inaktív   dieroboter 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 04. 17:05

Sziasztok, kellene egy kis segítség:

Szükségem lenne egy kisméretű USB billentyűzetre, amelyet be tudok könnyen pakolni egy kisebb táskába is. Egy NoteBook billentyűzet méretű lenne az ideális, tehát kb. 86 gombos. És legyen vékony.
Láttam a neten a Genius KB-19 NB-t, de az is teljes billentyűzet sajnos, nekem az már túl széles. Bár nem tudom a pontos szélességét.

Ha ismertek ilyet (magyar kiosztással) nagyon jó jönne ha segítenétek. Köszi.

#35 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 17:49

Idézet: Charles - Dátum: 2004. szept. 1., szerda - 9:55

Vett már valaki Logitech UltraFlatX illetve ahhoz hasonló Fujitsu-Siemens billentyűt? LX-500 at?
Milyenek ezek? Tudom, hogy van róla topic is.

Nekem a bill-ben nem számít a wireless, az egérnél inkább, de csak bill érdekel, kombó nem kell.

Üdv!

UltraX Flat-os topicban részletes reviewet írtam.

#36 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 19:37

Most vettem (reklám helye: ahol a nem-hülyék vannak) 10 ezerért egy "Logitech Cordless DeskTop"-ot. Szóval 10 pénzért drótnélküli billentyűzetet kaptam, meg drótnélküli optikai egeret (bár csak 2 gombos, ez lehetne több is).
Eddig tetszik, nagyon :)

Meg láttam ugyanott, szintén Logitech billentyűzetet - 99.000-ért :eek:
Hát ammeg mifenét tud? :think:

#37 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 06. 14:31

Fel: elolvastam, mit tud.
Szóval Ő az:
Kép

A levehető numerikus billentyűzet egy multifunkciós buzerátor, amit pl. távirányítóként is lehet használni. Plusz MX900 Bluetooth is jár hozzá.

http://www.logitech.hu/index.cfm/products/...,CONTENTID=7321

Mondjuk amikor megláttam az árcédulát, egy percre minden elsötétült. Megérinteni nem mertem, mert még tarkón lőnének :rolleyes:

#38 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 06. 20:01

IntelliPoint 5.2 ujdonsagain felbuzdulva felpakoltam a legujabb Microsoft billzetdrivert, az IntelliType Pro 5.2-ot (angol verzio, WinXP-hez, 7MB)

Par uj billzet, ami MEG NEM szerepel az M$ weblapon: :cool:
Kép Kép Kép Kép

Meg ahogy nezem, megjelenik majd az Wireless Desktop 3.0 billzete kulon, Wireless Comfort Keyboard neven.

Sajnos uj ergonomikus billzetet meg lezeres egeret (a'la MX1000) nem lattam az uj driverekben, pedig szivesen el birnek viselni egy ilyen kombot az asztalomon...

#39 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 06. 20:14

Reszben lyukra futottam.

Digital Media Keyboard Pro mar kinn van a dobozos billzeteknel, ennek az OEM verzioja a Digital Media Keyboard.

#40 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 16:37

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 15:31

Fel: elolvastam, mit tud.
Szóval Ő az:
A levehető numerikus billentyűzet egy multifunkciós buzerátor, amit pl. távirányítóként is lehet használni. Plusz MX900 Bluetooth is jár hozzá.

http://www.logitech.hu/index.cfm/products/...,CONTENTID=7321

Mondjuk amikor megláttam az árcédulát, egy percre minden elsötétült. Megérinteni nem mertem, mert még tarkón lőnének :rolleyes:

ez a 100.000 Ft-os bili?  :eek:  :think:

en most vettem egy A4Tech balos billt. eddig nagyon :up: csak meg szokni kell, hogy a num baloldalt van.  :cool:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó